FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
BILD kaže da (Bayern planira) će Lahm po završetku karijere preuzeti Sammerovu poziciju. Vjerovatno dotad nećemo imati sportskog menadžera, tu će funkciju preuzeti Kalle, Reschke i možda još neko. Meni je to dobar potez.
-
schickeria
- Kontakt:
Dosadno razdoblje kod bayerna,da nije bilo ullieve objave povratka mogli bi tocno prespavati ovi prijelazni rok.
Inace ne znam koliko je pametno lahma stavljat na tu jako vaznu poziciju ,ali eto,valjda znaju sto rade i da ce po malo uciti od ullia sasvim novi zanat
Inace ne znam koliko je pametno lahma stavljat na tu jako vaznu poziciju ,ali eto,valjda znaju sto rade i da ce po malo uciti od ullia sasvim novi zanat
Lahm će učiti zanat dok ga radi. Iza sebe će imati takve ljude i podršku da će mu to biti najlakši posao na svijetu.schickeria je napisao/la:Dosadno razdoblje kod bayerna,da nije bilo ullieve objave povratka mogli bi tocno prespavati ovi prijelazni rok.
-
schickeria
- Kontakt:
Moguce i to,iako znamo koliko je togasammer donio na toj pozociji,ocekivao sam nekog kapitalca u vidu eberla ali eto,ko smije protiv lahma
Iako na terenu ne izgleda tako (dosta povučen i miran) vjerujem da je Lahm sposoban za tu funkciju. Vjerujem da ima znanja, iskustva i poznanstava da vrši jednu takvu funkciju. Bayern je imao dosta prgavaca, galamdžija i "stručnjaka", ali nijedan nije dobio priliku da vodi Bayern sa te pozicije, dok je jedan Lahm to dobio (ili će dobiti). To dosta govori o njemu i o tome koliko je zadužio klub.
-
schickeria
- Kontakt:
Vjerujen da ce se i bastian dugorocno vratiti u klub u nekoj funkciji
- anelbavarac
- Kontakt:
Da oni bogdom kupe back-up napadaca, koji ce rasteretiti Lewu, koji ne moze sam iznijeti sezonu.
Ili rezervnog beka, da otjeraju onu ublehu Rafinhu, kojeg ne mogu prodat ni da hoce, jer ga niko nece.
Da je Sammer ostao, jos pojacanja bi bilo, a posto je rumeni švercer satova sad glavni i odgovorni, zna se da novih igraca nece biti.
Koga boli kkurac ko ce biti sportski direktor, kada se Uli vrati na mjesto predsjednika, ta funkcija sto se tice Bayerna bice samo na papiru.
Carlo je poznat kao ocajan u rotacijama igraca, valjda nesto popravi u Bayi.
Ili rezervnog beka, da otjeraju onu ublehu Rafinhu, kojeg ne mogu prodat ni da hoce, jer ga niko nece.
Da je Sammer ostao, jos pojacanja bi bilo, a posto je rumeni švercer satova sad glavni i odgovorni, zna se da novih igraca nece biti.
Koga boli kkurac ko ce biti sportski direktor, kada se Uli vrati na mjesto predsjednika, ta funkcija sto se tice Bayerna bice samo na papiru.
Carlo je poznat kao ocajan u rotacijama igraca, valjda nesto popravi u Bayi.
Eno "englezi" igraju fantasy, njih se za 10 minuta skupilo hejbet, a nas samo dvojica igramo Managerligu, najbolje lige na svijetu. Pišem ovdje jer je ipak ova tema dobrano posjećenija od teme Bundesliga.. Uglavnom momci, priključite se, ima link, napravio sam ligu, ima nas za sad dvojica, i jedan je još obećao da će se priključiti.. LP
- Centre forward
- Kontakt:
Ma kakav Švajni i njegov povratak, u bilo kom smislu. Nema opravdanja da se ode u Jedinstvo, ČAK i kad te adidas sa par miliona više natjera na takav potez.
Umjesto da k'o čo'jk ode negdje i da završi karijeru doživio je da ga portugalski konjušar i skorojević proziva i ponižava po medijima na samo njemu svojstven način, k'o kakvog balavca, al' eto htio je - dobio je.
Sa druge strane Lam je potpuna suprotnost. Bayu pratim 20 god i za mene je u TOM periodu kapiten naš najveći igrač, na mnogo načina. Ništa manji nije ni Kan, al' je eto kapiten meni draži. Istog momenta kad okonča karijeru dat' mu da izabere sebi funkciju. Nešto slično bi ponudio i Pizaru.
Šteta ako ne bude još neki transfer, moglo bi zaškripat' kad bude najviše trebalo.
PS: @Omšo, jes' živ? Jes' to odlučio da se povučeš i da meni dodijeliš kapitensku traku ?
Umjesto da k'o čo'jk ode negdje i da završi karijeru doživio je da ga portugalski konjušar i skorojević proziva i ponižava po medijima na samo njemu svojstven način, k'o kakvog balavca, al' eto htio je - dobio je.
Sa druge strane Lam je potpuna suprotnost. Bayu pratim 20 god i za mene je u TOM periodu kapiten naš najveći igrač, na mnogo načina. Ništa manji nije ni Kan, al' je eto kapiten meni draži. Istog momenta kad okonča karijeru dat' mu da izabere sebi funkciju. Nešto slično bi ponudio i Pizaru.
Šteta ako ne bude još neki transfer, moglo bi zaškripat' kad bude najviše trebalo.
PS: @Omšo, jes' živ? Jes' to odlučio da se povučeš i da meni dodijeliš kapitensku traku ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ko prenosi ovo večeras? nema na es2
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zinulo dupe a?Centre forward je napisao/la:
Kapetan svoj brod nikada ne napusta.
Od tebe u narednoj sezoni ne ocekujem nista manje u odnosu na proslu.
Pravi si nasljednik prvog topnika ss.ba lige u historiji.
Sto se Schweinija tice, daleko mu kuca bila od Bayerna. Ja se iskreno nadam da je on u Bayernu zavrsio svoj mandat i da se vise nece vracati ni na kakvu funkciju.
Sutra Marco Reus kup.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sutra es2rikimo je napisao/la:ko prenosi ovo večeras? nema na es2
NYKnicks Fan je napisao/la:sutra es2rikimo je napisao/la:ko prenosi ovo večeras? nema na es2
mene budale...
hvala na info, zakleo bi se da je večeras.
pozz.momci hocemo li danas bodriti sunderland protiv nove pepeijeve prććije u pola sedam.Zelim mu najgori pocetaka u shitiji za one 3 mucne godine.
oprosta,halala od mene nikad dobiti nece
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- anelbavarac
- Kontakt:
Bolest ne bira. 
Jadni hajvan, taman ko insan.
Odmah je poceo sa svojim metodama Kolarov stoper Otamendi na klupiKarlo je napisao/la:pozz.momci hocemo li danas bodriti sunderland protiv nove pepeijeve prććije u pola sedam.Zelim mu najgori pocetaka u shitiji za one 3 mucne godine.![]()
![]()
oprosta,halala od mene nikad dobiti nece
Samo da vas pozdravim uoci pocetka sezone a posebno don burzu 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Zvanicna potvrda bi trebala biti sutra pred utakmicu sa BVB-om...AUSGEZEICHNET! Boateng ist Fußballer des Jahres
"My Favorite Ring is Always the Next One"
jel svemadridist je napisao/la:Samo da vas pozdravim uoci pocetka sezone a posebno don burzu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.