A gdje su braco pregazeni? Jedino su pregazeni u historiji podgrupe kada su izasli pred lesinare tj kada se nisu nadali da ce doci lesinara onolikoshzna je napisao/la:Isti su pregaženi ali o tom - potom.SNSa je napisao/la:A nemojte se saliti pa Guinnise stavljati kao smijesnu ekipu, igrom slucaja ih znam sve i druzimo se jer sam u Sarajevu dugo i gdje ce te reci da je smijesna ekipa koja izadje pred autobus lesinara , stan mi je na Grbavici, dobro se sjecam njihove setnje oko Shopinga do stadiona, ali eto necu da svasta pricam![]()
Najjaca ekipa u BiH, dobro jaca od citave grupe Hz, to su momci ba 30+, da ih ne znam nebih ovo pricao. Pozz

Btw, sta kad je Zulic sa svojim ulijetao sa pistoljima u Guines pub i opet nije mogao uzeti trans Guinisa, kad se sjebao kad mu je momcina rekla prvo pucas mene pa uzimas trans?
A ako mislis da su pregazeni onda kad su setali Grbavicom to i ne bas, ili pricas kad su Vasi otisli na Kosevo i onu mladjariju nafatali, da se razumijemo svaka cast i jednim o drugim Ekipama (TM I Hz), znam momke i sa jedne i druge strane, ali me TM malo nervira jer kad god izbije navijacki belaj, zovu se momci koji ne pripadaju nacvijackoj tribini, pa kasnije bude pomagaj daidja (jel fa zovete daidja ili amidja).
A bas bih volio znati gdje su pregazeni Guinnesi, moze i PM ako necete da oznosimo ovdje.
Npr ja znam koliko su TM uvukli kriminal u navijanje, jedan period gotovo niste ni postojali kao grupa, mozda se sjecate perioda kad je Benjo pucao i ganjao citav FF po Grbavici ili kada je pucaona Omanica(iz njegovih usta pricam). To mi se ne svidja jedino kod vas, nadam se da ste se tu bar malo promijenili, puno vas je kostao kriminal na tribini. Jos uvijek patite od toga.
Ponavljam, djevojka( buduca zena) mi je iz bivse podgrupe TM, dobro znam stanje i u jednoj i u drugoj EKIPI, ali realno Guinnisi, mnogo praznih mjesta pa ostale podgrupe. Ja im se divim, klasicni Engleski stil navijaca, cak sada i nisu vise na Sjeveru, jer ne zele sukobe sa smjenom generacija koja se desava.
Toliko, a volio bih cuti tvoje odgovore buraz, zanimljiva tema, nema sta.