Odeš na profil/postavke onda odeš na profil i dole na kraju vidjet ćeš piše ti "Hide Like icons and summaries:", štrihiraj kvakicu pored toga, spasi i to je to, nema više lajkova i ostalih sranja, sve kao i prije, urahatiš se

Odeš na profil/postavke onda odeš na profil i dole na kraju vidjet ćeš piše ti "Hide Like icons and summaries:", štrihiraj kvakicu pored toga, spasi i to je to, nema više lajkova i ostalih sranja, sve kao i prije, urahatiš se
hvala! da to nije smor dao bi ti lajk
Svejedno, ja sam isključio to također, dao ili ne dao, ja ga vidjeti nećujestamaji je napisao/la: ↑13 jan 2020, 15:29hvala! da to nije smor dao bi ti lajk![]()
Molim reakciju admina na temi Europskog rukometnog prvenstva.
Trigger je napisao/la: ↑18 jan 2020, 23:58
E, 'Brzi' - je l' to 'hrvatska kultura' i "europske vrijednote", takav način 'komunikacije'?
Zašto je zloba i zavist ako ne navijam za nekoga za koga ti, npr., navijaš i imam svoje mišljenje, kritičko!?
Takav rezon više smrdi od smrada septičke jame.
Nije džabe davno napisano:
‘Sačuvaj me, Bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva’![]()
Gospon Hans - šta je pisac htjeo da kaže citirajući moju repliku liku sa nickom "Brzi" koji je prvi vulgarno okarakterisao drugog forumaša?Hans je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:08Molim reakciju admina na temi Europskog rukometnog prvenstva.
Boldano je napisao MODERATOR, smatram da je to neprihvatljivo za sportski forum, pogotovo kad dolazi od moderatora koji bi valjda trebao biti uzor ostalima.
Red je da dobije makar upozorenje.
Postove poput "Navija li se za uzp-ovce" neću ni komentirati, degutantno je. Samo ću reći da je ovo sportski, a ne politički forum.
E, 'Brzi' - je l' to 'hrvatska kultura' i "europske vrijednote", takav način 'komunikacije'?
Zašto je zloba i zavist ako ne navijam za nekoga za koga ti, npr., navijaš i imam svoje mišljenje, kritičko!?
Nisam naveo da si ti napisao to citirano, ali priznajem da sam ostao nedorečen. To je napisao netko drugi, ispričavam ti se ako te pogodilo.Trigger je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:17Gospon Hans - šta je pisac htjeo da kaže citirajući moju repliku liku sa nickom "Brzi" koji je prvi vulgarno okarakterisao drugog forumaša?Hans je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:08Molim reakciju admina na temi Europskog rukometnog prvenstva.
Boldano je napisao MODERATOR, smatram da je to neprihvatljivo za sportski forum, pogotovo kad dolazi od moderatora koji bi valjda trebao biti uzor ostalima.
Postove poput "Navija li se za uzp-ovce" neću ni komentirati, degutantno je. Samo ću reći da je ovo sportski, a ne politički forum.
Ko u ovom postu-replici spominje "UZP' osim tebe?
PS:
To što si boldirao je samo citat, odavno znan - istina boli, zar ne?
Svašta!![]()
Hvala na izvinjenju i poduci, ali!Hans je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:24Nisam naveo da si ti napisao to citirano, ali priznajem da sam ostao nedorečen. To je napisao netko drugi, ispričavam ti se ako te pogodilo.Trigger je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:17Gospon Hans - šta je pisac htjeo da kaže citirajući moju repliku liku sa nickom "Brzi" koji je prvi vulgarno okarakterisao drugog forumaša?Hans je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:08
Molim reakciju admina na temi Europskog rukometnog prvenstva.
PS:
Svašta!![]()
Mene ne zanimaju takve stvari (boldano), davno sam se oprao od toga, zato dolazim na SPORTSKI forum čitati o SPORTU, i zato mi smetaju svi koji ubacuju politiku u rasprave o SPORTU.
O "Brzom", ako smatraš da je vulgarno nastupio, protivno pravilima foruma, ili ga opomeneš, ili se obratiš adminu. Na taj način se čisti smeće sa tema ovog foruma, nismo u vrtiću da tražimo tko je prvi započeo.
Nisam reagirao na Brzog iz razloga što je to još i bilo vezano za sport, a odgovorio je liku koji je stvarno naporan na onoj temi sa neargumentiranim i glupim postovima o igri Hrvatske reprezentacije, a rekao mu je da je bolestan od zlobe (ili tako nešto), što je zapravo i istina. Osoba pod tim nickom na toj temi ne piše apsolutno ništa, osim baljezgarije o Hr reprezentaciji, nevezane za tijek rasprave na temi.Trigger je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:37Hvala na izvinjenju i poduci, ali!Hans je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:24Nisam naveo da si ti napisao to citirano, ali priznajem da sam ostao nedorečen. To je napisao netko drugi, ispričavam ti se ako te pogodilo.Trigger je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:17
Gospon Hans - šta je pisac htjeo da kaže citirajući moju repliku liku sa nickom "Brzi" koji je prvi vulgarno okarakterisao drugog forumaša?
PS:
Svašta!![]()
Mene ne zanimaju takve stvari (boldano), davno sam se oprao od toga, zato dolazim na SPORTSKI forum čitati o SPORTU, i zato mi smetaju svi koji ubacuju politiku u rasprave o SPORTU.
O "Brzom", ako smatraš da je vulgarno nastupio, protivno pravilima foruma, ili ga opomeneš, ili se obratiš adminu. Na taj način se čisti smeće sa tema ovog foruma, nismo u vrtiću da tražimo tko je prvi započeo.
Forum često 'trpi' svašta i moderatori i Admin ne mogu i ne trebaju da reaguju 'na svaku' osim kad se stvarno pretjera.
I dalje mi nije jasno šta je problem i šta je to 'političko' u onom što sam citirao, a ti boldirao!?
Nije sport, to znam ali se replika odnosila na kulturu komunikacije i taj citat je baš, po mom mišljenju, adekvatan odgovor "Brzom" - bez uvrede, kratko i jasno.
PS:
Slažem se da se treba isključivo pisati o sportu, tu si u pravu i podržavam te ali zašto TI nisi replicirao "Brzom" i upozorio ga kao što si to učinio meni? Tada bi ti se naklonio, i zaista bio ubijeđen da ti je stalo samo do sporta a ne bilo čega, pogotovo politike, drugog.
O "UZP" ne bih ni slučajno, jer se pravomoćne presude Međunarodg tribunala u Haagu ne komentarišu.
Lik zvani "brzi" je poceo iz cista mira da vrijedja na temi o evropskom rukometnom prvenstvu ,Trigger je odreagovao kao pravi Moderator i argumentima je unistio tog lika "brzi".Hans je napisao/la: ↑19 jan 2020, 00:08Molim reakciju admina na temi Europskog rukometnog prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.