Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Goalgetter » 07 jan 2019, 12:19

Htjeli ste unikat, godinama kukakte o tome, eto vam sada Kelme, unikatnije da ne moze biti. Samo mocnu reprezentaciju Nepala oblace.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jan 2019, 12:22

MortemHz je napisao/la:slika
15EUR sve to na slici ;) :clap:
slika
evo ovaj 9 eur samo bedž saveza i može na prodaju za petobu u fanshop ha ja mora Bega jesti :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 07 jan 2019, 16:43

Rijeka suza ima da se prolije za adidasom.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jan 2019, 16:57

mire96 je napisao/la:Rijeka suza ima da se prolije za adidasom.
majke da budu **** :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jan 2019, 17:32

Haj bar nece obicna majica kao sto imamo od adidasa koštati 180 maraka. Da nalijepe na **** adidas ili nike bili bi 56 eura. Mozda nam ovaj Kelime napravi bolje dresove nego sto bi adidas ikad napravio. :D

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 07 jan 2019, 17:33

pa vidi hin šape
Zarathustra

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jan 2019, 17:34

Sheyi je napisao/la:Haj bar nece obicna majica kao sto imamo od adidasa koštati 180 maraka. Da nalijepe na **** adidas ili nike bili bi 56 eura. Mozda nam ovaj Kelime napravi bolje dresove nego sto bi adidas ikad napravio. :D
hoće hoće
napravit će za 9 EUR bolji dres od Adidasovog garant
more to, ako jako zaželiš on ispane bolji ha ja
:tokralju: :bow: :rol: :urnebes: :clap:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 jan 2019, 17:54

Denchi je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Haj bar nece obicna majica kao sto imamo od adidasa koštati 180 maraka. Da nalijepe na **** adidas ili nike bili bi 56 eura. Mozda nam ovaj Kelime napravi bolje dresove nego sto bi adidas ikad napravio. :D
hoće hoće
Eto adidas plati pravljenje dresa 100 eura.Prvo skupi pamuk(ili sintetika),pa onih 5 stolova u nekoj kineskoj ili indijskoj vukojebini,pa radna snaga 1 euro na dan,pa silne igle i konac...sve to kosta
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jan 2019, 18:01

BosniaBoston je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
hoće hoće
Eto adidas plati pravljenje dresa 100 eura.Prvo skupi pamuk(ili sintetika),pa onih 5 stolova u nekoj kineskoj ili indijskoj vukojebini,pa radna snaga 1 euro na dan,pa silne igle i konac...sve to kosta
ma isto, isto
:rol: :rol: :rol: :rol:
bare-bare

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 jan 2019, 18:05

Jedno je placat brend,a drugo je placat troskove.Za 2 eura adidas napravi dres
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 07 jan 2019, 18:39

U Bosni je negdje kafa 1 KM, negdje 3. Ista kafa ali plaćaš mjesto.
Tako i u ovom slučaju plaćaš one 3 crtice na majici 3 puta više.
Uostalom, kao da je bitno ko nam pravi dresove.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jan 2019, 19:03

:lol:

Nama da adidas kaže eto vi napravite dizajn dresa i mi cemo to puštati u prodaju, mi se ne bi mogli dogovoriti kakav dres bi napravili i šta bi stavili na njega. Ljiljane recimo možemo zaboraviti, jer oni koji ne vole reprezentaciju ne vole niti ljiljane, a skočili bi prvi na samo spominjanje ljiljana na dresu... Hej, pazi apsurda.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 jan 2019, 19:11

Sheyi je napisao/la::lol:

Nama da adidas kaže eto vi napravite dizajn dresa i mi cemo to puštati u prodaju, mi se ne bi mogli dogovoriti kakav dres bi napravili i šta bi stavili na njega. Ljiljane recimo možemo zaboraviti, jer oni koji ne vole reprezentaciju ne vole niti ljiljane, a skočili bi prvi na samo spominjanje ljiljana na dresu... Hej, pazi apsurda.
Opisao si situaciju u BiH zadnjih 29 godina u 2 šture rečenice
#Punoljetstvo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jan 2019, 20:47

Čuj Kelme :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 jan 2019, 21:09

Kelme Malovčić :facepalm:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 07 jan 2019, 21:38

TheChief je napisao/la:U Bosni je negdje kafa 1 KM, negdje 3. Ista kafa ali plaćaš mjesto.
Aha aha, isto kao sto kupis Citroena i Mercedesa pa ovog drugog platis dosta skuplje
Al isto je to, auto ko auto, ima 4 tocka i vozi te i jedan i drugi, ali placas znak.
Koliko samo ne znas decko
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 07 jan 2019, 22:57

JavierBosnia je napisao/la:
TheChief je napisao/la:U Bosni je negdje kafa 1 KM, negdje 3. Ista kafa ali plaćaš mjesto.
Aha aha, isto kao sto kupis Citroena i Mercedesa pa ovog drugog platis dosta skuplje
Al isto je to, auto ko auto, ima 4 tocka i vozi te i jedan i drugi, ali placas znak.
Koliko samo ne znas decko
Koja je tebi razlika kao navijaču je li to Kelme, No1, Adidas, Umbro ili bilo ko ? Stvarno ne vidim čemu ovolika frka oko toga ko će praviti dresove.
Pravio nam je i Adidas dresove od SP-a pa ne vidim da su se nešto puno potrudili da naprave neki poseban. Svaki dres je bio Template dres. Ljepše dresove je imala Legea.

Osim ako nije Bošnji iz poniženja nosati Kelme. Važno je da je na Bošnji uvijek "Adidas/Nike original". (Ovo se ne odnosi na tebe).

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 07 jan 2019, 23:57

TheChief je napisao/la: Koja je tebi razlika kao navijaču je li to Kelme, No1, Adidas, Umbro ili bilo ko ? Stvarno ne vidim čemu ovolika frka oko toga ko će praviti dresove.
Pravio nam je i Adidas dresove od SP-a pa ne vidim da su se nešto puno potrudili da naprave neki poseban. Svaki dres je bio Template dres. Ljepše dresove je imala Legea.

Osim ako nije Bošnji iz poniženja nosati Kelme. Važno je da je na Bošnji uvijek "Adidas/Nike original". (Ovo se ne odnosi na tebe).
Kao navijac cu taj dres mozda htjeti da kupim. Nije meni Adidas ili Nike, cak sta vise ne bih volio njih jer su im skupi dresovi. Ali ako vec imas Umbro onda njega uzmi, Everton, Bournemouth, West Ham, Schalke i jos ima timova mi je bolje od 2 tima iz spanije i Nepala.

To je dokaz ozbiljnosti, kvaliteta. Adidas i Nike su najbolje opcije, ali ajmo od dva zla birati manje.
Adidas je ovs zadnje dresove napravio najboljim sto smo ikad nosili. Oni prvi su solidni bili iako su cisti.

Ali mnogo je vaznije igracima. Obicnom navijacu zvuci glupo, ali tezina dresa natopljenog znojem se danas racuna u gramima, kod ovih lijevih proizvodjaca ne bih rekao da je tako.
Nije to ponos, to je prezentovanje, neki imidz, reprezentacija predstavlja zemlju, ne mozemo u 2019 god igrati u svakakvim krpama.
Da nije bitno onda niko ne bi nosio ove poznate nego Kelme
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 jan 2019, 00:48

meni jedna stvar nije jasna; otkud KELME-u pare da ponudi više od UMBRO-a

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 08 jan 2019, 01:00

Ovaj dres KELME je ekstra samo umjesto sto pise KELME trebali su onaj logo staviti jer ona shapa je ludilo pa mozda nas opnda prozovu bosanski medzedi, mislim da se bolje uklapa od zmajeva.....
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.