PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

SNSa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SNSa » 19 feb 2017, 13:22

shzna je napisao/la:
SNSa je napisao/la:A nemojte se saliti pa Guinnise stavljati kao smijesnu ekipu, igrom slucaja ih znam sve i druzimo se jer sam u Sarajevu dugo i gdje ce te reci da je smijesna ekipa koja izadje pred autobus lesinara , stan mi je na Grbavici, dobro se sjecam njihove setnje oko Shopinga do stadiona, ali eto necu da svasta pricam :D

Najjaca ekipa u BiH, dobro jaca od citave grupe Hz, to su momci ba 30+, da ih ne znam nebih ovo pricao. Pozz
Isti su pregaženi ali o tom - potom.
A gdje su braco pregazeni? Jedino su pregazeni u historiji podgrupe kada su izasli pred lesinare tj kada se nisu nadali da ce doci lesinara onoliko :D

Btw, sta kad je Zulic sa svojim ulijetao sa pistoljima u Guines pub i opet nije mogao uzeti trans Guinisa, kad se sjebao kad mu je momcina rekla prvo pucas mene pa uzimas trans?

A ako mislis da su pregazeni onda kad su setali Grbavicom to i ne bas, ili pricas kad su Vasi otisli na Kosevo i onu mladjariju nafatali, da se razumijemo svaka cast i jednim o drugim Ekipama (TM I Hz), znam momke i sa jedne i druge strane, ali me TM malo nervira jer kad god izbije navijacki belaj, zovu se momci koji ne pripadaju nacvijackoj tribini, pa kasnije bude pomagaj daidja (jel fa zovete daidja ili amidja).

A bas bih volio znati gdje su pregazeni Guinnesi, moze i PM ako necete da oznosimo ovdje.

Npr ja znam koliko su TM uvukli kriminal u navijanje, jedan period gotovo niste ni postojali kao grupa, mozda se sjecate perioda kad je Benjo pucao i ganjao citav FF po Grbavici ili kada je pucaona Omanica(iz njegovih usta pricam). To mi se ne svidja jedino kod vas, nadam se da ste se tu bar malo promijenili, puno vas je kostao kriminal na tribini. Jos uvijek patite od toga.

Ponavljam, djevojka( buduca zena) mi je iz bivse podgrupe TM, dobro znam stanje i u jednoj i u drugoj EKIPI, ali realno Guinnisi, mnogo praznih mjesta pa ostale podgrupe. Ja im se divim, klasicni Engleski stil navijaca, cak sada i nisu vise na Sjeveru, jer ne zele sukobe sa smjenom generacija koja se desava.

Toliko, a volio bih cuti tvoje odgovore buraz, zanimljiva tema, nema sta.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 19 feb 2017, 13:23

Evo te famozne price da se ulijetalo sa pistoljima. :lol:
Laz..

Ginisi jesu jedna od najjacih podgrupa u drzavi, na stranu sve.

PS
Na Kosevu je bila udarna ekipa nedavno, oni su i pobjegli sa transom.

PS2
Jeste, uvukao se kriminal da su se granice pomjerile.. Ne ponovilo se.

PS3
Ne slusaj samo price jedne strane.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 19 feb 2017, 13:27, ukupno mijenjano 3 puta.
Životni saputnik! 1921

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2017, 13:24

SNSa je napisao/la:
shzna je napisao/la:
SNSa je napisao/la:A nemojte se saliti pa Guinnise stavljati kao smijesnu ekipu, igrom slucaja ih znam sve i druzimo se jer sam u Sarajevu dugo i gdje ce te reci da je smijesna ekipa koja izadje pred autobus lesinara , stan mi je na Grbavici, dobro se sjecam njihove setnje oko Shopinga do stadiona, ali eto necu da svasta pricam :D

Najjaca ekipa u BiH, dobro jaca od citave grupe Hz, to su momci ba 30+, da ih ne znam nebih ovo pricao. Pozz
Isti su pregaženi ali o tom - potom.
A gdje su braco pregazeni? Jedino su pregazeni u historiji podgrupe kada su izasli pred lesinare tj kada se nisu nadali da ce doci lesinara onoliko :D

Btw, sta kad je Zulic sa svojim ulijetao sa pistoljima u Guines pub i opet nije mogao uzeti trans Guinisa, kad se sjebao kad mu je momcina rekla prvo pucas mene pa uzimas trans?

A ako mislis da su pregazeni onda kad su setali Grbavicom to i ne bas, ili pricas kad su Vasi otisli na Kosevo i onu mladjariju nafatali, da se razumijemo svaka cast i jednim o drugim Ekipama (TM I Hz), znam momke i sa jedne i druge strane, ali me TM malo nervira jer kad god izbije navijacki belaj, zovu se momci koji ne pripadaju nacvijackoj tribini, pa kasnije bude pomagaj daidja (jel fa zovete daidja ili amidja).

A bas bih volio znati gdje su pregazeni Guinnesi, moze i PM ako necete da oznosimo ovdje.

Npr ja znam koliko su TM uvukli kriminal u navijanje, jedan period gotovo niste ni postojali kao grupa, mozda se sjecate perioda kad je Benjo pucao i ganjao citav FF po Grbavici ili kada je pucaona Omanica(iz njegovih usta pricam). To mi se ne svidja jedino kod vas, nadam se da ste se tu bar malo promijenili, puno vas je kostao kriminal na tribini. Jos uvijek patite od toga.

Ponavljam, djevojka( buduca zena) mi je iz bivse podgrupe TM, dobro znam stanje i u jednoj i u drugoj EKIPI, ali realno Guinnisi, mnogo praznih mjesta pa ostale podgrupe. Ja im se divim, klasicni Engleski stil navijaca, cak sada i nisu vise na Sjeveru, jer ne zele sukobe sa smjenom generacija koja se desava.

Toliko, a volio bih cuti tvoje odgovore buraz, zanimljiva tema, nema sta.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 19 feb 2017, 13:33

Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo te famozne price da se ulijetalo sa pistoljima. :lol:
Laz..

PS
Nije famozna, vjeruj mi. Pitaj sto nije dosao Omanic sa FFom dole, kad ti kaze razlog, svjestan ces biti jel' se ulijetalo sa postoljima? FF su momci koji su uvijek bili u navijackom fazone, kako ih samo takodje cijenim i kako mi je samo zao sto im se desava, to je zalosno.

Pa kazem ti znam da je na Kosevu udarna ekipa Hordi bila, momci od 17 do 22 godine :D
I da naglasim, bez Guinisa koji uvijek sami na gostovanja idu i koji su dobar sat prije belaja krenuli na gostovanje. Svaka cast na Kosevu, odlicna akcija, samo vas zeznulo sto im niste vratili za onaj "Vi nas mrzite, mi vas ****". Znas li kako je Zulic nakon izgubljenog transa samarao momke koji su pokusali braniti :D

Malo sam vise upucen u obje strane, pa mogu sa neutralne strane reci, a zaista cijenim i jedne i druge strasno.

Ps. Nije valjda da mislis da slusam samo jednu stranu, pa meni Adi nasao stan na Grbavici kad sam dolazio ovdje da radim ,bem mu misa :roll:

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 19 feb 2017, 13:35

Pa nemojte bolan vise lagati da se uljetalo sa pistoljima, neko vam naprica svasta i vi to isto djeca prenosite na forum, tu laz je rascistio jedan vidjeniji clan hordi i priznao poraz konkretno u toj situaciji u Ginisu. Mislim, ne zanimaju me te huliganske price ali brate sto se mora lagati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 feb 2017, 13:39

O kakvim vi glupostima pisete to nije normalno, koga briga za navijacke nerede, sukobe i te kriminalne likove, probisvijete sto nemaju pametnijeg posla nego da se obracunavaju. Sta se furate na to huligansko sranje, oduzimanje transova, neke sukobe navijackih grupa.

Kad se dogodi jos jedan Mirza, Vedran, onda cete svi biti prepametni i pricati kako se moglo sprjeciti.
- Zeljeznicar -

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 19 feb 2017, 13:49

Ne znam gdje je moderacija uopšte da izbriše ove gluposti ovdje napisane. Niti je priča za net-a, a posebno ne za ovakve vrste foruma, gdje se o skroz drugim stvarima piše i diskutuje...

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 19 feb 2017, 13:52

Monci je napisao/la:Ne znam gdje je moderacija uopšte da izbriše ove gluposti ovdje napisane. Niti je priča za net-a, a posebno ne za ovakve vrste foruma, gdje se o skroz drugim stvarima piše i diskutuje...
Otvori nam na Olimpicovom podforumu temu o historiji tog sarajevskog velikana, da se malo prisjecamo najsvjetlijih trenutaka. Kada moze imati Sloboda moze vala i Olimpic :bih:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 feb 2017, 14:05

i opet počnu male štrumfete priču , pa kad se izblamiraju kmeeeee kuknjava brišite moderatori, regulatori , kako ovo dozvoljavate!!?? kuknjava

:facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 feb 2017, 14:07

Glupa je ta diskusija o huliganima iskreno :?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2017, 14:15

irfo je napisao/la:Glupa je ta diskusija o huliganima iskreno :?
Glupe su i tvoje slike koje pravis pa nikom nista, zabavnije je ovo citati :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 feb 2017, 14:19

Sto god se napise a nije po volji strumfova,to je laz.Ocekujem da krenu sa psovanjem.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 feb 2017, 14:24

fks74 je napisao/la:Sto god se napise a nije po volji strumfova,to je laz.Ocekujem da krenu sa psovanjem.
apelujemo da se ovo obriše kuknjava kuknjava kuknjava , nije ovom mjesto ovdje kuknjava kuknjava kuknjava
:rol: :rol: :urnebes:
Lobotomija je procedura kojom se pacijentu na krajnje invazivan način (specijalnim iglama) uklanja prednji deo mozga, koji je zadužen za ponašanje i koji definiše ličnost kod čoveka. Lobotomija se mnogo češće primenjivala ranije, kada nije bilo trenutno poznatih lekova za duševne bolesti.Procenjuje se da se čak i danas u nekim delovima sveta sprovode lobotomije, ali su njihova praktikovanja toliko kritikovana da se istinitost prethodnog navoda dovodi u pitanje. Lobotomijom su tretirani samo najagresivniji pacijenti, oni koji se ni na koji drugi način nisu mogli kontrolisati.
:crazy: :lolno:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2017, 14:43

Eisenbahner1921 je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/prvi-neredi-u ... ala/162195
Ginis boys, ne brze od zivota.
Beze postavljas klip gdje se brukate. Par ljudi na vas korteo krenuo,dosla specijalna ljudi se povukli gore,vasi krenuli lafo na njih gore,sljedece sto vidis bjezanje vasih po parku da dodju do kortea hahah znaci noge se uhvatili cim su se malo odvojili od kortea

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 feb 2017, 14:46

Evo moderacije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2017, 14:48

Eisenbahner1921 je napisao/la:Zbog ovoga vam vodje na derbi idu sa zubalom, da se ne bi ista greska ponovila. :lol:
Nije provokacija, fakat jeste tako.. :urnebes:

Vi junacki pored Lava, a Manijaci kukavice za vama?
Nije uopste tacno za necije zube i sl lupas a pojma nemas,uostalom da neko i jest u tuci bez zuba osto nista cudno,i nije prvi ni zadnji put,culj osvaren na vasem terenu u vasem lokalu trans pao i to je to popuslic ukratko da ne vazis ovdje beze

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2017, 14:54

Eisenbahner1921 je napisao/la:

A onda se pojavila stara garda sa Dobrinje i sve to pade u vodu.

Ili da kazem, a onda se u Ginisu pojavi ova grupa Manijaka i sve to pade u vodu?

PS
Naravno da nisu smijesni, jedna od najjacih podgrupa u BiH.
Ima tu svega al da su pregazeni tu gdje spominjete nisu drugi su pregazeni

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2017, 14:57

Eisenbahner1921 je napisao/la:Evo te famozne price da se ulijetalo sa pistoljima. :lol:
Laz..

PS

PS2

PS3
Nije Zula dosao sa utokom treba malo realan biti

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 19 feb 2017, 15:04

zagor1987 je napisao/la:
Laz..

PS

PS2

PS3
Nije Zula dosao sa utokom treba malo realan biti
I ja znam da nije dosao sa utokom u pob,jel na kraju imao utoku u svojim rukama? :D

High

Post Postao/la High » 19 feb 2017, 15:06

Kakvi ideali naše mlađarije. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83 i 15 gostiju.