FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma realno vi ste losi(igracki kadar) i nemozete vise..
ono sto ste pobjedili nas je samo zato sto smo mi jos duplo losiji od vas i to vam ulilo euforiju..
ono sto ste pobjedili nas je samo zato sto smo mi jos duplo losiji od vas i to vam ulilo euforiju..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Nema pljuvanja ide se dalje ali ja cu samo jedno reci, sve dok mi budemo prosipali bodove protiv Rudara, Travnika i ostalih nizerazredih ekipa.....mi smo NISTA. Eto ovakvim ekipama se po 3-4 komada lagano trpa.....
TO JE TO
Z E LJ O ! ! !

TO JE TO
Z E LJ O ! ! !
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
da ne komentarisem puno....S R A M O T A
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
sta ser..ete prosle sezone moglis ste cak i ispasti,zato kapak......
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
ma ovu sezonu treba odigrat kako god pa slijedecu skupiti lovu ovo otjerat sve i napravatiti pravu momcad, i zao mi na navijaca koji su dosli, a igraci se oduzili sa dvije lose utakmice to je strasno....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- alan ford 26
- Kontakt:
Rekao sam to iz razloga sto su ga svi do prije 2 sata dizali u nebesa i sad treba da se pljuje po njemu, nije u redu, ja mislim da (naj)veca krivica na igracima koji ne znaju il nece jbg. Ne zelim ulaziti u raspravu, samo kazem da ne treba pljuvati i dati dusmanima priliku da se nasladjuju, a bice bolje aBd. Ne kazem da ni Osim nije kriv, naprotiv, ali.....
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Pusti ti Zelju idi navijaj za Barselonu - i sta smo mogli ispasti heheh pojma ti neashMinche je napisao/la:sta ser..ete prosle sezone moglis ste cak i ispasti,zato kapak......
a danas stvarno sramota treba ih kazniti po dzepu

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- alan ford 26
- Kontakt:
Fali nam 6 bodova, nepovratnih 6 bodova, po 2 od svinjskog, slavije ili travnika i ovog rudara jbg
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ne serite,on vam je najbolji trener u posljednjih 10 godina sto vas je vodio.Sam je rekao na pocetku sezone da mu je igracki kadar veoma los al ebiga opet vi hocete neke uspjehe za mjesec dana.Pustite malo covjeka da izgradi ekipu pa mu sljedece sezone ebite mater ako se ovakve stvari budu ponavljale 

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
krivica prije svega amarova, jer lik za 2 mjeseca nije uspio na treningu uigrati 1 akciju, igraci nisu krivi sto ne znaju, kriv je onaj sto samo zna srati i filozofirati
Cuva Bog Zelju svog!
8 bodova smo izgubili a stose igrackog kadra tice rudar je duplo gori!!!alan ford 26 je napisao/la:Fali nam 6 bodova, nepovratnih 6 bodova, po 2 od svinjskog, slavije ili travnika i ovog rudara jbg

- RK Gradacac
- Kontakt:
Kako vas nije sramota da kritikujete a niste ni bili na utakmici 
Sve sami diplomirani strucnjaci

010 ISN'T JUST A CODE

Upropastiše mi pred Bajramsko raspoloženje.
Dobro je pa nisu izgubili.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
bio sam na utakmici... i vidio sramotu...RK Gradacac je napisao/la:Kako vas nije sramota da kritikujete a niste ni bili na utakmici
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
Ma razvalice Zeljo Borca,brko koji sjedi je ljut

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma iskreno ljudi ne mozemo ni kritikovati oni jednostavno ne znaju bolje da znaju vjerovatno bi igrali kad je nama najagilniji mali stanic koji nije imao priliki nikod jednog trenera dosad zapoceti utakmicu, znaci jendostavno ne znaju i trebamo ocigledno da budemo sretni sa bodom to je maximum ovih igraca i necu da kritikujem osima rekao sam nek izgura ovu sezonu pa slijedecu fino ispocetka rastjerat i dovesti ljude koje znaju da igraju
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Amar nije nista kriv to vise nemojte da govorite.Ovom igrackom kadru ne moze Kapelo pomoci.Samo molim vas nemoj da neko kaze da je ova ekipa za evrope i da je Popovic dobar igrac danas je sve vidjeno.Rudar presmijesan,samo prolaznu ocjenu mogu dobiti:Alen i Stana .Mi smo svoje uradili svaki put fino popunimo Grbavicu,sad je red na upravi kluba da dovede ne 1,ne 2 vec 5 pojacanja,ali pojacanja tipa Alena,a ne Popovica.Jos bi spomenuo Culuma koji se borio,ali previse petljo.Jos bi spomenuo da je 5000 navijaca bilo na pocetku utakmice po zavrsetku Iftara dosta ljudi je doslo.C sektor krcat i ostala 3 sektora prilicno dobro popunjena.Treba ovu sezonu barem medju 5 ili 6 zavrsit mada sa ovakvom igrom je to nemoguce.
KAD DODJU TESKI DANI I KADA TI LOSE KRENE DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDACES TAMO MENE.
KAD DODJU TESKI DANI I KADA TI LOSE KRENE DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDACES TAMO MENE.
AMAR OSIM!
nisam otiso iz razloga jer sam znao dace bit glupa utakmica i pratio sam je preko sportsport.ba et hvala bogu nisam otisoRK Gradacac je napisao/la:Kako vas nije sramota da kritikujete a niste ni bili na utakmici
hihihiii..bolje jarane za barcu nego za ove amatere i kloceve,sad ce te sve na Osima jadnog.......ST-57 Ciciban je napisao/la:Pusti ti Zelju idi navijaj za Barselonu - i sta smo mogli ispasti heheh pojma ti neashMinche je napisao/la:sta ser..ete prosle sezone moglis ste cak i ispasti,zato kapak......
a danas stvarno sramota treba ih kazniti po dzepu
PS:Nauci se pravopisu baaa......
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
I na osnovu tog tekstualnog prenosa ti imas pravo da pljujes po OSIMU???maximus_genius je napisao/la:nisam otiso iz razloga jer sam znao dace bit glupa utakmica i pratio sam je preko sportsport.ba et hvala bogu nisam otisoRK Gradacac je napisao/la:Kako vas nije sramota da kritikujete a niste ni bili na utakmici
NEKA TE JE SRAM!!!!
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.