Sutra bi bilo fino dobiti napolitanke i taj trofej. Bit ce hebeno jer znamo kako igraju kad se susrete snama.. Bit ce kartona
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Buffon Numero Uno
Sutra bi bilo fino dobiti napolitanke i taj trofej. Bit ce hebeno jer znamo kako igraju kad se susrete snama.. Bit ce kartona
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- bianconeros
- Kontakt:
http://www.juventus.com/juve/it/video/3954550094001" onclick="window.open(this.href);return false;
Doha: Morata travels to training in a Jeep
Juventus are seriously thinking about Fiorentina GK Neto (25) as a back-up for Buffon, the Brazilian is out of contract in June. [SKY]
Juventus are always following Simone Zaza (23), Allegri really like him but the striker will remain at Sassuolo in June. [SKY].
SKY: Juve is interested in Vidic but the Serbian is expected to stay at Inter & it does not seem that they're willing to let him go to Juve.
Doha: Morata travels to training in a Jeep
Juventus are seriously thinking about Fiorentina GK Neto (25) as a back-up for Buffon, the Brazilian is out of contract in June. [SKY]
Juventus are always following Simone Zaza (23), Allegri really like him but the striker will remain at Sassuolo in June. [SKY].
SKY: Juve is interested in Vidic but the Serbian is expected to stay at Inter & it does not seem that they're willing to let him go to Juve.
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Juventus F.C.
Ako jos jednom procitam nesto za Zazu 
Nego, gleda li se tekma danas?
Trofej kao trofej, meni relativno nebitan mec iskreno u kojem bi mi bilo drago da smo izveli drugi sastav, ali obzirom na silne povrede mi ga prakticno i nemamo.
A i Max sigurno zeli prvi trofej.
Kao sto rekose na presici, Napoli je najgori protivnik za igrati jednu odlucujucu tekmu i tu se slazem.
Ocekujem vise od 3 gola na mecu. Od njhove trojke naprijed vreba velika opasnost, rekao bih veca od Martensa i Callejona nego od Pipite, ali to su nijanse.
Mislim da cemo imati probleme nazad, ali isto tako i vise prostora naprijed.
Ocekujem ako nista onda neki kvalitativni pomak u igri i svakako bi mi bilo drago da neko uz Teveza proradi u napadackom dijelu.
Nego, gleda li se tekma danas?
Trofej kao trofej, meni relativno nebitan mec iskreno u kojem bi mi bilo drago da smo izveli drugi sastav, ali obzirom na silne povrede mi ga prakticno i nemamo.
A i Max sigurno zeli prvi trofej.
Kao sto rekose na presici, Napoli je najgori protivnik za igrati jednu odlucujucu tekmu i tu se slazem.
Ocekujem vise od 3 gola na mecu. Od njhove trojke naprijed vreba velika opasnost, rekao bih veca od Martensa i Callejona nego od Pipite, ali to su nijanse.
Mislim da cemo imati probleme nazad, ali isto tako i vise prostora naprijed.
Ocekujem ako nista onda neki kvalitativni pomak u igri i svakako bi mi bilo drago da neko uz Teveza proradi u napadackom dijelu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gleda se gleda se
I nadam se na pobedi jer mrzim Napoli a i zelim trofej prvi nakon era Contea
FORZAA
FORZAA
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Burberry46
- Kontakt:
Naravno da je bitan, Juve mora ici u svakom mecu na pobjedu i na osvajanje trofeja!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je li 18 ili 18:30?
Juventus F.C.
18:30.
Burberry, apsolutno, ali sta ja znam, bar licno mi ovaj mec nema naboj da je to npr. pred pocetak sezone.
Burberry, apsolutno, ali sta ja znam, bar licno mi ovaj mec nema naboj da je to npr. pred pocetak sezone.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bilo bi dobro peharom u ruci završiti sezonu malo i zbog samopouzdanja, onda neka odmore nekoliko dana, i onda pripreme jer slijede dvije jake utakmice u ligi Napoli i Inter. Ako ostanemo sa ovo prednošću nakon te dvije utakmice, kasnije bi se moglo i povećati, jer slijedi relativno lakši raspored do LP 
Iako se treba cuvati i zuti kartona, jer imamo 4 igrača kojima prijeti suspenzija ako dobiju karton.

Iako se treba cuvati i zuti kartona, jer imamo 4 igrača kojima prijeti suspenzija ako dobiju karton.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Duze sa koje stranice to kupis, ima li neka vezano za sve ekipe ?Padovan je napisao/la:Bilo bi dobro peharom u ruci završiti sezonu malo i zbog samopouzdanja, onda neka odmore nekoliko dana, i onda pripreme jer slijede dvije jake utakmice u ligi Napoli i Inter. Ako ostanemo sa ovo prednošću nakon te dvije utakmice, kasnije bi se moglo i povećati, jer slijedi relativno lakši raspored do LP
Alessandro Del Piero !
http://www.legaseriea.it/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oficijalna stranica lige, odabreš klub i ideš na sastav i imaš unutra za svaku ekipu kartoni, golovi itd...
Svaki 4 je suspenzija, 8 , pa 11 mislim...
Oficijalna stranica lige, odabreš klub i ideš na sastav i imaš unutra za svaku ekipu kartoni, golovi itd...
- 10DelPiero
- Kontakt:
HvalaPadovan je napisao/la:http://www.legaseriea.it/
Prenosi cini mi se ArenaSport 4.
Alessandro Del Piero !
- bianconeros
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:Juventini drugovi moji prenosi li vas koja arena mozda u 18-30 ?
Pogledaj tu
http://liveonsat.com/today.php?start_dd ... _yyyy=2014" onclick="window.open(this.href);return false;
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Burberry46
- Kontakt:
Arena 4 druzesarajlija je napisao/la:Juventini drugovi moji prenosi li vas koja arena mozda u 18-30 ?
1946
Nemoj samo oplesti psovkama ako te oboresarajlija je napisao/la:E hvala vam drugovi rado cu vas pogledati.
Zuliani
4-3-1-2
Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Evra
Marchisio
Pirlo
Pogba
Vidal
Tevez
Llorente
Mogao je Pirlo odmoriti, a Pereyra od prve. Ali ionako je pauza.
- Contentissimo
- Kontakt:
tako je, odmah na startu jako

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Imal ko od vas Juventusovaca, kakav dobar link ?
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.