Kakvi su u slucaju da Sarajevo bude prvakPitarBordo je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat;
U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.
Iz ove satnice mi se čini da se već zna ko je prva i to nije Zrinjski. Kao ekipa koja je prva u prvenstvu i igra kući, njihova dodjela bi trebala valjda da bude najrealnija... Bit' će ovo haman lud vikend.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
U 23 ili ti ga 11pasica je napisao/la:Kakvi su u slucaju da Sarajevo bude prvakPitarBordo je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat;
U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.
Iz ove satnice mi se čini da se već zna ko je prva i to nije Zrinjski. Kao ekipa koja je prva u prvenstvu i igra kući, njihova dodjela bi trebala valjda da bude najrealnija... Bit' će ovo haman lud vikend.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ostaviti za sutra 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- PitarBordo
- Kontakt:
To mi je i okej, jer igramo vani, dok se stigne u Sa, ali ovo sa ove druge dvije satnice mi je pravko funky.miky_hz je napisao/la:U 23 ili ti ga 11pasica je napisao/la:Kakvi su u slucaju da Sarajevo bude prvakPitarBordo je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat;
Samo Saraj'vo.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Debili ionako dodjeljuju dva pehara
, mogli su glavni poslati na stadion koji je bliži proslavi titule, a manji na drugi. A mogli su napraviti i treći za Sarajevo. 
Hayley <3
Za takvo nesto uzmes helikopter, parkiras ga na pola puta i kad bude jasno gdje ce pehar neka poleti. Spusti se direktno na stadion, savrseno jbt 
I tu bi se nasi posvadjali,bilo bi jel vozac helikoptera iz Gruda,il iz Sarajeva,evo ga namjerno kasniSignore je napisao/la:Za takvo nesto uzmes helikopter, parkiras ga na pola puta i kad bude jasno gdje ce pehar neka poleti. Spusti se direktno na stadion, savrseno jbt
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
PiazzaGrande
Ima onaj predsjednicki helikopter u Rajlovcu, citao sam nedavno da se tri godine niko od od ovih glavesina nije provozao u njemu, a ispravan, uredan...evo prilike da malo poleti...Signore je napisao/la:Za takvo nesto uzmes helikopter, parkiras ga na pola puta i kad bude jasno gdje ce pehar neka poleti. Spusti se direktno na stadion, savrseno jbt
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat;

btw. zasto se dodjeljuju dva pehara? Ima li to igdje osim u nas?
Pa ni Real nije dobio pehar, tek ce ga dobiti na pocetku sljedece sezone.
znaci gore je kod njih sto se pehara tice, nego kod nas hahaha
-
PiazzaGrande
Situacija sa peharima prije dvije godine:
U posljednjem 30. kolu BHT Premijer lige, koje se igra ovog vikenda, bit će poznat novi prvak BiH. Za titulu se bore vječiti rivali Sarajevo i Željezničar, a pehar Premijer lige će u vrijeme odigravanja utakmica biti na pola puta između Sarajeva i Zenice.
Sarajevo posljednju ovosezonsku utakmicu igra protiv Slobode u glavnom gradu BiH, dok će Željezničar snage odmjeriti sa Čelikom u Zenici. Kako bi pehar Premijer lige BiH bio na vrijeme na pravom mjestu, Nogometni savez BiH je odlučio da u vrijeme odigravanja utakmica bude na pola puta između Sarajeva i Zenice. To je u razgovoru za portal xy potvrdio generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković.
"Ne možemo pehar donijeti na bilo koji stadion prije nego što bude izvjesno ko je novi šampion BiH, jer se za titulu bore Sarajevo i Željezničar. Bilo bi neprimjereno da se pehar odnese prije vremena na stadion Asim Ferhatović Hase ili na Bilino Polje. U skladu s tim, pehar će biti na pola puta između Sarajeva i Zenice", izjavio je Baković.
Tačnu lokaciju na kojoj će se pehar nalaziti nije želio otkriti.
"Nije bitno gdje će pehar biti, važno je da bude u pravo vrijeme na pravom mjestu, odnosno u rukama nogometaša koji ga zasluže i osvoje ga. Pehar će biti veoma brzo na stadionu na kojem to bude potrebno...
Pa sigurno, moj care, treba i ove godine da bude na pravom mjestu i u pravo vrijeme...
U posljednjem 30. kolu BHT Premijer lige, koje se igra ovog vikenda, bit će poznat novi prvak BiH. Za titulu se bore vječiti rivali Sarajevo i Željezničar, a pehar Premijer lige će u vrijeme odigravanja utakmica biti na pola puta između Sarajeva i Zenice.
Sarajevo posljednju ovosezonsku utakmicu igra protiv Slobode u glavnom gradu BiH, dok će Željezničar snage odmjeriti sa Čelikom u Zenici. Kako bi pehar Premijer lige BiH bio na vrijeme na pravom mjestu, Nogometni savez BiH je odlučio da u vrijeme odigravanja utakmica bude na pola puta između Sarajeva i Zenice. To je u razgovoru za portal xy potvrdio generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković.
"Ne možemo pehar donijeti na bilo koji stadion prije nego što bude izvjesno ko je novi šampion BiH, jer se za titulu bore Sarajevo i Željezničar. Bilo bi neprimjereno da se pehar odnese prije vremena na stadion Asim Ferhatović Hase ili na Bilino Polje. U skladu s tim, pehar će biti na pola puta između Sarajeva i Zenice", izjavio je Baković.
Tačnu lokaciju na kojoj će se pehar nalaziti nije želio otkriti.
"Nije bitno gdje će pehar biti, važno je da bude u pravo vrijeme na pravom mjestu, odnosno u rukama nogometaša koji ga zasluže i osvoje ga. Pehar će biti veoma brzo na stadionu na kojem to bude potrebno...
Pa sigurno, moj care, treba i ove godine da bude na pravom mjestu i u pravo vrijeme...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pehari ce u Sarajevu ostati radi FKS. Kad bi bili u Mostaru a pitari postanu prvaci, dobili bi ga nekad u 3 ujutro.PiazzaGrande je napisao/la:
- Marsal
- Kontakt:
Gluposti. Pehar treba bit na pola puta. Povede
Zrinjski 2:0 odmah ga Miško vozi za Mostar.
Ma glupani, dijelim @Rigolettovu zabrinutost
Zrinjski 2:0 odmah ga Miško vozi za Mostar.
Ma glupani, dijelim @Rigolettovu zabrinutost
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Opet pitari, zanimljivo.SlevinKelevra je napisao/la:Pehari ce u Sarajevu ostati radi FKS. Kad bi bili u Mostaru a pitari postanu prvaci, dobili bi ga nekad u 3 ujutro.PiazzaGrande je napisao/la:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
?Sarajlijica1946 je napisao/la:
Opet pitari, zanimljivo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Opet je zbog nas trofej, ne znam ni ja gdje je. On je otisao od nas kad nam je Krupa uzela bodove, nemojte nas mijesati u ovo.SlevinKelevra je napisao/la:?Sarajlijica1946 je napisao/la:
Opet pitari, zanimljivo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kojom logikom? Iz recimo Jablanice bi pehar stigao do Krupe do 23h kada je i zakazano.Sarajlijica1946 je napisao/la:Opet pitari, zanimljivo.SlevinKelevra je napisao/la:Pehari ce u Sarajevu ostati radi FKS. Kad bi bili u Mostaru a pitari postanu prvaci, dobili bi ga nekad u 3 ujutro.PiazzaGrande je napisao/la:
Samo Saraj'vo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Izgleda da ce se i vama (ako se desi cudo nevijdeno) biti dodjeljen u Sarajevu. Definitivno bi najlogicnije da ga lociraju negdje u Konjicu, ako vec sigurno nece u Krupu.PitarBordo je napisao/la:
Kojom logikom? Iz recimo Jablanice bi pehar stigao do Krupe do 23h kada je i zakazano.
Valja "protjerati" pehar preko Jablanice a ne zaustaviti se kod Gojka.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PitarBordo
- Kontakt:
Ozbiljna je glupost ova satnica. I može samo posle da baci sjenu ako Željo uzme...SlevinKelevra je napisao/la:Izgleda da ce se i vama (ako se desi cudo nevijdeno) biti dodjeljen u Sarajevu. Definitivno bi najlogicnije da ga lociraju negdje u Konjicu, ako vec sigurno nece u Krupu.PitarBordo je napisao/la:
Kojom logikom? Iz recimo Jablanice bi pehar stigao do Krupe do 23h kada je i zakazano.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.