KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la KK_Bosna » 12 jan 2010, 23:02

Kevin je napisao/la:Darren Mclinton > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey
Kasib Powell > Darren Mclinton > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jan 2010, 23:03

TaRgEt_ je napisao/la:
fera je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@Target, pa ja sam bukva :D :D :D :D .....obavezno bih trebao doci u tuzlu......

@Kevine, SB_Fidelis i ostali navijaci sirokog dok vidim sa KK_Bosnom, ipsom i ostalim ovim nasim sta i kako......dok vidimo kakve me obaveze cekaju te sedmice ;) ;) ;)
nije ba ja sam bio bukva ne znam ko si ti bio ne mogu da se sjetim. zarovi se malo nazad u temu pa nađi...
u široki neću jer nisam osoba koja bi se mogla kontrolisati dole da ne napravi sranje a kad bi to napravio onda bi se i KK_Bosna i neno i ipsa i ja na tabutu vratili hahaha
a u tuzlu bi mogao doci posebno ako i neno bude htio i onako ima gore par ljudi kojima sam dužan posjetu.
btw jesi ti košarkaški sudac ?

Yes i am :) basketball judge :D
pozdravi kolegu damira kunosića kada ga vidiš reci samo fera ti salje pozdrave :D u zadnje vrijeme se slabo cujem sa njim
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jan 2010, 23:06

KK_Bosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:Darren Mclinton > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey
lance je meni vrh... fenn je bio strasan samo nasi to nisu skontali. kaseeb... dovoljno je reci da je poslije igrao u NBA-u. mason meni jeste bolji od bailey-a ako ništa onda nije varalica bremer je previše oštećen ozljedama mclinton slabiji od svih ovih koji su spomenuti.
ne znam po cemu kevin stavi mclintona isored masona
You are someone else I am still right here

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 13 jan 2010, 00:43

Kevin je napisao/la:oce li itko od Bosnasa dolaziti na tekmu u 5.kolu drugog dijela na Pecaru?
hocu ja :)....poslije zadnjeg finala ne propustam nijednu tekmu u Sirokom ;)...idem vjerovatno autom pa ko hoce od bosnasa sa mnom bujrum nek se javi!!
@SB_ Fidelis
izvuk'o si se za ovo gostoprimstvo... :)
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jan 2010, 09:16

KK_Bosna je napisao/la:
Stanko Barać > Powell > Darren MClinton >Ernest Bremer >Chester MAson > Bryan Bailey

:lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 jan 2010, 12:12

@Kevine, SB_Fidelis i ostali navijaci sirokog dok vidim sa KK_Bosnom, ipsom i ostalim ovim nasim sta i kako......dok vidimo kakve me obaveze cekaju te sedmice ;) ;) ;)[/quote]
nije ba ja sam bio bukva ne znam ko si ti bio ne mogu da se sjetim. zarovi se malo nazad u temu pa nađi...
u široki neću jer nisam osoba koja bi se mogla kontrolisati dole da ne napravi sranje a kad bi to napravio onda bi se i KK_Bosna i neno i ipsa i ja na tabutu vratili hahaha
a u tuzlu bi mogao doci posebno ako i neno bude htio i onako ima gore par ljudi kojima sam dužan posjetu.
btw jesi ti košarkaški sudac ?[/quote]

Yes i am :) basketball judge :D[/quote]
pozdravi kolegu damira kunosića kada ga vidiš reci samo fera ti salje pozdrave :D u zadnje vrijeme se slabo cujem sa njim[/quote]

hocu hocu cim ga vidim prvi put drage volje cu ga pozdraviti :D a imas ga na FB:)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jan 2010, 14:58

Kevin je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Stanko Barać > Powell > Darren MClinton >Ernest Bremer >Chester MAson > Bryan Bailey

Mirza Delibasic > Powell > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey > Darren Mclinton

@Kevine, sta ces sad??????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 jan 2010, 15:09

Martin Vanjak > Mirza Delibasic > Powell > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey > Darren Mclinton

:lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 13 jan 2010, 15:11

KK_Bosna je napisao/la:Martin Vanjak > Mirza Delibasic > Powell > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey > Darren Mclinton

BRAVO

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jan 2010, 15:46

KK_Bosna je napisao/la:Martin Vanjak > Mirza Delibasic > Powell > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey > Darren Mclinton

krajnje ali krajnje si neozbiljan..... :D :D :D :D :D :D ....aj da je neko drugi to napisao ali to samo dzaba da nalozis raju...... :D :D :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 13 jan 2010, 17:03

:lol: :lol:[/quote]
Mirza Delibasic > Powell > Ernest Bremer > Chester Mason > Bryan Bailey > Darren Mclinton

@Kevine, sta ces sad??????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
a Josip Sesar? :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 13 jan 2010, 17:25

kad bosna igra kup?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2010, 17:35

laki je napisao/la:kad bosna igra kup?
26.1. 2009g! Utakmica je odgodjena zbog zautetosti dvorane,obzirom da Odbojkasi danas igraju svoju evropsku utakmicu! Mislim da cemo bez problema proci Kakanj,iako su oni ekipa po kvaliteti Capljine,mozda malo slabiji!.. Nadam se da cemo furiozno osvojiti prvi trofej u 2010 godini!..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jan 2010, 18:00

bosnas_ je napisao/la:
laki je napisao/la:kad bosna igra kup?
26.1. 2009g! Utakmica je odgodjena zbog zautetosti dvorane,obzirom da Odbojkasi danas igraju svoju evropsku utakmicu! Mislim da cemo bez problema proci Kakanj,iako su oni ekipa po kvaliteti Capljine,mozda malo slabiji!.. Nadam se da cemo furiozno osvojiti prvi trofej u 2010 godini!..
da, da vala u pravu si......ekipa koja igra u prvoj ligi (kakva god ona bila odilcno) i ekipa koja igra drugu ligu.......

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jan 2010, 18:03

wade je napisao/la:Stanko Barać > Powell > Darren MClinton >Ernest Bremer >Chester MAson > Bryan Bailey

@Kevine, sta ces sad??????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
a Josip Sesar? :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

mi ovdje pominjemo ozbiljne igrace, a ne igrace koje cak ni zeljko obradovic ne moze da kontrolira ;) ;) ;) ;) ;) ....da je imao predispozicije i talenat i sve ostalo da postane odlican to da.......ali nije glavu imao......

Ostalo je samo ime.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 13 jan 2010, 18:35

neno#4 je napisao/la:
wade je napisao/la:Stanko Barać > Powell > Darren MClinton >Ernest Bremer >Chester MAson > Bryan Bailey

@Kevine, sta ces sad??????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi ovdje pominjemo ozbiljne igrace, a ne igrace koje cak ni zeljko obradovic ne moze da kontrolira ;) ;) ;) ;) ;) ....da je imao predispozicije i talenat i sve ostalo da postane odlican to da.......ali nije glavu imao......[/quote]

znam znam ....samo iz zajebancije sam to napisao...mora se co'jek malo i zajebavat :D
a jozo brkic?haahah
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 jan 2010, 22:03

wade,kakav ba Sesar!? fakat svakakvih ljudi na ovom forumu,zaboraviti jednog Markovica,ali zato ne i Sesara dovoljno govori o pojedincima ovdje!..

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 13 jan 2010, 22:34

bosnas_ je napisao/la:

wade,kakav ba Sesar!? fakat svakakvih ljudi na ovom forumu,zaboraviti jednog Markovica,ali zato ne i Sesara dovoljno govori o pojedincima ovdje!..[/quote]

JOJ BA sta se koji **** ukljuces kad ne znas o cemu se pise...dosadan si...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 jan 2010, 00:27

wade je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:

a Josip Sesar? :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wade,kakav ba Sesar!? fakat svakakvih ljudi na ovom forumu,zaboraviti jednog Markovica,ali zato ne i Sesara dovoljno govori o pojedincima ovdje!..[/quote]

JOJ BA sta se koji **** ukljuces kad ne znas o cemu se pise...dosadan si...[/quote]
wade,al mi te zao..stvarno! imam jedan vic o tebi,ali cujes ga mal kasnije!:)

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 jan 2010, 00:31

JOJ BA sta se koji **** ukljuces kad ne znas o cemu se pise...dosadan si...[/quote]
wade,al mi te zao..stvarno! imam jedan vic o tebi,ali cujes ga mal kasnije!:)[/quote]

prijatelju i ja sam tebe zalio u pocetku,dok sam citao tvoje postove...ali onda sam shvatio s obzirom da ti nema pomoci,da se bar mogu smijati njima...bar neke koristi od tebe na ovom forumu...toliko od mene...kakav si mentalni sklop ti ces opet me citirati,ali bez obzira sta ti napis'o od mene zadnji post...izvinjavam se ovim korektnim navijacima bosne za off topic...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.