Gdje su milioni dobijeni na tuzbi protiv azmira husica i zasto se o tome ne prica???TobeYarabi je napisao/la:.

Gdje su milioni dobijeni na tuzbi protiv azmira husica i zasto se o tome ne prica???TobeYarabi je napisao/la:.
od jednog od najblentavijih sa ove teme, ti bas pao ku.rcu za usi. nekad si znao provocirati da se covjek odbraniti ne moze, ovo sad se moze dodati u grupu najjadnijih pokusaja.TobeYarabi je napisao/la:zasto ovakvo ime? jel to po mišketu. mišketova mišolovkaOSIM: Necu dozvoliti da se Grbavica preimenuje u Mišolovka!!!![]()
kad malo bolje razmislim, bolje je i mišolovka nego npr mišomor ili nesto slicnoMISIMOVIC: Sponzor se nije pojavio a stadion je naš i sami cemo odluciti o imenu!
Reci im i koliko Ibrakovic ima djece u Akademiji, kad te vec krenulo.Neandertalac je napisao/la:Evo u opkladu ko smije. Prvo će se Ćali o glavi raditi jer ne dopušta pojedinim menagerima da rade što su navikli. Ide namještanje utakmica od strane tog lobija. Dalje lobi koji bi rado vidio leđa Tanu ima svoje interese a na njihovoj strani su neki mlađi navijači i kako sezona bude odmicala mašinerija če sve više pritisaka vršiti na "loše" poslovanje kluba. Tana naravno boli qurac, može ga ugasit ako mu je ćeif. Tu dodajmo BP, Dinu, Kustu i ostale a čak ne treba zaboraviti ni Ibrakovića ( žrtveno janje) čiji repovi su i dan danas gore i koji jedan od najvećih razloga za dolazak ovog Makedonca. Češljaju se knjige u najsitnije detalje a duplih ugovora ima na tone. Npr Haad vas je u crno zavio. Nezvanično kako mi jedan drug reče cifra ide i do 4 Mill km koji su rastaljeni u zadnje tri godine.
To je Tanov kec u rukavu za široke narodne mase a i u pravu je realno.
Iskreno, boli me ćuna vjeruje li mi ko ali Bgmi ovo pričaju baš jako upućeni ljudi. Sve isplate su stopirane i svi su ugovori na reviziji i provjeri.
Ma ono postaje neuslovno ako neko pljune u toku utakmice.Rokoko87 je napisao/la:Zašto teren u Butmiru postaje neuslovan dok nekoliko centimetara snijega prekrije isti?
Za vecinu recenog se mogu sloziti. Ali to za Hada mi se cini ipak nerealno.Neandertalac je napisao/la:Evo u opkladu ko smije. Prvo će se Ćali o glavi raditi jer ne dopušta pojedinim menagerima da rade što su navikli. Ide namještanje utakmica od strane tog lobija. Dalje lobi koji bi rado vidio leđa Tanu ima svoje interese a na njihovoj strani su neki mlađi navijači i kako sezona bude odmicala mašinerija če sve više pritisaka vršiti na "loše" poslovanje kluba. Tana naravno boli qurac, može ga ugasit ako mu je ćeif. Tu dodajmo BP, Dinu, Kustu i ostale a čak ne treba zaboraviti ni Ibrakovića ( žrtveno janje) čiji repovi su i dan danas gore i koji jedan od najvećih razloga za dolazak ovog Makedonca. Češljaju se knjige u najsitnije detalje a duplih ugovora ima na tone. Npr Haad vas je u crno zavio. Nezvanično kako mi jedan drug reče cifra ide i do 4 Mill km koji su rastaljeni u zadnje tri godine.
Iskreno, boli me ćuna vjeruje li mi ko ali Bgmi ovo pričaju baš jako upućeni ljudi. Sve isplate su stopirane i svi su ugovori na reviziji i provjeri.
Za vecinu recenog se mogu sloziti. Ali to za Hada mi se cini ipak nerealno.Neandertalac je napisao/la:Evo u opkladu ko smije. Prvo će se Ćali o glavi raditi jer ne dopušta pojedinim menagerima da rade što su navikli. Ide namještanje utakmica od strane tog lobija. Dalje lobi koji bi rado vidio leđa Tanu ima svoje interese a na njihovoj strani su neki mlađi navijači i kako sezona bude odmicala mašinerija če sve više pritisaka vršiti na "loše" poslovanje kluba. Tana naravno boli qurac, može ga ugasit ako mu je ćeif. Tu dodajmo BP, Dinu, Kustu i ostale a čak ne treba zaboraviti ni Ibrakovića ( žrtveno janje) čiji repovi su i dan danas gore i koji jedan od najvećih razloga za dolazak ovog Makedonca. Češljaju se knjige u najsitnije detalje a duplih ugovora ima na tone. Npr Haad vas je u crno zavio. Nezvanično kako mi jedan drug reče cifra ide i do 4 Mill km koji su rastaljeni u zadnje tri godine.
Rokoko87 je napisao/la:Zašto teren u Butmiru postaje neuslovan dok nekoliko centimetara snijega prekrije isti?
Mislim da nije reko da je Haad cetri miliona, vec sve zajednoEvander je napisao/la:Za vecinu recenog se mogu sloziti. Ali to za Hada mi se cini ipak nerealno.Neandertalac je napisao/la:Evo u opkladu ko smije. Prvo će se Ćali o glavi raditi jer ne dopušta pojedinim menagerima da rade što su navikli. Ide namještanje utakmica od strane tog lobija. Dalje lobi koji bi rado vidio leđa Tanu ima svoje interese a na njihovoj strani su neki mlađi navijači i kako sezona bude odmicala mašinerija če sve više pritisaka vršiti na "loše" poslovanje kluba. Tana naravno boli qurac, može ga ugasit ako mu je ćeif. Tu dodajmo BP, Dinu, Kustu i ostale a čak ne treba zaboraviti ni Ibrakovića ( žrtveno janje) čiji repovi su i dan danas gore i koji jedan od najvećih razloga za dolazak ovog Makedonca. Češljaju se knjige u najsitnije detalje a duplih ugovora ima na tone. Npr Haad vas je u crno zavio. Nezvanično kako mi jedan drug reče cifra ide i do 4 Mill km koji su rastaljeni u zadnje tri godine.
4 miliina necega, nema sanse.
Virtu4l je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Zašto teren u Butmiru postaje neuslovan dok nekoliko centimetara snijega prekrije isti?
Jel' to onaj FIFA certified teren
Eisenbahner1921 je napisao/la:komsija, koji je ocigledno saznao neki dan, pitao na temi da li su plate redovne.
amer bekic se zalio, doduse pogresnim ljudima, da plate kasne. zato su saznali oni koji nisu trebali saznati.. evo, sada se to pise i kod njih na temi.Evo jedno pitanje za sve. Sta mislite jesu li redovne plate kod nas, kasne li, dobiju li u ratama, i ima li neko od igraca da mu se uplacuje plata kao minimalac a ostatak ispod stola???
dajte djeci bar za kahve !Jeste bila je injekcija al djeci u Akademiji. Dzeparac, platu nazovi to kako hoces koju su dobijali nekih 200-300km su im ukinuli. Sad imaju besplatnu hranu i smjestaj...pitanje do kad i to...tuga
jadno, uzese djeci pare za cokoladice.
Naravno da je istina...napisao bih jos nesto al necu dok 100% ne provjerim. Zalosno je sto su toj istoj djeci pretezno iz Krajine uzeli pare da bi presli u Akademiju. Cifra se kretala od 5-10k...ovo sto ja pisem ako ce nekome biti lakse neka misli da je laz...al nazalost surova istina. Dino...Ibrak i kompanija su od roditelja te djece uzeli pare...ako ne svima onda velikoj vecini. A sad uzese i ono malo jada sto bi djeci valjalo da kupi sebi cokokadicu...sok...bilo sta. Povraca mi se od svega
samo prenosim sta vasi pisu. a vecina je uz misketaEisenbahner1921 je napisao/la:od jednog od najblentavijih sa ove teme, ti bas pao ku.rcu za usi. nekad si znao provocirati da se covjek odbraniti ne moze, ovo sad se moze dodati u grupu najjadnijih pokusaja.TobeYarabi je napisao/la:zasto ovakvo ime? jel to po mišketu. mišketova mišolovkaOSIM: Necu dozvoliti da se Grbavica preimenuje u Mišolovka!!!![]()
Bilo 10KM ili 10 miliona, haram bilo svakom ko je marku uzeo!!!Neandertalac je napisao/la:Sve zajedno haveru.