FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako on kao trener ne određuje ko će izvesti penal onda samo možemo konstatovati da se razumije u fudbal k'o Mara u kriv ****..
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Čomore vrati se sve ti je oprošteno
1L8F9C2 je napisao/la:Ma ja kad je Hus u pitanju on ima amatere od igraca,a da je kojim slucajem Jovic veceras trener osula bi se paljba vec poslije prve tekme sa Libertasom. Mene samo zanima cime je to on zasticen, titulom popaj? Ma proslo vrijeme nama treba trener ne osoba koja je tu kao maskota navijaca koji zive u zabludi da je on neki strucnjak koji je nas spasioc, a nije.
Slazem se brate , on i njegov streucnjak Oruc, ma oni bi meni Misu zamjenili da ciste cipele raji smradovi
Vratite Jovića e ono je trener...Husref nije odredio ko će pucati penal pa jbt šta radiš na treningu?[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- adriano_leite
- Kontakt:
Izvini molim te, a zbog cega je to on seljak?rimaa je napisao/la:Ma cim te je to on zaduzio osim 80-tih, uzo titulu, uzo bi je i moj stari sa onom ekipom i sam mucom i celom , da se ne lazemo, otisao kad je bio najpotrebni u dzerzelez, tuzio klub i nije se smirio dok nije napaltio ko da mu z ahleba treba, kaze fino nema licence dok ne ispaltite, necu preuzimat sarajevo dok ne platite sto ste mi duzni , a Sarajevo mu sve dalo niko nikad ne bii znao ni za njega ni brata da nije bilo FK SARAJEVA, tako ti je to kad seljak dodje i ko da mu nikad nisi ni valjo , musemicu ti si strucnjak za moscanice pomiri se sa tim, a imao je tim on u olipiku i to ekstra pa opet boda nije uzeo na starani zelju u 10 tekmi nje pobjedio ni jednom , tako da je on karnana jednaBosniacum Lilium je napisao/la:ma dobro, Suljic koliko toliko ima jos kredita kod Hordi.
A Musemic, bas sam sinoc govorio. Po meni nije neki fudbalski strucnjak. Covjeka postujem zbog svega sto je pruzao u Sarajevu 80tih godina. Svaka cast za ljubav prema Sarajevu, ali da je neki trener i nije iskreno. Ali opet, tesko da se moze nesto bolje uraditi sa ovakvim amaterima
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
JerryLouis
- Kontakt:
Covjece ne mogu da vjerujem, hocu da crknem iznutra, da negdje ispustim ovu negativnu energiju, al' ne moze ..
Zalosnije je meni pogledati da se vecina vas ovdje nada da ce pojedini igraci biti izbaceni te da ce juniori upasti .. Sta vam je? Probudite se, od toga nema NIIIISTAAA !!
Gori je onaj ko ode na iducih 5-10 tekmi, na stranu ljubav prem klubu. Kada se oni ne bore za klub necu im ni ja puniti dzepove .. Sramota zaista, ne znam sto se ko u gradu ne nadje i ne unakazi onim melunovicu facu .. Djubre jedno, ne znam stvarno sta da kazem, a i malog Suljica treba otjerati sa svim ostalim, nikakav on kredit nema!
Zalosnije je meni pogledati da se vecina vas ovdje nada da ce pojedini igraci biti izbaceni te da ce juniori upasti .. Sta vam je? Probudite se, od toga nema NIIIISTAAA !!
Gori je onaj ko ode na iducih 5-10 tekmi, na stranu ljubav prem klubu. Kada se oni ne bore za klub necu im ni ja puniti dzepove .. Sramota zaista, ne znam sto se ko u gradu ne nadje i ne unakazi onim melunovicu facu .. Djubre jedno, ne znam stvarno sta da kazem, a i malog Suljica treba otjerati sa svim ostalim, nikakav on kredit nema!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
o cemu ti pricas, ja sam jedini ovdje branio Jovica i dokazivao da nije krivac za one rezultate.1L8F9C2 je napisao/la:Ma ja kad je Hus u pitanju on ima amatere od igraca,a da je kojim slucajem Jovic veceras trener osula bi se paljba vec poslije prve tekme sa Libertasom. Mene samo zanima cime je to on zasticen, titulom popaj? Ma proslo vrijeme nama treba trener ne osoba koja je tu kao maskota navijaca koji zive u zabludi da je on neki strucnjak koji je nas spasioc, a nije.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
neroazzuro
- Kontakt:
A fakat,ko je doveo ove igrace tipa Melunovic,Haurdic,Radulovic i sl.?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Nego koliko je veceras nastupilo igraca koji su ponikli u vasoj skoli
Ako ovako nastavite donji dio tabele vam ne gine.
Jedini vrijedan spomena je onaj momcina sto je raspalio par puta ostalo
Ako ovako nastavite donji dio tabele vam ne gine.
Jedini vrijedan spomena je onaj momcina sto je raspalio par puta ostalo
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Irfan Redzepagic ! Jos kad smo bili prvi prosle godine, ovog sam se bojao sa Irfanom.neroazzuro je napisao/la:A fakat,ko je doveo ove igrace tipa Melunovic,Haurdic,Radulovic i sl.?
Izvini molim te, a zbog cega je to on seljak?[/quote]
Zbog toga sto je dosao iz p materine , i ponasa se kao kabadahija neka on nesta voli on ovo ono tuzio nas prvom prilikom , eto zbog cega, isto kao i svi igraci koji dodji iz pizdica i postigniu nesta, onda nakon toga paraju nosom oblake, kao da su oni stvorili Sarajevo to zbog cega
Zbog toga sto je dosao iz p materine , i ponasa se kao kabadahija neka on nesta voli on ovo ono tuzio nas prvom prilikom , eto zbog cega, isto kao i svi igraci koji dodji iz pizdica i postigniu nesta, onda nakon toga paraju nosom oblake, kao da su oni stvorili Sarajevo to zbog cega
Nije istina za Radulovica, on je dosao u FKS jer ga je nasem "treneru" preporucio Radulovic neki iz CG. Radulovic preporucio Radulovica. Neka je Irfan sve doveo ako Hus nema onu stvar da sam pravi tim onda neka ide sta radi tu uzima platu i misli ziviti na staroj slavi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Irfan Redzepagic ! Jos kad smo bili prvi prosle godine, ovog sam se bojao sa Irfanom.neroazzuro je napisao/la:A fakat,ko je doveo ove igrace tipa Melunovic,Haurdic,Radulovic i sl.?
Haurdic nije los igrac al ga nas trener stavlja na pogresnu poziciju, a moze biti da je i to Irfan naredio
U nedelju igra Vule za neka dva tri kola i Komazec,Puzigača i ovi ostali neče to biti ni E od ekipe koja je večeras igrala ali ostaje žal bol u grudima i velika sramota 
Sarajevo ljubavi moja!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ko ga yebe, nek ide samo sto prije.
@sekac
ma kakav puzigaca, taj frajer je isto krampa
@sekac
- adriano_leite
- Kontakt:
Izvini molim te, ako neko nije iz centra Sarajeva, onda je manje vrijedan? Sto se tice tuzenja, pa nije on te pare ukrao, on je te pare zasluzio i nije udure ako mu neko nece dati njegove pare. Malo je onih koji bi oprostili neke dugove, tako da ti je ta prica smijesna, a jos ti je smjesnija ta prica o pizdicimarimaa je napisao/la: Zbog toga sto je dosao iz p materine , i ponasa se kao kabadahija neka on nesta voli on ovo ono tuzio nas prvom prilikom , eto zbog cega, isto kao i svi igraci koji dodji iz pizdica i postigniu nesta, onda nakon toga paraju nosom oblake, kao da su oni stvorili Sarajevo to zbog cega
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- champions1921
FK Srajevo je taoc Irfana Redzepagica, ali sami ste krivi.. Vas vecerasnji poraz je poraz kompletnog BH sporta i samo podobre budale mogu likovati u ovakvim situacijama.. Za par godina ce, kako smo krenuli, i konobari biti prevelik zalogaj.. Ovaj vas rezultat bi trebao biti alarm savezu da, konacno, preduzme odredjene aktivnosti kada je u pitanju liga.. Neke promjene u sistemu takmicenja se moraju uvesti..
A mozda ce vama malezijac dati milione pa da napadnete osminu finala LP
(sala mala)
A mozda ce vama malezijac dati milione pa da napadnete osminu finala LP
BUDI ŽELJO !!!
Gledao sam ga malo nije baš najspremniji ali može u odnosu na ove igrati igrao je drugo poluvrijeme solidno prvo baš i nije ali ništa salbiji od ovih što imaš naprotivBosniacum Lilium je napisao/la:ko ga yebe, nek ide samo sto prije.
@sekac
Sarajevo ljubavi moja!
Veceras jedino sto je funkcionisalo su navijaci...i ona djeca sto dodaju lopte...
Ne mogu se oteti dojmu (mislio sam da umisljam) da se Bandovic udebljao! Ne znam da li je do dresa, al on kao da ima "stomacic"...Profesionalno nema sta...
U prethodne 3 utakmice gledamo kako nas strucnjak sa klupe uvodi Radana da igra beka, a Cimirot igra zadnjeg veznog...hmmmm...Ovo veceras mora da je bilo iznenadjenje za gostujuceg trenera...
Nas kapiten otkad se vratio, asistencija Hadzicu u Zenici je jedino dobro sto je uradio..Nista vise nije vrijedno pomena!
Asmir Suljic! Momak koji je i veceras pokazao koliko znaci...kao i u svakoj utakmici ostavi srce na teren, slomi se od trcanja..konstanto prodire i uzima lopte..Potvrdio je ono sto sam davno nekad rekao za njega: On unosi dinamiku u svoju ekipu.
Mario Tadejevic! Od njegove prve tekme protiv Hiberniansa prosle godine covjek me kupio! Nekako mi je "fudbaler" za razliku od ostalih! Njegova dodavanja su skolska, prijem lopte skolski, centarsut skolski.. A na to kad dodam da je polivalentan igrac i da je prosle sezone krpio mnoge pozicije (dok je bek bio rezervisan za Zlatkovica od kojeg je jedino Comor imalo losiji centarsut). I veceras se borio, raspalio onu jednu iz ocaja...Dao je sta je mogao...
Ja bih ovoj dvojici dodao jos Todorovica! Covjek je nesto pokusavao, trudio se...borio....Uputio najvise suteva na gol protivnika i to pristojnih suteva!
Da nisam vidio momenat kad je Karic usao, kladio bih se da nije ni igrao!
Melun uz sve receno, ne moze u 69.minuti ovakve utakmice traziti povrat samopouzdanja iz penala! Jednostavno ne moze! Mozda ni ostali nisu smjeli, al on nije trebao!
I sef...Husref....Ipak je trebao ostati legenda..Sampion i kao igrac i kao trener! I kapak!
Od te titule na ovamo nije se iskazao u trenerskom poslu.. A nije se ni naradio!
Ja u 4 utakmice nisam vidio smislenu akciju..nesto sto se uvjezbalo na pripremama...
Nisam vidio smislenu izmjenu.. Jovic jeste bio limitiran i taktiku koju je prodao Levskom je furao svima...i nije bilo odstupanja cak ni kad ne ide...Ovi kao da nisu ni bili na pripremama!!! Jesu losi igraci, ali ih je trener u ovim utakmicama svojom bezidejnoscu napravio jos gorim!
Napretka nema! Instant rezultat tipa Levskog, Genta i ostalih se moze desiti, ali progresije u ukupnom smislu nema dok se ne rijesi osnovna stvar: IGRAC KOJI SE DOVODI SA STRANE MORA BITI DUPLO BOLJI OD NASEG DJETETA!!!!!!!! Sasvim jednostavno, sigurno i profitabilno novcano, a i rezultatski!
Ne mogu se oteti dojmu (mislio sam da umisljam) da se Bandovic udebljao! Ne znam da li je do dresa, al on kao da ima "stomacic"...Profesionalno nema sta...
U prethodne 3 utakmice gledamo kako nas strucnjak sa klupe uvodi Radana da igra beka, a Cimirot igra zadnjeg veznog...hmmmm...Ovo veceras mora da je bilo iznenadjenje za gostujuceg trenera...
Nas kapiten otkad se vratio, asistencija Hadzicu u Zenici je jedino dobro sto je uradio..Nista vise nije vrijedno pomena!
Asmir Suljic! Momak koji je i veceras pokazao koliko znaci...kao i u svakoj utakmici ostavi srce na teren, slomi se od trcanja..konstanto prodire i uzima lopte..Potvrdio je ono sto sam davno nekad rekao za njega: On unosi dinamiku u svoju ekipu.
Mario Tadejevic! Od njegove prve tekme protiv Hiberniansa prosle godine covjek me kupio! Nekako mi je "fudbaler" za razliku od ostalih! Njegova dodavanja su skolska, prijem lopte skolski, centarsut skolski.. A na to kad dodam da je polivalentan igrac i da je prosle sezone krpio mnoge pozicije (dok je bek bio rezervisan za Zlatkovica od kojeg je jedino Comor imalo losiji centarsut). I veceras se borio, raspalio onu jednu iz ocaja...Dao je sta je mogao...
Ja bih ovoj dvojici dodao jos Todorovica! Covjek je nesto pokusavao, trudio se...borio....Uputio najvise suteva na gol protivnika i to pristojnih suteva!
Da nisam vidio momenat kad je Karic usao, kladio bih se da nije ni igrao!
Melun uz sve receno, ne moze u 69.minuti ovakve utakmice traziti povrat samopouzdanja iz penala! Jednostavno ne moze! Mozda ni ostali nisu smjeli, al on nije trebao!
I sef...Husref....Ipak je trebao ostati legenda..Sampion i kao igrac i kao trener! I kapak!
Od te titule na ovamo nije se iskazao u trenerskom poslu.. A nije se ni naradio!
Ja u 4 utakmice nisam vidio smislenu akciju..nesto sto se uvjezbalo na pripremama...
Nisam vidio smislenu izmjenu.. Jovic jeste bio limitiran i taktiku koju je prodao Levskom je furao svima...i nije bilo odstupanja cak ni kad ne ide...Ovi kao da nisu ni bili na pripremama!!! Jesu losi igraci, ali ih je trener u ovim utakmicama svojom bezidejnoscu napravio jos gorim!
Napretka nema! Instant rezultat tipa Levskog, Genta i ostalih se moze desiti, ali progresije u ukupnom smislu nema dok se ne rijesi osnovna stvar: IGRAC KOJI SE DOVODI SA STRANE MORA BITI DUPLO BOLJI OD NASEG DJETETA!!!!!!!! Sasvim jednostavno, sigurno i profitabilno novcano, a i rezultatski!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma tadejevic je taman na lijevoj strani. Pored njega moze samo biti skromna rezerva. Trebaju se druge pozicije srediti, ali mi se cini da ce ova godina biti katastrofa
Husref je odličan trener još bolji čovjek ali u ovakvim uslovima on ne može raditi.Čovjek od 11 igrača ima 9 krampi, lopatu i malog Suljića.
A vi se nama smijete što ispadamo od Plzena, Hapoela, Maribora...
A vi se nama smijete što ispadamo od Plzena, Hapoela, Maribora...
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.