mislim da se nebi trebali zalijetati, rogerov je bljesak trenutno, zadnja cetiri meca je vise im'o srece nego znanja, zato i jeste tu gdje je, u finalu delray beach-a, ali siguran sam da je tu i kraj!edoox je napisao/la:Monoloze, ako se mogu nadodati, bolje je prepisati od tebe 2 na Roger-Vasellina nego te kontrirati.
Gledao sam sinoć 3 set Isner - R.Vasellin, Isnera je isao samo donekle servis, hocu reći Vasellin je imao odličan return na njegov servis. U tom trećem setu čini mi se Isner nije uzeo svega 5 poena na servis Vasellina.
Osim toga, Gulbis je umorniji igrao je vise setova, nemojte da vas zavara sto je Vasellin sinoc igrao tri. Sa Isnerom nema "igre" odnosno razmjene udaraca. Mnogo je laksi meč imao nego Gulbis protiv Hass-a.
Ja ću igrati na francuza, jer muka mi je od ovih sto se samo na servis oslanjaju, plus Gulbis zna da pukne ko ledenica.
Kvota od 2,90 se po meni mora uzeti.
ernest je u strasnoj formi vec par sedmica i ovdje je njegova pobjeda ovdje neupitna, cak sta vise i sa dva seta (kv. 1.80), treba to ispratiti!
Ernest Gulbis - Roger Vasselin 1 a moze i 2:0 !
sretno!