Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Pa je li stid onih iz Prijedora poslati onakav snimak.Hajde sto snimaju sa 1 visine ali sada su pozicionirali kameru bukvalo iza klupa za rezervne igrace.Imaju onu kontra trbinu da stave kameru na visinu da ko ljudi vidimo cio teren.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svaka čast za mehu kodru koji je dao ocjenu nastupa naših klubova u evropi u današnjem avazu, lako je srati i pametovati sa strane a ništa ne poduzimati MEHO KODRO GOSPODIN BIO I OSTAO
šta je rekao?FCS je napisao/la:Svaka čast za mehu kodru koji je dao ocjenu nastupa naših klubova u evropi u današnjem avazu, lako je srati i pametovati sa strane a ništa ne poduzimati MEHO KODRO GOSPODIN BIO I OSTAO
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Biće vjerovatno negdje na portalima, pegla mi citirati
kad pregled kola bude objavljen?
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Moderator
- Kontakt:
Kontao sam da će ove sezone možda poboljšati šta pregled kola na BHT, makar sastave ekipa ubaciti pročitati šta bilo, ili promijeniti ovu kameru u Prijedoru, hoću da vidim snimak gola ili akcije a ne gostujuću klupu koja se nalazi ispred kamere
Pregled utakmice Obarska - Široki, umjesto grba Širokog - grb Slavije

Pregled utakmice Obarska - Široki, umjesto grba Širokog - grb Slavije

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
One preglede prve lige federacije sto imaju na yt su predobro uradjeni da tako bar rade preglede i premier lige...Benjo_AFC86 je napisao/la:Kontao sam da će ove sezone možda poboljšati šta pregled kola na BHT, makar sastave ekipa ubaciti pročitati šta bilo, ili promijeniti ovu kameru u Prijedoru, hoću da vidim snimak gola ili akcije a ne gostujuću klupu koja se nalazi ispred kamere![]()
Pregled utakmice Obarska - Široki, umjesto grba Širokog - grb Slavije![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
slažem se, i grafika bolja nekako, i sve fino stave.. a ovi amateri isto, tačnije nije ''isto'' nego i jesu amateriarelinho je napisao/la:One preglede prve lige federacije sto imaju na yt su predobro uradjeni da tako bar rade preglede i premier lige...Benjo_AFC86 je napisao/la:Kontao sam da će ove sezone možda poboljšati šta pregled kola na BHT, makar sastave ekipa ubaciti pročitati šta bilo, ili promijeniti ovu kameru u Prijedoru, hoću da vidim snimak gola ili akcije a ne gostujuću klupu koja se nalazi ispred kamere![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ono radi privatna firma koja radi za savez..arelinho je napisao/la:One preglede prve lige federacije sto imaju na yt su predobro uradjeni da tako bar rade preglede i premier lige...Benjo_AFC86 je napisao/la:Kontao sam da će ove sezone možda poboljšati šta pregled kola na BHT, makar sastave ekipa ubaciti pročitati šta bilo, ili promijeniti ovu kameru u Prijedoru, hoću da vidim snimak gola ili akcije a ne gostujuću klupu koja se nalazi ispred kamere![]()
eo jedan njihov video:
http://www.youtube.com/watch?v=wkcUrkRB1Jg
300x bolje od bht1
ja neznam sta je s bht1 ali kaos su
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa evo ti ekskluziva, naime sve do prošle sezone bhrt je radio prenose engleske premijer lige, a od ove neće, zato što se bhrt nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, tj. sve je živo pokradeno, pa me i ne čudi i ovo. toliko...Kevin je napisao/la:ono radi privatna firma koja radi za savez..arelinho je napisao/la:One preglede prve lige federacije sto imaju na yt su predobro uradjeni da tako bar rade preglede i premier lige...Benjo_AFC86 je napisao/la:Kontao sam da će ove sezone možda poboljšati šta pregled kola na BHT, makar sastave ekipa ubaciti pročitati šta bilo, ili promijeniti ovu kameru u Prijedoru, hoću da vidim snimak gola ili akcije a ne gostujuću klupu koja se nalazi ispred kamere![]()
eo jedan njihov video:
http://www.youtube.com/watch?v=wkcUrkRB1Jg
300x bolje od bht1
ja neznam sta je s bht1 ali kaos su
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovo iz našeg Championshipa je dosta bolje, a također nije ni blizu kako bi se moglo uraditi... na pregled kola čekamo do petka i neke su situacije bile komične, ali je dosta bolje, daleko bolje od ovoga što radi državna televizija.
A nije to tako teško napraviti, yebemu, staviš kameru na 3-4 metra, normalan zoom i to je to. Prijedor iz godine u godinu ima bolji stadion i bolje uvjete, a lošiju snimku... za tri godine će snimati kod korner zastavice.
A nije to tako teško napraviti, yebemu, staviš kameru na 3-4 metra, normalan zoom i to je to. Prijedor iz godine u godinu ima bolji stadion i bolje uvjete, a lošiju snimku... za tri godine će snimati kod korner zastavice.

Hayley <3
- moustapha
- Kontakt:
BHT i kad dobije dobre snimke, oni to uniste. Ko zna kakve sve kompresije videa rade. Kompletna je oprema kod njih zastarjela. Najbolje bi bilo da neki pregled radi Arena.
#divovi
-
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:šta je rekao?FCS je napisao/la:Svaka čast za mehu kodru koji je dao ocjenu nastupa naših klubova u evropi u današnjem avazu, lako je srati i pametovati sa strane a ništa ne poduzimati MEHO KODRO GOSPODIN BIO I OSTAO

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Hocel neko postavit ovu emisiju "specijalnu" na youtube 

SAMO ČELIK !
Kad ce ovi izvjestaji prvog kola,snimke golova biti objavljeni? 

TH 1950
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ako ode Amar,sunce će prestati da sija...!
Ako ode Amar,rijeke će prestati da teku...!
Ako ode Amar,ptice će prestati da pjevaju...!
Ako ode Amar,čemu život?
Ako ode Amar,čemu život?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
A ti sređuješ misli pa ti odvratnije ?Armageddon2012 je napisao/la:Ako ode Amar,sunce će prestati da sija...!
Ako ode Amar,čemu život?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ako ode Amar, đe častiš?Armageddon2012 je napisao/la:Ako ode Amar,sunce će prestati da sija...!
Ako ode Amar,čemu život?
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:

volio bih da ne ode prije četvrtog kola,da se bar još jednom izderem ovdje amar,amar,sisaj,sisaj!!

nedostajalo bi mi to!

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Blago tebi kad te sretnim čini odlazak Amara.Armageddon2012 je napisao/la:![]()
volio bih da ne ode prije četvrtog kola,da se bar još jednom izderem ovdje amar,amar,sisaj,sisaj!!
nedostajalo bi mi to!
Super ti je u životu, zavidim ti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.