Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

mirzatele
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mirzatele » 20 avg 2014, 17:28

necete valjda dalje ?
:stop: odo ja kokice napravit

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 20 avg 2014, 17:30

Treba ih prijaviti nastavniku,pa nek on ustanovi ko je prvi poceo i ko je u pravu.

"Amazing experience: My first match for Real Madrid in the Santiago Bernabeu. I received a warm welcome and will do my best for Real and all of you madridistas! "
slika
Sretno zmajevi!!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 17:32

[youtube][/youtube]

san iker :rol:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 avg 2014, 17:38

Lene ti izgleda nisi troll samo na NBA temi nego i ovdje pametuješ svakom živom :roll: Čuj Iker, čovjek koji je odrasto faktički u Realu i kojeg samo onaj portugalski uhljup od svih iole priznatih fudbalskih radnika na svijetu blatit, izdajica i gnjida :rol: :rol: :rol: Očito imaš ozbiljnih problema

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 avg 2014, 17:40

covjek ima svoje misljenje,zasto imate potrebu da mu ga mijenjate ?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 17:42

AlfredBorden je napisao/la:
Otidji na temu Liverpoola i pitaj ih sta misle o Gerrardu, covjeku koji ih je prosle godine prakticno kostao titule prvaka koju cekaju 20 godina.... Postoje ljudi koji su nesto posebno u klubu i koji zasluzuju respekt od svakog navijaca, osvajale se titule ili ne. To su pravi navijaci, a cini mi se da bi ih ovdje pola odustalo od pracenja da Perez svako ljeto ne dovuce stotine miliona vrijedna pojacanja.... Jadno! :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 20 avg 2014, 17:42

Znači ovaj alfred je ustvari len bias :)

Sad mi je sve jasno po pitanju Casillasa

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 17:44

@epidaurus
pa ko troluje bolan, sta je vama? pa jel jedini izvor svih mogucih problema izmedju igraca, trenera i ostalih u realu zadnjih godina bio jedan i jedini iker? nije bio krtica znaci? nije se svadjo sa ljudima? otkrivo medijima sto nije trebo? to ljudi lazu jer hoce da sabotiraju svetog ikera ili o cemu se radi? :eh:

na forumu je veliki problem da, kad imas misljenje koje se kosi sa tudjim, odma budes prozvan za nekog trola, provokatora ili nesto tog tipa, bez ikakve potrebe, forum nije tu da svi mislimo jednako, isto tako necije suprotno misljenje ne ugrozava tudje misljenje, isto tako svaka rasprava i razmjena misljenja se dozivljava kao svadja na kraju sto je smijesno, dijalog nije svadja stalno, svadja je kad se dvije osobe vrijedjaju, definitivno je previse ovih koji ukoliko im se ne svidja sta neko drugi misle potezu za pricom ali ti si ovakav, ti imas problem, ti trolujes, provociras me jer ne mislis isto kao ja, bla bla, ne valja vam to ljudi, ne moze se tako kroz zivot tj moze do jednom pa kad ti neko razveze sljagu sabrat ces se konacno
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 20 avg 2014, 17:50

Eto jos malo pa ste zavrsili izgleda.
Ges hu..
slika
Sretno zmajevi!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 avg 2014, 17:57

AlfredBorden je napisao/la:pa ko troluje bolan, sta je vama? pa jel jedini izvor svih mogucih problema izmedju igraca, trenera i ostalih u realu zadnjih godina bio jedan i jedini iker? nije bio krtica znaci? nije se svadjo sa ljudima? otkrivo medijima sto nije trebo? to ljudi lazu jer hoce da sabotiraju svetog ikera ili o cemu se radi?
Da nisi pobrkao slucajeve Casillas i Spahic? :mrgreen: :wtf:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 avg 2014, 18:03

Consigliere je napisao/la:
AlfredBorden je napisao/la:
Otidji na temu Liverpoola i pitaj ih sta misle o Gerrardu, covjeku koji ih je prosle godine prakticno kostao titule prvaka koju cekaju 20 godina.... Postoje ljudi koji su nesto posebno u klubu i koji zasluzuju respekt od svakog navijaca, osvajale se titule ili ne. To su pravi navijaci, a cini mi se da bi ih ovdje pola odustalo od pracenja da Perez svako ljeto ne dovuce stotine miliona vrijedna pojacanja.... Jadno! :puke:
Gerrard bi pristao sjedit na klupi zbog te svoje greske, a Iker je kukao svima u Realu, kada je prvi put sjedio na klupi ;) plus sto je odavao novinarima informacije, vjerovanto i Gerrard ne postuje trenera.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 avg 2014, 18:10

Raul_64 je napisao/la:Top tri golmana..
Ko su po tebi top3 il' top5 igraca ikad? Osim ako se ne hajkas ovdje. :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 18:22

tyler durden je napisao/la:
Gerrard bi pristao sjedit na klupi zbog te svoje greske, a Iker je kukao svima u Realu, kada je prvi put sjedio na klupi ;) plus sto je odavao novinarima informacije, vjerovanto i Gerrard ne postuje trenera.
Kome je kukao?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 avg 2014, 18:32

Predsjedniku(trazio odlazak) i novinama.

Al ti ko fol nisi upoznat s tim.

slika

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 avg 2014, 18:35

Iker krtica,ne treba ga prodati nego protjerati iz Madrida. :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 18:39

tyler durden je napisao/la:Predsjedniku(trazio odlazak) i novinama.

Al ti ko fol nisi upoznat s tim.

slika
Daj link

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 avg 2014, 18:47

Sad kad si se najeo šamarelica, odmori malo od ove teme.

http://bleacherreport.com/articles/2082 ... iego-lopez

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 18:54

tyler durden je napisao/la:Sad kad si se najeo šamarelica, odmori malo od ove teme.

http://bleacherreport.com/articles/2082 ... iego-lopez
Znaci od rijeci do rijeci direktno sa sastanka? Ima li mozda audio snimak? Ma,daj.... :rol:
The story goes
Znas kako bi mi ovo rekli? Prica se... Dakle, zutilo bez dokaza.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 avg 2014, 18:58

slika

Days before Iker Casillas’ injury, there was a lunch meeting between the captains and Florentino Perez. He enjoys going out to lunch with Iker Casillas and Sergio Ramos to talk about several issues- family, the dressing room, etc… And well, our fellow journalists from Marca published a bombshell, a cover story in which they said that Iker and Sergio placed [Florentino] between a rock and a hard place.

Basically, they gave him an ultimatum in which he’d have to choose between them, or the coach, Jose Mourinho. They even gave him a list of players that would not continue with the team if the Portuguese did not leave. Immediately after the release of the cover story, the president wanted to give an urgent press conference, and I have to say, that is not like him, he does not usually do this, and he did it to say that what our peers had published was not true, that it was a lie, and that they only talked about money, family, and other dressing room happenings, but that the players never blackmailed him.

We saw him upset, and rather nervous, which leads us to believe that the dressing room is not in a good state right now. Whether there was blackmail or not, we like to believe there wasn’t, but what is obvious is that the players do not get along at all with their coach, and that there is a split between the players. We’ll have to wait until the end of the season to see if Mourinho finally leaves because he has many active war fronts here in Real Madrid.

Jedna od informacije by sara ,naravno ne treba napominjati da je prva objavila da posto je problemi itd.. Tacno ove zene sjebase svakog :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 avg 2014, 19:01

Pa ko joj ne bi odao svaku tajnu ... :oops:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []