Panathinaikos - Sporting
Fulham - Bilbao
Fenerbahce - CSKA 3:0
Bolton - Zenit
sta je sa ovim tekmama? enemy zasto ne odgovaras na poruke?
Moderator/ica: Padovan
Hoćemo mi 8.kolo?Donnie Darko je napisao/la:fail aktivnosti u ligi bsamo 4 tekme odigrane.
Panathinaikos - Sporting
Fulham - Bilbao
Fenerbahce - CSKA
Bolton - Zenit
ja sam vec napiso da mi je Emir_Zenica javio da ne moze igrat ovo kolo. Tako da Fenerbahce:CSKA-3:0.Donnie Darko je napisao/la:fail aktivnosti u ligi bsamo 4 tekme odigrane.
Panathinaikos - Sporting
Fulham - Bilbao
Fenerbahce - CSKA
Bolton - Zenit
odigrana je ta tekma 2:2, dog je bio da on opali ss, nezz zasto nije postavio :SDonnie Darko je napisao/la:fail aktivnosti u ligi bsamo 4 tekme odigrane.
Panathinaikos - Sporting
Fulham - Bilbao
Fenerbahce - CSKA 3:0
Bolton - Zenit
imam ja. ja pravi. valjda nece lagat. ak bude lagalo slobodno izadji. ja sad igro i nije lagalodziza_23 je napisao/la:ima li koga da odigramo prijateljsku, SYLAR javi mi kad ti odgovara da igramo 8.kolo.
eu2 soba: nema laga pass: nolagkivi je napisao/la:imam ja. ja pravi. valjda nece lagat. ak bude lagalo slobodno izadji. ja sad igro i nije lagalodziza_23 je napisao/la:ima li koga da odigramo prijateljsku, SYLAR javi mi kad ti odgovara da igramo 8.kolo.
ajde ba bitno je da si pobijedio i ulazi cekam tekivi je napisao/la:joj yebem mu. sad igrali ja i samir i ja uslik'o samo pobjedu, a nisam strijelce. hocel bit priznati strijelci jer znam ko je dao za mene golove???
ako obojica potvrdite strijelce bit ce priznati, u suprotnom nekivi je napisao/la:joj yebem mu. sad igrali ja i samir i ja uslik'o samo pobjedu, a nisam strijelce. hocel bit priznati strijelci jer znam ko je dao za mene golove???
Hajmo ovako, pošto vidim da vam je prešlo u naviku to zaboravljanjekivi je napisao/la:joj yebem mu. sad igrali ja i samir i ja uslik'o samo pobjedu, a nisam strijelce. hocel bit priznati strijelci jer znam ko je dao za mene golove???
A u slučaju, ako ima autogolDonnie Darko je napisao/la:i zar vam nije jednostavnije uslikat samo strijelce ako vam se ne da slikat vise komada?
pa valjda je dovoljno dobar da rezon moze zapamtitjuventus 0244 je napisao/la:A u slučaju, ako ima autogolDonnie Darko je napisao/la:i zar vam nije jednostavnije uslikat samo strijelce ako vam se ne da slikat vise komada?
a sestre mi slucajno. pritisn'o gore strelicu da mi ode na match detalis i enter a ono mi exit match series. ma yebo strijelce. ak necete ne morate ih ni upisat.juventus 0244 je napisao/la:Hajmo ovako, pošto vidim da vam je prešlo u naviku to zaboravljanjekivi je napisao/la:joj yebem mu. sad igrali ja i samir i ja uslik'o samo pobjedu, a nisam strijelce. hocel bit priznati strijelci jer znam ko je dao za mene golove???!
Znači još ovo kolo ću pustiti da se upišu strijelci bez slike, a od narednog nema toga više, jel pošteno.(ko ne postavi neće mu biti upisani golovi i to je to
)
Funjai je napisao/la:hocel ko?
eu 2
pass: sarma
ajd eto mene da probamFunjai je napisao/la:Funjai je napisao/la:hocel ko?
eu 2
pass: sarma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.