Iker je probio na svim poljimaLillard je napisao/la:Pa ko joj ne bi odao svaku tajnu ...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- tyler durden
- Kontakt:
Ma da, trebao je Real na oficijalnoj stranici izdat obavjestenje da je Iker hinja.Consigliere je napisao/la:Znaci od rijeci do rijeci direktno sa sastanka? Ima li mozda audio snimak? Ma,daj....tyler durden je napisao/la:Sad kad si se najeo šamarelica, odmori malo od ove teme.
http://bleacherreport.com/articles/2082 ... iego-lopez![]()
Znas kako bi mi ovo rekli? Prica se... Dakle, zutilo bez dokaza.The story goes
Pa naravno da su njih dvojica kao Madridiste istupili protiv Mourinha koji je za vrijeme svog mandata samo narušavao ugled kluba. Ako je za njegov odlazak bilo potrebno pravljenje skandala, so be it.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Consigliere
- Kontakt:
Ja ne negiram da je Iker zeni rekao neke stvari koje nije smio, ali primio je kaznu kao musko, a na rezulatatima kluba se to nije odrazilo negativno. Cak je jedan od najzasluznijih za Decimu koju smo svi sanjali cjelu deceniju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A zajebavam se , vjerovatno je u top 5..geoxx je napisao/la:Ko su po tebi top3 il' top5 igraca ikad? Osim ako se ne hajkas ovdje.Raul_64 je napisao/la:Top tri golmana..
Koliko god bilo tesko za rangirati takvo nesto...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- AlfredBorden
- Kontakt:
nijeConsigliere je napisao/la:ali primio je kaznu kao musko
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Pa Iker je kao kapiten i trebao zatražiti tjeranje Prevoditelja.On je predstavnik igrača i zna kakva je situacija u svlačionici.Očigledno je bio upravu s obzirom da ga je i zamjenik podržao,a kao što znamo Pepe i Ronaldo(inače zemljak Prevoditelja)koji su jedni od igrača s najdužim stažom u Real Madridu.Na kraju krajeva to je donijelo i rezultate.Zbog ovog je veliki heroj jer je spriječio totalni raspad ove generacije.
Izdržao je Jozine niske udarce zbog Madrida.Cigan mu je udario na porodicu,a Iker je ostao gospodin i u takvom trenutku.
Da je Iker nezadovoljan imamo jedino informacije iz žutila koje nas povezuje s golmanima poput Cecha i **** i nakon što smo doveli Keylora.
Priča o lošem odnosu Cap17ana i San Ikera nije tačna.Sjetite se slavlja kad su Alvaru dali priliku da priča,a ovaj rekao da prvo kapiten(Iker za ove koji ne znaju)priča.
Ljude koji vjeruju da je Predovitelj najbolji trener svih vremena nema potrebe uvjeravat da Iker nije krtica,hinja etc.
Kod: Označi sve
He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
Izdržao je Jozine niske udarce zbog Madrida.Cigan mu je udario na porodicu,a Iker je ostao gospodin i u takvom trenutku.
Da je Iker nezadovoljan imamo jedino informacije iz žutila koje nas povezuje s golmanima poput Cecha i **** i nakon što smo doveli Keylora.
Priča o lošem odnosu Cap17ana i San Ikera nije tačna.Sjetite se slavlja kad su Alvaru dali priliku da priča,a ovaj rekao da prvo kapiten(Iker za ove koji ne znaju)priča.
Ljude koji vjeruju da je Predovitelj najbolji trener svih vremena nema potrebe uvjeravat da Iker nije krtica,hinja etc.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma na najboljeg i najuspješnijeg i najvećeg gospodina među golmanima svih vremena i ikonu kluba pljuju samo sline koje su postali fanovi Madrida sa dolaskom Ronalda, a kada on ode postaće fanovi neke druge ekipe, kao slučaj s Lebronom, to alfred ili ti ga Bias najbolje zna 
Ja koliko znam Casillasa pljuju samo fanovi prevoditelja.
- AlfredBorden
- Kontakt:
sta prica ovaj gore sto je htio prodavat ronalda jer njegovi golovi stete realu? 
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ronaldo ti još malo pa gotovAlfredBorden je napisao/la:sta prica ovaj gore sto je htio prodavat ronalda jer njegovi golovi stete realu?
Otkad govore da je gotov. Prvo je bilo poređenje Ronaldo- Ronaldinho, pa Ronaldo -Kaka, pa Ronaldo - Messi. Svi prolaze samo Ronaldo ostaje.
Moze statistika C.Ronalda u Realu (ovih 5 godina).
Poredjenje Ronaldo - Ronaldinho? U kojem to svijetu svega ti? I ovo drugo takodjer, mozda za drugog najboljeg igracaMozambik je napisao/la:Otkad govore da je gotov. Prvo je bilo poređenje Ronaldo- Ronaldinho, pa Ronaldo -Kaka, pa Ronaldo - Messi. Svi prolaze samo Ronaldo ostaje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa čovječe imaš googleAhmetNY je napisao/la:Moze statistika C.Ronalda u Realu (ovih 5 godina).
PS. evo ga sada će priča ko je bolji od ovih gore navedenih
i obožavatelji će da dokazuju jedni drugima da bez njihovih idola Barca i Real ne bi postojali
Zadnja izmjena: stokton, dana/u 20 avg 2014, 23:17, ukupno mijenjano 2 puta.
248 utakmica - 254 gola
- AlfredBorden
- Kontakt:
hahahahahahahahhahahahahaastokton je napisao/la:Ronaldo ti još malo pa gotovAlfredBorden je napisao/la:sta prica ovaj gore sto je htio prodavat ronalda jer njegovi golovi stete realu?, počeli su hronični problemi sa koljenom, Pero bi ga trebo utrpat nekome dok još može dobit dobre pare hahahaha, a i vi da počinjete tražit novi klub da navijate.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Statisticari foruma ubodu u minutustokton je napisao/la:Pa čovječe imaš googleAhmetNY je napisao/la:Moze statistika C.Ronalda u Realu (ovih 5 godina).![]()
PS. evo ga sada će priča ko je bolji od ovih gore navedenih![]()
i obožavatelji će da dokazuju jedni drugima da bez njihovih idola Barca i Real ne bi postojali
- tyler durden
- Kontakt:
Aha, zasluzan je za gol ali u Realovoj mrezi.Consigliere je napisao/la:Ja ne negiram da je Iker zeni rekao neke stvari koje nije smio, ali primio je kaznu kao musko, a na rezulatatima kluba se to nije odrazilo negativno. Cak je jedan od najzasluznijih za Decimu koju smo svi sanjali cjelu deceniju.
Ma sigurno top 5. Po meni nije tesko odrediti prvu cetvorku - Iker, Cristiano, Alfredo i Raul. Petog je vec teze odrediti.Raul_64 je napisao/la:A zajebavam se , vjerovatno je u top 5..geoxx je napisao/la:Ko su po tebi top3 il' top5 igraca ikad? Osim ako se ne hajkas ovdje.Raul_64 je napisao/la:Top tri golmana..
Koliko god bilo tesko za rangirati takvo nesto...
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.