meni mišolovka zvuci bas sexy.Virtu4l je napisao/la:Miske će biti naš Ramon Sanchez Pizjuan, možda i mi uradimo kao Sevilja i stadion nazovemo po najvećem svih vremena.
Stadion Senad Misimović

meni mišolovka zvuci bas sexy.Virtu4l je napisao/la:Miske će biti naš Ramon Sanchez Pizjuan, možda i mi uradimo kao Sevilja i stadion nazovemo po najvećem svih vremena.
Stadion Senad Misimović
Legenda je u miroviniRokoko87 je napisao/la:Da li će se umiroviti Krešin broj uskoro?brkatasomina je napisao/la:Cestitke štrumfovima na današnjoj šetnji...jel to omladina na plenumu bila?![]()
Ps. Golemo utakmicu ne prekinuše
ove uvredljive ne citam. vasi uglavnom salju slike sa vase teme(najvise sa lobotomije) i napisu sta zele reci, pa ja napisem umjesto njih. ovi moji se najcesce sprdaju sa imenima koje bi grbavica mogla ponijeti u buducnosti, a neki su izrazili zelju da vam pomognemoMocMahale444 je napisao/la:De objasni raji kakve poruke citasTobeYarabi je napisao/la:p.s. hvala svima na porukama podrske, posebno hvala mojim pitarima sto su pokazali veliko srce i izrazili zelju da pomognemo nasim konama i spasimo ''grbavicu''sadrzaj ako nije tesko. Od nasih, vasih i njihovih. Zeljo, Sa - So.
Ti ces da sutis.zagor1987 je napisao/la:Misu maki mac mac mac hahahha covjek koji najvise prijeti na forumu a nije ni pomislio dat tu svoju adresu da vidimo tu strvinu bubuljicarskuSariel je napisao/la:Al koji apsurdistan. Sijuks lukavac.znaci nosi ime jedne gruoe a javno navija za drugu..i onda ode svojima i prica u trecem licu![]()
![]()
. Koja kriza identiteta.
TobeYarabi je napisao/la:ove uvredljive ne citam. vasi uglavnom salju slike sa vase teme(najvise sa lobotomije) i napisu sta zele reci, pa ja napisem umjesto njih. ovi moji se najcesce sprdaju sa imenima koje bi grbavica mogla ponijeti u buducnosti, a neki su izrazili zelju da vam pomognemoMocMahale444 je napisao/la:De objasni raji kakve poruke citasTobeYarabi je napisao/la:p.s. hvala svima na porukama podrske, posebno hvala mojim pitarima sto su pokazali veliko srce i izrazili zelju da pomognemo nasim konama i spasimo ''grbavicu''sadrzaj ako nije tesko. Od nasih, vasih i njihovih. Zeljo, Sa - So.
nas stadion, kad bude potrebno, usminkace grad i drzava.MocMahale444 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:ove uvredljive ne citam. vasi uglavnom salju slike sa vase teme(najvise sa lobotomije) i napisu sta zele reci, pa ja napisem umjesto njih. ovi moji se najcesce sprdaju sa imenima koje bi grbavica mogla ponijeti u buducnosti, a neki su izrazili zelju da vam pomognemoMocMahale444 je napisao/la:
De objasni raji kakve poruke citassadrzaj ako nije tesko. Od nasih, vasih i njihovih. Zeljo, Sa - So.
Sta kazu ovi tvoji kad ih pitas a sta cemo za svoj stadion?
Sto ste ljubomorni zato sto gradimo sami svoj stadion?
Tan vas zaboravio, nema ga ko germe u ratu.
Ja u vama vidim strah od el-Misketa
HmmmTobeYarabi je napisao/la:nas stadion, kad bude potrebno, usminkace grad i drzava.MocMahale444 je napisao/la:Sta kazu ovi tvoji kad ih pitas a sta cemo za svoj stadion?
Sto ste ljubomorni zato sto gradimo sami svoj stadion?
Tan vas zaboravio, nema ga ko germe u ratu.
Ja u vama vidim strah od el-Misketa
glupost je reci da je neko ljubomoran. raja se sprda sa vama jer bukvalno prosite, a pokusavate to predstaviti kao neku ljubav ili nesto.
tan je tu, nije nista zaboravio. nasi ga pokrali prosle godine pa sad provjerava sve zivo.
el misketa bi se najvise trebali bojati navijaci zelje. otjero je sve legende a klub je privatizovao za 150k. u puno vecim ste ghovnima sa njim nego sto je sloboda sa azmirom. vidis da sad prodaje ime grbavica. sta je sledece? hoce li i ime kluba promjeniti i hocete li i tad cutiti zbog 10-ak kriminalaca koji ga stite od vas?
TobeYarabi je napisao/la:nasi ga pokrali prosle godine pa sad provjerava sve zivo.
Uči neznaliceTobeYarabi je napisao/la:tacno insan sa vama ne moze lijepo i konstruktivno prodiskutovati
nastimanoVirtu4l je napisao/la:Uči neznaliceTobeYarabi je napisao/la:tacno insan sa vama ne moze lijepo i konstruktivno prodiskutovati
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=12046
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Dobro dosli na PL prepucavanja![]()
irfo je napisao/la:Gdje su milioni dobijeni na tuzbi protiv azmira husica i zasto se o tome ne prica???TobeYarabi je napisao/la:.
Otkud tebi info da je Miske privatizovao Zelju za 150k, kad to nije istina. On je to uradio za 15k, 10k dao za stolice i 5k kamate vratio u klub to se moze i provjeriti.TobeYarabi je napisao/la:.
Sacekaj Samke jos cekam da mi odg na postavljena pitanja.samirr je napisao/la:Otkud tebi info da je Miske privatizovao Zelju za 150k, kad to nije istina. On je to uradio za 15k, 10k dao za stolice i 5k kamate vratio u klub to se moze i provjeriti.TobeYarabi je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], Cuspajz, Google [Bot], NeSamSafetee, pitar9876, supervizor, Tuce11, Vanja8 i 23 gosta.