FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Renato i Arturo u veznom redu iza Jerome i Mats, kljucaj sezonu.
http://spielverlagerung.com/2016/08/15/ ... -dortmund/
Dobra analiza i dobar sajt, dosta dobre teorije.
Dobra analiza i dobar sajt, dosta dobre teorije.
sta reci ovo sa karlom vec pocinje djelovati ozbiljnije .Odbrambeni sitem na znantno vecem i boljem nivou u odnosu na pepijevu eru gdje smo na kapljicama taj sistem ikako imali kad je u pitanju defaniziva.Karlo, cini mi se mudro ,pametno radi sve na svoj nacin,laganini ,pustit cemo protivniku da "vodi " glavnu rec na terenu posed a vamo cemo ih blickrigom kontraskim roknuti .
Imam nekako fin filing u pogledu ove sezone.Covece koja promena i osvezenje u ondosu na katalonsku prevaru .Hvala Svevisnjem da je osao konacno kraj patnji pod pepom .Tri godine bacene u nista sa sportskog gledista ,ja mu nikad necu ,oprostiti ,halaliti .Unistio je makar jedno finale u ove tri godine njeg mandata.
Imam nekako fin filing u pogledu ove sezone.Covece koja promena i osvezenje u ondosu na katalonsku prevaru .Hvala Svevisnjem da je osao konacno kraj patnji pod pepom .Tri godine bacene u nista sa sportskog gledista ,ja mu nikad necu ,oprostiti ,halaliti .Unistio je makar jedno finale u ove tri godine njeg mandata.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
gero buraz trebo si metnut u anketu i renata moj glas ide njemu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Za par danq kupujemo igraca. Definitivno. Krilo.
Comana.
Comana.
ja bi najsretniji bio da kupimo lakazeta,kinglsi me i nije bas nesto posebno odusevio doduse nije ni imao puno pravih prilika ,ali eto pustiti mu jos ovu pa da vidimo u kompletu od kakog je kalupa ima li meda od njega ili samo zuji sa kapljicama meda.
- anelbavarac
- Kontakt:
Carlo hoce Jamesa. 
Ribery vise ne moze biti jedan od nasih glavnih igraca to je jasno, godine i ozljede su ucinile svoje. Robben ozlijeden i tko zna u kakvoj ce formi biti, Costa takoder, dok je Coman jos zelen. Ukoliko ne planiraju dovesti vrhunsko krilo bolje da se ne dovodi nitko jer ne trebaju nam neki polovnjaci.
Doveli smo 2 odlicna pojacanja, ali i dalje za mene je taj prijelazni rok nepotpun jer uz Tenka i Hummelsa morao je ostati Benatia ili se dovesti stoper njegove kvalitete da Martineza mozemo gledati u veznom redu i da ne mora krpati poziciju koja mu manje odgovara.
Takoder mislim da nam fali svjezine u vidu novih igraca u timu, Ribery, Alonso pa i Robben su istroseni igraci koji uz godine imaju i mnostvo osvojenih trofeja i nema tu vise tolike gladi za uspjehom. Meni osobno idealan scenarij bi bio da smo ovo ljeto zahvalili se Riberyju koji ima velika primanja, a nije vise nas kljucni igrac i doveli neko veliko ime na tu poziciju, te Alonsu koji je majstor, ali tu imamo puno mlade i bolje igrace poput Vidala, Javia, Kimicha i Sancheza koji bi to prekucali.
Doveli smo 2 odlicna pojacanja, ali i dalje za mene je taj prijelazni rok nepotpun jer uz Tenka i Hummelsa morao je ostati Benatia ili se dovesti stoper njegove kvalitete da Martineza mozemo gledati u veznom redu i da ne mora krpati poziciju koja mu manje odgovara.
Takoder mislim da nam fali svjezine u vidu novih igraca u timu, Ribery, Alonso pa i Robben su istroseni igraci koji uz godine imaju i mnostvo osvojenih trofeja i nema tu vise tolike gladi za uspjehom. Meni osobno idealan scenarij bi bio da smo ovo ljeto zahvalili se Riberyju koji ima velika primanja, a nije vise nas kljucni igrac i doveli neko veliko ime na tu poziciju, te Alonsu koji je majstor, ali tu imamo puno mlade i bolje igrace poput Vidala, Javia, Kimicha i Sancheza koji bi to prekucali.
Upravu si, mada sto si naveo za Roberija i Alonsa, ja bih ih ostavio, ali prepustio njihove pozicije igracima koji su tu i dovedeni, jer nevzavisimo vise samo od krila.
Pozdrav sa Allianz Arene
Pozdrav sa Allianz Arene
Mia San Mia
Potreban je backup špic jer ako se Lewa povrijedi pušiona nam je, takođe fali stoper jer Martinez ne može krpiti ovu poziciju svaki iole brži igrač ga prelazi prelako Badstuber ne može pokriti mjesto jer je vječno u bolnici.Imamo još fore do kraja mjeseca da se ove pozicije popune.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Javi je prekuco stopersku poziciju u superkupu. Stoper ne treba.
Za krilo sam mislio na Comana i njega planiraju, i to je skoro gotovo, (ot)kupiti ovo ljeto (njeg sam napisao u postu).
Za krilo sam mislio na Comana i njega planiraju, i to je skoro gotovo, (ot)kupiti ovo ljeto (njeg sam napisao u postu).
-
schickeria
- Kontakt:
Sto se tice ulaznih transfera mislim da je bayern gotov sa tim.
Ove price za jamesa su smijesne,,da 90 miliona.....
Ove price za jamesa su smijesne,,da 90 miliona.....
niti ce bayo koga dovoditi, niti ima potrebe za transferima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
trebalo bi podhitno dovesti jos jednog štopera i jedno krilo, arjen ima jos snage u sebi za vrhunski nogomet al povrede ga zezaju, nadam se da ce moci odigrati bar 70% utakmica jer sa njim smo 40% opasnija ekipa posebno u ovom sistemu sto karlo forsira sa okomitom igrom, ne bi imao nista protiv dolaska jamesa mislim da bi bio odlična zamjena za bilo koga u ofanzivnom dijelu
joj hamo vidi mu glave
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jeli ovo i Coman nešto zijanio na treningu
Opet je počelo
Opet je počelo
Odnešen je na nosilima, nije mogao sam napustiti. Teško da može bit dobro.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Fakat ovo nije normalno sa povredama odkako ode Juup sa kormilamuamerc je napisao/la:Odnešen je na nosilima, nije mogao sam napustiti. Teško da može bit dobro.
Kako izgleda, daj Bože da nisu ligamenti...Sve ispod toga je super.
Ako su ligamenti dovest cemo jos nekoga
- Bayern@heart
- Kontakt:

Nije dobro nikako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.