Kad smo igrali brzo i nepredvidivo? Ja se ne sjećam, realno.Pogba je napisao/la: Tehnički jako loše odigrana utakmica sa sporom i predvidljivom igrom.
Moralo je i ovo doći, ništa strašno. Ali moraju konačno shvatiti šta nama treba naprijed.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kad smo igrali brzo i nepredvidivo? Ja se ne sjećam, realno.Pogba je napisao/la: Tehnički jako loše odigrana utakmica sa sporom i predvidljivom igrom.
Pogba je napisao/la:Nismo više ni zaslužili. Prvo poluvrijeme solidno, nekima odlično mada ja to nisam vidio, drugo očaj očaja.
Tehnički jako loše odigrana utakmica sa sporom i predvidljivom igrom.
Vidal užasan, Tevez također, a ostali se utopili u sivilo, jedino Marchisio uz Ogbonnu dobar.
Ekipa djeluje umorno i treba joj svježe krvi, pad forme, a trenutno nemamo igrača koji nas može nositi.
Bit će bolje.
P.S. Sa Sampom uvijek isto, ne promašuju svoje šanse protiv nas.
Ne blamiraj se momčino.Zamora je napisao/la:Sta ono kazu Vidal 80 millPogba 100 mill
![]()
Tevez je najbolji igrac Juvea a vrijedi uvrh glave 20 mill.
A Real vam fino uvali panjinu od napadaca Moratu za 25 mill
Mada, vidljivo je da govori o odbrani iako nemam sumnje da nam ne treba, možemo to pokriti, na toliko defanzivaca dovoditi još jednog je nepotrebno, a i Rugani na kraju sezone stiže. Samo ako bi se radilo o kvalitetnom beku - to bi bilo ok.Per quanto riguarda il mercato io e la società siamo vigili su quello che dobbiamo e che la società deve fare, perchè dietro siamo al momento numericamente corti, però da questo punto di vista ora dobbiamo pensare al Cagliari, alla Supercoppa e poi ci sarà tempo per pensare al mercato".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.