Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 01 mar 2013, 18:01

Omerbavarac je napisao/la:
navijaci liverpoola je napisao/la:" Srećno vam, zaista svima što zaustavljaju Manchester United da dodaju titulu na njihove 3 Lige Šampiona, čak i ako to znači da ćete nam se pridružiti sa 5, uredu je. Ali ne treba vam Suarez, možda ga želite, to razumijem, ali vam ne treba, to je samo pohlepnost. Ali nama treba, mislim stvarno, stvarno nam treba, da li biste nas stvarno ostavili sa samo Daniel Sturridge-om i njegovim krivudavim plesom u napadu? Ostavili nas sa perspektivnim Downing-om početkom sledeće sezone kao prvim izborom?"

"A ti Pep, ti si trebao biti dobar čovjek, jedan od onih kojima se može vjerovati. Ali tu sedite u New Yorku sa svojom djecom, planirate uništenje Liverpool-a, dobro znajući da ne možete dobiti Messi-ja i odlučni da Ribery, Robben, Muller, Gomez i 16 ostalih napadača koji omogućuju Bayern-u da puni dupe ostatku Bundeslige svake nedjelje nisu dovoljni. Želite Luis-a da igra kao lažna devetka, trešnju na najlakšem kolaču koji ćete ikad ispeći, preuzimajući ekipu toliko dominantnu koja je napravila da Dortmund izgleda kao miš u odnosu na mačku"
Kakva su ovo pisma, puna osjecanja. :lol:
sentimentalno scouserska
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 mar 2013, 18:08

Dobar je Sanchez, meni pravo gotivan igrač. Ko još ne bi volio vidjeti onako borbenog igrača u Liverpoolu. 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 mar 2013, 18:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobar je Sanchez, meni pravo gotivan igrač. Ko još ne bi volio vidjeti onako borbenog igrača u Liverpoolu. 8-)
Nek Brendan povede i Mascherana sa njim.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 01 mar 2013, 18:11

‘If Bayern Munich makes an offer I would certainly be willing to listen and think about it,’ said Suarez.
‘It doesn’t mean I will definitely leave, it just means that I will not automatically reject other clubs.’
Lafo ljubav Liverpool...ljubav my ass :) Svi su oni isti, nadje se poneki izuzetak ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 mar 2013, 18:16

Otici ce i Suarez za paricama ocigledno. Nista cudno. Fudbal nije što je nekad bio. Žalosno.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2013, 18:18

lfckop je napisao/la:Vidim spominje se Sanchez u vezi sa nama, gluho i daleko bilo, njegovo vrijeme reakcije u šesnaestercu je u rangu sa ćelom Shelvom, samo ga brzina izvlači.
Možda Liverpool već razmišlja o zamjeni za Suareza.
Ipak je bolje za vas da sve ostane na glasinama, jer kupovina ovog panja bio bi veliki promašaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 mar 2013, 18:23

M4kaveli je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobar je Sanchez, meni pravo gotivan igrač. Ko još ne bi volio vidjeti onako borbenog igrača u Liverpoolu. 8-)
Neće se Mascheranova žena složiti s' tim. Ipak je to parmak koji ne može Engleski naučiti.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 01 mar 2013, 18:23

Molim boga da Suarez ne dođe u Bayern, ne zbog njegove prgavosti ili igre na terenu, nego zato sto nam apsolutno nije potreban, a i osevapit ce mo se ako vam ga ostavimo :mrgreen:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 mar 2013, 18:24

OTNYS_YNWA je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Neće se Mascheranova žena složiti s' tim. Ipak je to parmak koji ne može Engleski naučiti.
:lol:
Nisam znao za ovo.
Pa ipak je bio dobar u Liverpoolu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 01 mar 2013, 18:26

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21624953
Nznm ocel se ovo svidjeti Fergiu :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 mar 2013, 18:27

Zbog toga je i napusti Englesku. :lol:

Što više tih čudesa uvode meni fudbal sve manju draž ima. Ja bih volio da ostane na ovom, pa čak i da ukinu ove sudije iza gola. :mrgreen:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 01 mar 2013, 18:41

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zbog toga je i napusti Englesku. :lol:

Što više tih čudesa uvode meni fudbal sve manju draž ima. Ja bih volio da ostane na ovom, pa čak i da ukinu ove sudije iza gola. :mrgreen:
Kad je riječ kako se gubi draž nogometa to si upravu ali ni ti ni ja ne volimo pogledati kad nam Everton u zadnjim minutama ume bod isto tako i Swansea, izgubimo FA cup zbog "linije" (ako se ko ne sjeca kad je Carroll sutao glavom, lopta presla ali nam ga nisu priznali ) i jos x slucajeva.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 mar 2013, 20:09

Kako čitam postove bavaraca posebno Omera :mrgreen: steknem dojam da je Suarez stigao na aerodrom u Minken da potpiše ugovor sa drugim najvećim njemačkim klubom :mrgreen: a on ustvari igra sokera s Liverpoolom u Liverpoolu naravno :lol: .

Što se tiče Sancheza sumnjam da će doći ali daleko od toga da je loš igrač i bio bi itekako koristan.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2013, 20:55

Zodiac je napisao/la:Kako čitam postove bavaraca posebno Omera

Tako i treba, edukacija je vrlo koristan parametar danasnjeg razvoja. :mrgreen:
steknem dojam da je Suarez stigao na aerodrom u Minken da potpiše ugovor sa drugim najvećim njemačkim klubom
Otkad to BvB dovodi igrace na Minhenski aerodrom ili da mozda nije u pitanju plavi dio Minhena? :lol:

Sanchez je nekad bio dobar igrac sa mogucim povratkom u staru formu ali samo u pravom sistemu. Barca njemu ne lezi a poprilicno sam siguran da bi se u L'poolu sjajno snasao i pokazao zbog cega vrijedi 30+ miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 mar 2013, 21:06

Tako i treba, edukacija je vrlo koristan parametar danasnjeg razvoja.
A ja sam još uvijek dijete u razvoju tako da mi dobro dođe čitati o vašim maštarijama i razvijati moždane vijuge :mrgreen: .
Otkad to BvB dovodi igrace na Minhenski aerodrom ili da mozda nije u pitanju plavi dio Minhena?
Da,da zaboravih na Minken 1860 :D .

ps:
Ne vidim te na onim slikama okupljanja bavaraca nisi to valjda propustio :? ,ako si rapoložen navrati sutra do Amebisa da vidiš kako crvena armija demonstrira silu protiv slabašnog Wigana kao što je to nedavno BvB radio vama :mrgreen: .

Nemoj mi se naljutit´ ja se malo zezam :P .

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 mar 2013, 21:41

Danas Djimi Traore puni 33 rođendan, član ekipe koja je podigla trofej LP 2005 !

slika
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2013, 21:43

Zodiac je napisao/la: Ne vidim te na onim slikama okupljanja bavaraca nisi to valjda propustio ?
Jesam, propustio sam, ali se ne kajem. :twisted:
Imao sam malo delikatnije drustvo, sa dvojicom zakletih Milionera, dalje sve znas. :D
ako si rapoložen navrati sutra do Amebisa da vidiš kako crvena armija demonstrira silu protiv slabašnog Wigana kao što je to nedavno BvB radio vama

Dzaba cu doci kad i ja ocekujem da L'pool rasteluje Wigan. 8-)
Nemoj mi se naljutit´ ja se malo zezam
Nema ljutnje, sve 5. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 mar 2013, 23:50

kvota 1.8 na liverpoolu ja bas mislim da ce liverpool sutra razvaliti. Jel ima nekih problema pa ovakva kvota??

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 mar 2013, 23:54

soxx je napisao/la:kvota 1.8 na liverpoolu ja bas mislim da ce liverpool sutra razvaliti. Jel ima nekih problema pa ovakva kvota??
Neće igrati Sterling i Sturidge i ja bih ti toplo preporučio da izbjegneš ovaj par. Najsigurnija opklada je 3+. Osim toga, ovo je vrijeme kada Wigan obezbjeđuje opstanak u ligi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 mar 2013, 00:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zbog toga je i napusti Englesku. :lol:

Da, tehnologija ce unistiti fudbal i vise necemo moci da uzivamo u carima i bravurama Webba, Atkinsona, Dowda i ostalih carobnjaka sa terena Engleske Premier lige.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.