PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zašto su dovedene prinove na pozicijama koje su već popunjene (čitaj Lelić i Liivak), a nisu željeli ispuniti Janjoševe zahtjeve vezano za deficitarne pozicije?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Zasto djeca u akademiji ne mogu sebi kupiti cokoladicu? 

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Vas ce ukinut tan na ljeto kako je krenuloEvander je napisao/la:To ce pomoci vasoj situaciji da cete na ljeto ostati bez vecine prvotimaca i da nemate nikoga za prodati?irfo je napisao/la:Zasto djeca u akademiji nemaju za dzeparca???

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
misimovic nije ratni profiter.Evander je napisao/la: Opet na pitanja odgovaras sa pitanjima?
Postavljanjem pitanja vezano za moj klub, neces skrenuti temu sa pitanja postavljenih vama.
Evo jos jednom, radi cega je Amar u zavadi sa ratnim profiterom Misimovicem i na ciju stranu ces ti licno stati?
Da ti ne ponavljam sva ostala pitanja od danas. Vrati se par stranica iza, naci ces ih.
Toliko su skakljiva da niko od vas nema damu na to odgovoriti?
Tek nakon sto odgovoris, mozes mi postaviti ova ista pitanja. Ja obrcajem da necu izbjegavati odgovore kao vi.
ja sam samo na strani Zeljeznicara, meni su i senad i amar giganti i dabogda vjecno bili u mom voljenom klubu.
amar je taj koji je zagovarao ulazak senada u klub, da si ti meni ziv i zdrav.
Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
djeca u akademiji, osim stana i hrane, imaju dzeparac koji je veci nego plate zeljkanovim igracima..jedini kji ima vecu platu je onaj sto je potpisao ugovor na cak 4 mjesecaEvander je napisao/la:To ce pomoci vasoj situaciji da cete na ljeto ostati bez vecine prvotimaca i da nemate nikoga za prodati?irfo je napisao/la:Zasto djeca u akademiji nemaju za dzeparca???

Eno poziva majkl odmah da banuju momka sto je istinu reko
Kakvi lobotomci

Kakvi lobotomci

Da li si pregledao sve pripremne utakmice FKS?irfo je napisao/la:Eno poziva majkl odmah da banuju momka sto je istinu reko![]()
Kakvi lobotomci![]()
![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sergejevic je napisao/la:Zasto djeca u akademiji ne mogu sebi kupiti cokoladicu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
predlazem da mi ovdje pokusamo skupiti 30 hiljada za misketa i spasiti ime stadiona, inace ce tifa morati praviti novi hit
Samo zadnje dvijeHigh je napisao/la:Da li si pregledao sve pripremne utakmice FKS?irfo je napisao/la:Eno poziva majkl odmah da banuju momka sto je istinu reko![]()
Kakvi lobotomci![]()
![]()
![]()

A prednje?irfo je napisao/la:Samo zadnje dvijeHigh je napisao/la:Da li si pregledao sve pripremne utakmice FKS?irfo je napisao/la:Eno poziva majkl odmah da banuju momka sto je istinu reko![]()
Kakvi lobotomci![]()
![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ocekivo sam nesto domisljatije od tebeHigh je napisao/la: A prednje?

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Misimovic nije ratni profitere hahahhaahhaEisenbahner1921 je napisao/la:misimovic nije ratni profiter.Evander je napisao/la: Opet na pitanja odgovaras sa pitanjima?
Postavljanjem pitanja vezano za moj klub, neces skrenuti temu sa pitanja postavljenih vama.
Evo jos jednom, radi cega je Amar u zavadi sa ratnim profiterom Misimovicem i na ciju stranu ces ti licno stati?
Da ti ne ponavljam sva ostala pitanja od danas. Vrati se par stranica iza, naci ces ih.
Toliko su skakljiva da niko od vas nema damu na to odgovoriti?
Tek nakon sto odgovoris, mozes mi postaviti ova ista pitanja. Ja obrcajem da necu izbjegavati odgovore kao vi.
ja sam samo na strani Zeljeznicara, meni su i senad i amar giganti i dabogda vjecno bili u mom voljenom klubu.
amar je taj koji je zagovarao ulazak senada u klub, da si ti meni ziv i zdrav.
Necemo dalje diskutovati, neozbiljan si

Mozda i jeste zagovarao, ali sad mu zbog tog Misimovica, nema dobrodoslice u klub.
Nekad su Gulen i Erdogan bili glavni saveznici, a sad su glavni neprijatelji.
I slazem se, jedino je ispravno biti na strani kluba. Svi pojedinci ce biti i proci.
Nije dobro slijepo vjerovati nikome. To nas je istorija naucila.
Jedno je sigurno, kad njihov sukob izadje na vidjelo, a izaci ce, ovi Misimovicevi placenici sto pisu po forumima ce profitirati, dnevnica ce im biti pojacan.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 feb 2017, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Koliki procenat imaju Ibrak, Dino i kompanija?
Cokoladice za akademce, sevap je.
Cokoladice za akademce, sevap je.
Bez džume nema ni inspiracije.irfo je napisao/la:Ocekivo sam nesto domisljatije od tebeHigh je napisao/la: A prednje?

- TobeYarabi
- Kontakt:
zasto ovakvo ime? jel to po mišketu. mišketova mišolovkaOSIM: Necu dozvoliti da se Grbavica preimenuje u Mišolovka!!!

Lobotomci s kosevaFK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH.

-
- Kontakt:
komsija, koji je ocigledno saznao neki dan, pitao na temi da li su plate redovne.
amer bekic se zalio, doduse pogresnim ljudima, da plate kasne. zato su saznali oni koji nisu trebali saznati.. evo, sada se to pise i kod njih na temi.Evo jedno pitanje za sve. Sta mislite jesu li redovne plate kod nas, kasne li, dobiju li u ratama, i ima li neko od igraca da mu se uplacuje plata kao minimalac a ostatak ispod stola???
dajte djeci bar za kahve !Jeste bila je injekcija al djeci u Akademiji. Dzeparac, platu nazovi to kako hoces koju su dobijali nekih 200-300km su im ukinuli. Sad imaju besplatnu hranu i smjestaj...pitanje do kad i to...tuga
jadno, uzese djeci pare za cokoladice.
Naravno da je istina...napisao bih jos nesto al necu dok 100% ne provjerim. Zalosno je sto su toj istoj djeci pretezno iz Krajine uzeli pare da bi presli u Akademiju. Cifra se kretala od 5-10k...ovo sto ja pisem ako ce nekome biti lakse neka misli da je laz...al nazalost surova istina. Dino...Ibrak i kompanija su od roditelja te djece uzeli pare...ako ne svima onda velikoj vecini. A sad uzese i ono malo jada sto bi djeci valjalo da kupi sebi cokokadicu...sok...bilo sta. Povraca mi se od svega
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:zasto ovakvo ime? jel to po mišketu. mišketova mišolovkaOSIM: Necu dozvoliti da se Grbavica preimenuje u Mišolovka!!!![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Miske ce da dovede na otvaranje tribine laznog Tifu da pjeva hej Misolovko rano ljuta
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, held9, Hrasno15, Paromlinac, StevieG8, VolimBiH96 i 23 gosta.