Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

let3
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la let3 » 25 apr 2014, 18:14

BigBigBang je napisao/la:Nista se tu ne mucka ali neko ocigledno ne radi dobro svoj posao. mislim da ona teorija o treninzima ima smisla ali takodjer mislim da dobar dio toga spada na nesposoban medicinski tim koji je nekoliko puta grijesio u procjenema gdje svaki igrac iam setback sa ozlijedom, nigjde nisam vidio jos da igrac ima setback niti cuo za tu rijec osim u Arsenalu.

Saurman
Jedino Giroud je dosad odolijevao povredama i spanski traktor je imao jedno mjesec dva kad niej igrao tada smo igrali i najbolji fudbal.
pa to je to, bježanje od odgovornosti i sakrivanje iza Wengera, a ova budala godinama potura leđa za njih i na sebe navlaci hejt
Navijaci Arsenala i javnost treba da zatraže da ovi medicinari polože racune pred njima za svoj nerad, ko su ti ljudi, šta rade, kolike plate primaju - a šta zauzvrat rade, neka objasne navijacima kako to da svake godine 4-5 igraca završi van stroja na duže vrijeme.
Wenger se možda i mogao vaditi godinama na stadion i time pravdati svoje neuspjehe, al' ovi nemaju na šta (osim da izmišljaju price o jinxu i pehovima, a to je neozbiljna prica).
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 apr 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 apr 2014, 18:14

Zaista je fenomen kad je izdržao onaj start Tourea.

Naveo si krivce što se tiče povreda treninzi+ medicinski tim = debakl.Al' me čudi da se ista stvar ponavlja već godinama i da se ništa ne radi po tom pitanju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 apr 2014, 18:23

Girouda spasava to sto je ko od brda odvaljen mrcina prava pa niej ni cudo sto moze igrati konstantno bez povreda dok to sa ostalim igracima nije slucaj iako ni ovi ostali nisu bas slabici (jer recimo jedan Ramsey je za Iniestu ili Silvu terminator i rambo u jednom ali opet ga ozlijeda skrsi, Silva i Iniesta bi u Arsenalu bili nesto ko Diaby a u svojim klubovima skoro stalno igraju dakle nije problem u igracima i njihovim predispozicijama vec u Arsenalu). Inacce sto se tice toga kako se to ponavlja pa to nista nije cudno kad je u pitanju WEnger taj je poznat da uvijek detektuje problem u necemu drugom, nemojte se iznnaditi da on izjavi da je Arsenalov medicinski tim najbolji na svijetu (hebo ja sebe ako nije to negdje i izjavio :lol: )
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 25 apr 2014, 18:37

Arsenal are keen on a move for Everton right-back Seamus Coleman and are prepared to use Mikel Arteta in any potential deal. [Goal.Com & Football Direct News] understands
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kad bi se ovo desilo :rol:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 apr 2014, 18:55

nedim93 je napisao/la:Arsenal are keen on a move for Everton right-back Seamus Coleman and are prepared to use Mikel Arteta in any potential deal. [Goal.Com & Football Direct News] understands
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kad bi se ovo desilo :rol:
treba im ponuditi artetu,jenkinsona i lovu

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 apr 2014, 18:58

Artetu, Jenkinsona, Sagnu, Ryo Miyaichia plus 15 miliona ekstra dil i za nas i za njih jer ko zna mozda im neko od ovih koristi :D

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 apr 2014, 18:59

nije martinez travu pasao ako je ovce čuvao, Arteta je obični diletant i kao takav nema mjesta u veoma dobroj ekipi Evertona

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 apr 2014, 19:01

QUARTERBACK je napisao/la:nije martinez travu pasao ako je ovce čuvao, Arteta je obični diletant i kao takav nema mjesta u veoma dobroj ekipi Evertona
Lijepo se nadati ali realnost je da Artetu ne bi uzeli ni timovi iz Championshipa mozda bi za neki siri spisak i rotacije.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 apr 2014, 19:02

Jenkinsona!?!?!?! :shock: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:

Za njega bi bilo dovoljno Arteta i jedno 15 miliona mada to je predobro da bi bilo istinito. Nekako mi je nalicnije da ce to biti Chembers... Ali Coleman je sila covjek! :tokralju:

Danas sam jos procitao negdje da su spremili 17 miliona za Lars Bendera. :pray:

Znaci + Lars Bender i Coleman, - Arteta... :pray: :pray: :pray: :pray:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 25 apr 2014, 19:03

Sagna i 20 miliona :salut:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 apr 2014, 19:07

Ne bi to bilo moguce jer Sagna ocigledno po zahtjevu plate koje trazi imsli da je kalibar Citya ili Chelsea a mislim da mu ni oni ne bi dali tu platu.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 25 apr 2014, 19:09

BigBigBang je napisao/la:Ne bi to bilo moguce jer Sagna ocigledno po zahtjevu plate koje trazi imsli da je kalibar Citya ili Chelsea a mislim da mu ni oni ne bi dali tu platu.
Inače pregovori su u zastoju :mrgreen: . Izgleda da je Arsenal dao zadnju riječ i Sagna ako hoće ako neće. :cool:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 apr 2014, 19:11

Chambers je lošija opcija od Colemana ali ima i prednosti jer je mladji i ima potencijal da postane strašan desni bek + bio bi jeftiniji pa bi se moglo više para dati za nekog boljeg igrača npr. na krilu ili u napadu.

Lars Bender je OK igrač, onoliko koliko sam ga gledao i čitao o njegovim igrama. 25 godina puni za 2 dana, dakle normala sve.

U napadu nemam predstavu koga dovesti.

Na krilo bi najradije Reusa za kojeg se odavno zna da ga Wenger prati, ili Di Mariju ukoliko bi ga Real prodavao uopšte.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 apr 2014, 19:13

nedim93 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Ne bi to bilo moguce jer Sagna ocigledno po zahtjevu plate koje trazi imsli da je kalibar Citya ili Chelsea a mislim da mu ni oni ne bi dali tu platu.
Inače pregovori su u zastoju :mrgreen: . Izgleda da je Arsenal dao zadnju riječ i Sagna ako hoće ako neće. :cool:

Sta ce mucenik ne moze da odustaje sada od svojih zahtjeva. Vidis da je Ludivine skupa u odrzavanju pa mora covjek da trazi vise...

PS: A sta cemo sa Draxlerom? :mrgreen:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 apr 2014, 19:17

BigBigBang je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:nije martinez travu pasao ako je ovce čuvao, Arteta je obični diletant i kao takav nema mjesta u veoma dobroj ekipi Evertona
Lijepo se nadati ali realnost je da Artetu ne bi uzeli ni timovi iz Championshipa mozda bi za neki siri spisak i rotacije.
to je najtuznije, lik je davno svršeno vrijeme, ima poneki bljesak al nije za velikog kluba kao sto je arsenal nikad ni bio, samo luda sreca i nuzda ga je tu dovela, mi smo ga platili yebenih 10 miliona, al naravno to je wengerova greska jer je everton mogao da diktira visinu odstete i mi smo morali da pristanemo i da su rekli 15 miliona jer smo ocajnicki trebali bilo koga na sredini nakon onih 8-2 na OTu

PS. na draxlera sam i zaboravio potpuno, onaj jan aage frotjfort s twittera je rekao nesto da ce se obrisati sa twittera ukoliko draxler ne bude arsenalov igrac do 1.8.2014 godine :lol:
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 25 apr 2014, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 25 apr 2014, 19:18

Draxler bi bio odlicno pojacanje ali mislim da on ne bi imao instant efekt ko Reus ili Di Maria. Cavani ce vjerovatno biti na prodaju na ljeto da se nasluti po nekim njegovim izjavama pa ko voli nek izvoli :mrgreen:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 apr 2014, 19:23

Gunner4 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:

Sta ce mucenik ne moze da odustaje sada od svojih zahtjeva. Vidis da je Ludivine skupa u odrzavanju pa mora covjek da trazi vise...

PS: A sta cemo sa Draxlerom? :mrgreen:

Sagna traži 100 tisuća funti tjedno i trogodišnji ugovor,ovi mu nude 75 tisuća i 2+1 ugovor,kao da je u naponu snage :lol:
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 25 apr 2014, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 25 apr 2014, 19:24

Meni je Reus savršen za krila, nekako mi najbolja moguća opcija na lijevom krilu al nekako iz respekta prema dortmundu ne bi ga nikad doveo :D

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 25 apr 2014, 19:45

Tacno, treba uzeti u obzir da je Reus kao i argentinski klempo vec formiran igrac i znamo na cemu smo kod njih. Plus Reusov idol Tomas Rosicky je nas igrac. Kud ces vece prednosti? ;)
Sa druge strane Draxler je buducnost i to ubitacna koja ce sigruno premasiti i Di Mariju i Reusa. E sada njega samo treba cekati malo ali ja sam uvjek za njega.

Znaci na ljeto: Coleman, Draxler i Lars Bender i uspjesno ljeto. :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

PS: Umalo da zaboravim Fabregasa. Bice dostupan na ljeto ali nama potpuno bespotreban. Problem je u tome sto ga United hoce sto bi bilo jos jedan samar za Arsenal. Ako se uzme da imamo niz olaksica po pitanju njega i koliko ga Wenger voli ne sumnjam da ce ga dovesti na ljeto iz moranja tako da ce samo dodatno poremetiti planove. :kafa:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 25 apr 2014, 20:57

Zbog razdvajanja Youth lige u 2 lige, naši pošto su u donjem dijelu idu u drugu tu ligu sljedeće sezone. Eto da se zna što "ispadaju :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.