PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Tuga ko sarajevskom carsijom hara i mangupise.. Par polupojava pocupanih obrva i suskavih duxeva, sto utoke ljudima u zvalje pred murijom gura...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakve laži pričaju ovih par retarda. Žalosno. Nalupali ih ljudi fer i pošteno, čak i pitali kako ćete a sada se od toga pravi cirkus kao da je prvi put ili stramota fasovat. Dešava se pa šta. Ja ga ne znam da se tukao a da nije fasovo nekad. Ne postoji.
A onda dođe drugi žvaljo sa smajlijima kako bi laž ponovio i establirao kao istinu. Sve degen do degena, 18 god Max. Pobio se jednom i to sa mlađom rodicom a puna mu usta huliganstva.
kuknjava
A onda dođe drugi žvaljo sa smajlijima kako bi laž ponovio i establirao kao istinu. Sve degen do degena, 18 god Max. Pobio se jednom i to sa mlađom rodicom a puna mu usta huliganstva.
kuknjava
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pusi qrac teletabisu mali. Kad budem u Bosni, boravim u Srebreniku i Bijeljini cesto.Sariel je napisao/la:uuuu bogami izlija nije lago ako je amav namjesto titule a riba smrdi od glave...Lakoste je napisao/la:Ima jedna i s Baketom.![]()
bakir je pomogo, zeljo je sda...
sda je prodala drzavu..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
??izlija spavascli mirnooo
![]()
high je latentni onda manijak... smogucnoscu dodatnog aktiviranja![]()
amorovski... druze pobrinuli s kog coska kantona si ti...
sve sam vam ekspesionizme.naglaske i ostala sranja pofato...
priznaj,pola cu ti dodat.. i btw cuti dok te karam... pickice
EDIT: Da neces mozda da me trazis?

Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 19 feb 2017, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
U ginisu nije bilo ginis bojsa fasovalo par drezdenovaca ispred horde pobjegle unutra i to je to
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Amorovski pusti Sariela ublehu samo prijeti nista vise pikica malena. Mehraba i jos neki nemojte pisat nesto sto pojma nemate bolje je jer se brukate samo
- MocMahale444
Ovo plus 100. Ko se god mlatio i kefo morao je dobiti batina makar, barem par puta. Ko god kaze da nije dobio batina a udarao se laze, laze, laze, laze, laze i lagi.Neandertalac je napisao/la: Ja ga ne znam da se tukao a da nije fasovo nekad. Ne postoji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Divi ovo. Cura mu priča šta se dešava u huliganskom svijetuSNSa je napisao/la:
Ponavljam, djevojka( buduca zena) mi je iz bivse podgrupe TM, dobro znam stanje i u jednoj i u drugoj EKIPI, ali realno Guinnisi, mnogo praznih mjesta pa ostale podgrupe. Ja im se divim, klasicni Engleski stil navijaca, cak sada i nisu vise na Sjeveru, jer ne zele sukobe sa smjenom generacija koja se desava.
Toliko, a volio bih cuti tvoje odgovore buraz, zanimljiva tema, nema sta.

A par dežurnih babuna mu se klanjaju na napisano, ide to

Jao jao

Meee, beee, meee
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kralj si zivota miNeandertalac je napisao/la:Divi ovo. Cura mu priča šta se dešava u huliganskom svijetuSNSa je napisao/la:
Ponavljam, djevojka( buduca zena) mi je iz bivse podgrupe TM, dobro znam stanje i u jednoj i u drugoj EKIPI, ali realno Guinnisi, mnogo praznih mjesta pa ostale podgrupe. Ja im se divim, klasicni Engleski stil navijaca, cak sada i nisu vise na Sjeveru, jer ne zele sukobe sa smjenom generacija koja se desava.
Toliko, a volio bih cuti tvoje odgovore buraz, zanimljiva tema, nema sta.![]()
A par dežurnih babuna mu se klanjaju na napisano, ide to![]()
Jao jao![]()
Meee, beee, meee

Eh dobro se ismija, cuj djevojka mi prenosi

Pitaj @shzna ko mi prenosi, bolje ce ti reci

Sukob u prolazu Tuča navijača Zvezde i Partizana u Bijeljini
http://sportsport.ba/tifo/tuca-navijaca ... ini/225695

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nemoj zalit suzama.nemoj da ti suza krene kad probudis uspomeneeeeeee...amorovski je napisao/la:Pusi qrac teletabisu mali. Kad budem u Bosni, boravim u Srebreniku i Bijeljini cesto.Sariel je napisao/la:uuuu bogami izlija nije lago ako je amav namjesto titule a riba smrdi od glave...Lakoste je napisao/la:Ima jedna i s Baketom.![]()
bakir je pomogo, zeljo je sda...
sda je prodala drzavu..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
??izlija spavascli mirnooo
![]()
high je latentni onda manijak... smogucnoscu dodatnog aktiviranja![]()
amorovski... druze pobrinuli s kog coska kantona si ti...
sve sam vam ekspesionizme.naglaske i ostala sranja pofato...
priznaj,pola cu ti dodat.. i btw cuti dok te karam... pickice
EDIT: Da neces mozda da me trazis?
Stante u red bog vas molovo

Mal si i ti mog mi boga za praga...moras mi doc u goste. Al zakazi termin

Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 19 feb 2017, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Klosaru jedan.ćeko sam te na avtobuskoj.djesi ???zagor1987 je napisao/la:Amorovski pusti Sariela ublehu samo prijeti nista vise pikica malena. Mehraba i jos neki nemojte pisat nesto sto pojma nemate bolje je jer se brukate samo
I mojne vise u prazno srat i prijetit.bijem licno i uzivo!.
Klosari jedni internetski.hraknem vam na cojstvo.pickice jedne kukavicke.
Klosari jedni internetski.hraknem vam na cojstvo.pickice jedne kukavicke.
Hoćemo stream tuče! 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TobeYarabi
- Kontakt:
@sariel je zensko..namjerno vas nervira da poludite i pisete ''popusi mi'' i slicna sranjja 

Hoces k.urac sine.da izbijes oci.shzna je napisao/la:Hoćemo stream tuče!
Poslje tebe torbica bobica.
Ja svakako **** samo zelju i sarajvo.dakle sve vas djuture

NA

Sariel je napisao/la:Hoces k.urac sine.da izbijes oci.shzna je napisao/la:Hoćemo stream tuče!

Gospodine Sariel, od kada se bavite profesionalnim marisanjem ljudi preko Interneta, i kada ste 1. put primjetili da imate taj talent?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
hahahah sariel mafia spageti
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Haha ja bolesti cudne. Das mu podatke internet huliganu on dodje i objavi odma na forum,naravo balavcu dam lazne podatke jer znam sta ce uraditi time si pokazao da si jad mozes po kuci svojoj da bijes i to je p8tanjeSariel je napisao/la:Klosaru jedan.ćeko sam te na avtobuskoj.djesi ???zagor1987 je napisao/la:Amorovski pusti Sariela ublehu samo prijeti nista vise pikica malena. Mehraba i jos neki nemojte pisat nesto sto pojma nemate bolje je jer se brukate samo
- Neandertalac
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Hoces k.urac sine.da izbijes oci.shzna je napisao/la:Hoćemo stream tuče!
Ja svakako **** samo zelju i sarajvo.dakle sve vas djuture.
NATE se svi.odreda.molicu lijepo
Sariel zavodniče

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Sariel je napisao/la:Hoces k.urac sine.da izbijes oci.shzna je napisao/la:Hoćemo stream tuče!
Ja svakako **** samo zelju i sarajvo.dakle sve vas djuture.
NATE se svi.odreda.molicu lijepo
Sariel zavodniče![]()