Da je qrac od trenera ne bi odveo Eintracht od borbe za ostanak do Europe. Ohani. Nije trener za velike klubove, ali skroz solidan za nižu kategoriju. Ekipa je prosjek.sljivo je napisao/la:Lillard je napisao/la:Kovač je solidan trener, a ovaj Bayern je teški prosjek. Golman ostario, stoperi također, bekovi nikad nisu ni bili vrhunski, sredina je meh, još najbolji dio ekipe, Lewa ostario, Gnabry i Ribery? Pa jel ovo Hertha ili šta
Realno, on je qrc od trenera.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Previše se vjerovalo Bayi.
Izrutiniraše ih ljudi lagano.
Van Dijka jedino yebe što ima 30 godina.

Van Dijka jedino yebe što ima 30 godina.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nemoj da vidim ismijavanje leoreya, inače će imati taj neko problema sa mnom i gefufnom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pratio sam ja dovoljno da vidim šta zna. Nemoj. On jadan ne zna napraviti šanse sa ovim igračima, Lewa mu po centru kruži. Za njeg i jest dno pa da ga na ho-ruk izvlači iz vanago.Lillard je napisao/la: Da je qrac od trenera ne bi odveo Eintracht od borbe za ostanak do Europe. Ohani. Nije trener za velike klubove, ali skroz solidan za nižu kategoriju. Ekipa je prosjek.
Englezi šutnuli sve švabe vec u 1/8 finala, bruka golema za Bundes
hajd Schalke i nekako, al odoše Bayern i Borusija prerano. Šteta za LP, al jbg tako im grah pao.
Barca jedina spašava cast, obraz i ugled Primere koja je ozbiljno poljuljana. Isto bruka

Barca jedina spašava cast, obraz i ugled Primere koja je ozbiljno poljuljana. Isto bruka

Nema veceras ismijavanja, radost je tu prosla mi ekipa hehe.Osim13 je napisao/la:Nemoj da vidim ismijavanje leoreya, inače će imati taj neko problema sa mnom i gefufnom
Ma ja sam njima pisao na njihovom pdf-u jos i prije 2 godine da mi nije jasno kako takav gigant dopusti sebi da u 2019 godini zavisi od Riberya i Robbena koji zajedno imaju preko 70 godina. Nije tu samo do Kovaca.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Primera će i ove sezone imati prvaka Europe.let3 je napisao/la:Englezi šutnuli sve švabe vec u 1/8 finala, bruka golema za Bundeshajd Schalke i nekako, al odoše Bayern i Borusija prerano. Šteta za LP, al jbg tako im grah pao.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Može jedan deal ukoliko nas ne sudare u 1/2?leorey je napisao/la:Nema veceras ismijavanja, radost je tu prosla mi ekipa hehe.Osim13 je napisao/la:Nemoj da vidim ismijavanje leoreya, inače će imati taj neko problema sa mnom i gefufnom
Ma ja sam njima pisao na njihovom pdf-u jos i prije 2 godine da mi nije jasno kako takav gigant dopusti sebi da u 2019 godini zavisi od Riberya i Robbena koji zajedno imaju preko 70 godina. Nije tu samo do Kovaca.

Nego Jeftice jel te strah nove triplete?TonySosa je napisao/la:Popišo momčina strašni Lyon. No mora se priznati da je vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.

Pa da ponovim pitanje:
Sta je jace: 3 LP zaredom ili 3 TRIPLETE?

Navijaj za Pepa, i ja sam uz njega hehe.
27.10.2020
Taj Lewa je danas dvaput bio u dobrim situacijama i oba puta pao konta penal će bit. I to najbolji igrač, bgti.sljivo je napisao/la:Pratio sam ja dovoljno da vidim šta zna. Nemoj. On jadan ne zna napraviti šanse sa ovim igračima, Lewa mu po centru kruži. Za njeg i jest dno pa da ga na ho-ruk izvlači iz vanago.Lillard je napisao/la: Da je qrac od trenera ne bi odveo Eintracht od borbe za ostanak do Europe. Ohani. Nije trener za velike klubove, ali skroz solidan za nižu kategoriju. Ekipa je prosjek.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Došla takva vremena da Rejalovci moraju navijati za najčasnijeg katalonskog sina Pepa Guardiolu. What a time to be alive 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Čestitke Osketu i Poolovcima. Mi se okrećemo takmičenjima koja su trenutno naš nivo, dakle DFB Pokal bez Dortmunda, i Audi Cup-u. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Tehnički problemiKaunas je napisao/la:Tek vidim snimak penala za Barcu, pa ono je smijesno svega mi. Ima li tog video assistant sudije
Prosli bi oni svakako nije to upitno, al opet

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jesu li ovo 2 gola protiv Lyona ponistila 3 gola Ronalda protiv AMadrida
Katalonci

Katalonci

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Hvala brt, možda vam je Klopp i pomogao večeras, ko će mu ga znati šta će ovo značiti za budućnost BayernaS-Y-L-A-R je napisao/la:Čestitke Osketu i Poolovcima. Mi se okrećemo takmičenjima koja su trenutno naš nivo, dakle DFB Pokal bez Dortmunda, i Audi Cup-u.
- BosniaBoston
- Kontakt:
2 asistencije takoder.Jbg ocigledno neki ne shvataju sustinu najbitnije sporedne stvariPoliceman je napisao/la:Jesu li ovo 2 gola protiv Lyona ponistila 3 gola Ronalda protiv AMadrida![]()
Katalonci
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jel imao neku i predasistencijuBosniaBoston je napisao/la:2 asistencije takoder.Jbg ocigledno neki ne shvataju sustinu najbitnije sporedne stvariPoliceman je napisao/la:Jesu li ovo 2 gola protiv Lyona ponistila 3 gola Ronalda protiv AMadrida![]()
Katalonci
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve probleme Bayerna vec godinama znaju i navijaci Bayerna. Nema se tu sta pricati.
Daj nam Porto da im se osvetimo za 2003.
NormalnoPoliceman je napisao/la:Jesu li ovo 2 gola protiv Lyona ponistila 3 gola Ronalda protiv AMadrida![]()
Katalonci

Nemoj bar ti jahati Roninu cundaru, zna se ko je za to zadužen

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.