Zbog cega biraju prijateljske utakmice koje ce pratiti?Eisenbahner1921 je napisao/la:Prate, sto?Lakoste je napisao/la:Prate li manijaci prijateljske utakmice?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
- Evolution87
- Kontakt:
Manijaci trenutno uopste ne postoje.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Sve se prati.Lakoste je napisao/la:Zbog cega biraju prijateljske utakmice koje ce pratiti?Eisenbahner1921 je napisao/la:Prate, sto?Lakoste je napisao/la:Prate li manijaci prijateljske utakmice?
Istok ne postoji isto tako a daleko najveci prosjek gledaoca je zapravo dezinformacija.Evolution87 je napisao/la:Manijaci trenutno uopste ne postoje.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 19 feb 2017, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Ne bi se dalo zaključiti po posljednjem derbiju kada jedna grupa nije uspjela napuniti svoju tribinu, nećemo reći koja.Evolution87 je napisao/la:Manijaci trenutno uopste ne postoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zbog cega onda niste ispratili turnir u Gabeli prije koju godinu kad je dolazila Torcida? 

-
- Kontakt:
Grupa je odgovorna i momci su se bojali za sigurnost Torcide. Lijep pozdrav.Lakoste je napisao/la:Zbog cega onda niste ispratili turnir u Gabeli prije koju godinu kad je dolazila Torcida?
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Je li i dalje aktuelna prica po Ginisu da su Manijaci sa pistoljima uletili? Koliko se skupilo potpisa gostiju u onoj vam knjizurini tu noc?Lakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 19 feb 2017, 12:30, ukupno mijenjano 4 puta.
Životni saputnik! 1921
Stipu ti piksija, on je jedinka, nebitan lik skroz. Smijesno je da se smatraju ozbiljnom grupom a biraju koje prijateljske utakmice ce pratiti. Dvije pratimo, trecu ne pratimo i tako u krug...
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tifo/prvi-neredi-u ... ala/162195
Ginis boys, ne brze od zivota.
Ginis boys, ne brze od zivota.
Životni saputnik! 1921
Jel treba i da svršavam na Ivana Kostica ?Eisenbahner1921 je napisao/la:Nemoj..samirr je napisao/la:Jel trebam doci na ovo temu i svršavati kao vi na Istok, Crnove, Zakarice itd. To samo kod vas ima.
Svrsavaj na obecanja koja ili ne bivaju ispunjena ili bivaju za par godina; svrsavaj sto vam se u klub vracaju grobari kluba; svrsavaj sto vam se rastalio novac od Europe; svrsavaj sto nikad titulu osvojili niste; svrsavaj sto ste osam finala kupa izgubili; svrsavaj sto kasnite sa otplatama reprograma a i sam znas znaci da potom slijedi i gasenje kluba; svrsavaj sto jedino sto vam Uprava radi jeste da pljuje po prethodnoj strukturi ljudi iz kluba; svrsavaj sto se opet zaduzujete na sve strane: svrsavaj sto ste Husicu duzni oko 5 miliona, svrsavaj na stadion od 50 miliona eura i osvojanje najpostenije titule u historiji PLBiH; svrsavaj na pojacanja iz Svatovca; svrsavaj sto su vam navijaci grobari kluba i otjerase covjeka koji vas je jedini mogao spasiti; svrsavaj sto su vam vodje navijaca zapravo latetne Horde zla; svrsavaj na Sulju cija rijec u klubu ima tezinu; svrsavaj na pojacanja iz Svatovca, svrsavaj na odlaske igraca kako zele i kada god zele.
Sportski pozdrav.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Zbog ovoga vam vodje na derbi idu sa zubalom, da se ne bi ista greska ponovila.
Nije provokacija, fakat jeste tako..
Vi junacki pored Lava, a Manijaci kukavice za vama?

Nije provokacija, fakat jeste tako..

Vi junacki pored Lava, a Manijaci kukavice za vama?
Životni saputnik! 1921
Bitno je opravdati padanje transa 

Selam svim ljudima, Tuzlacima i menstrualnim šmekerima. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
A nemojte se saliti pa Guinnise stavljati kao smijesnu ekipu, igrom slucaja ih znam sve i druzimo se jer sam u Sarajevu dugo i gdje ce te reci da je smijesna ekipa koja izadje pred autobus lesinara , stan mi je na Grbavici, dobro se sjecam njihove setnje oko Shopinga do stadiona, ali eto necu da svasta pricam
Najjaca ekipa u BiH, dobro jaca od citave grupe Hz, to su momci ba 30+, da ih ne znam nebih ovo pricao. Pozz

Najjaca ekipa u BiH, dobro jaca od citave grupe Hz, to su momci ba 30+, da ih ne znam nebih ovo pricao. Pozz
Zadnja izmjena: SNSa, dana/u 19 feb 2017, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto izbrisa post, baš sam naumio da te još jednom ponizim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Isti su pregaženi ali o tom - potom.SNSa je napisao/la:A nemojte se saliti pa Guinnise stavljati kao smijesnu ekipu, igrom slucaja ih znam sve i druzimo se jer sam u Sarajevu dugo i gdje ce te reci da je smijesna ekipa koja izadje pred autobus lesinara , stan mi je na Grbavici, dobro se sjecam njihove setnje oko Shopinga do stadiona, ali eto necu da svasta pricam![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
A onda se pojavila stara garda sa Dobrinje i sve to pade u vodu.SNSa je napisao/la:A nemojte se saliti pa Guinnise stavljati kao smijesnu ekipu, igrom slucaja ih znam sve i druzimo se jer sam u Sarajevu dugo i gdje ce te reci da je smijesna ekipa koja izadje pred autobus lesinara , stan mi je na Grbavici, dobro se sjecam njihove setnje oko Shopinga do stadiona, ali eto necu da svasta pricam![]()
Ili da kazem, a onda se u Ginisu pojavi ova grupa Manijaka i sve to pade u vodu?
PS
Naravno da nisu smijesni, jedna od najjacih podgrupa u BiH.
Životni saputnik! 1921