Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
'Misliš, dakle, Krezo si'

Klupa: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Kallstrom, Flamini, Rosicky, Sanogo!
OXa nigdje!? Izgleda su tacna glupa nagadjanja od neki dan da ce zbog povrede propustiti ostatak prvenstva!!!!!!!

OXa nigdje!? Izgleda su tacna glupa nagadjanja od neki dan da ce zbog povrede propustiti ostatak prvenstva!!!!!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Gunner4 je napisao/la:Klupa: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Kallstrom, Flamini, Rosicky, Sanogo!
OXa nigdje!? Izgleda su tacna glupa nagadjanja od neki dan da ce zbog povrede propustiti ostatak prvenstva!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ma mediji žive od takvih izjava, kako ne kontaš....njima je u interesu da svaki dan sele i prodaju igrace, da navode izjave , to je tako naprosto....Boga mi, ko da ne znaš kako to ideGunner4 je napisao/la:@Marsal Pa naravno da nece otici ali znas kada oni pocnu ljeti da smaraju...![]()
@Let3 Koliko su ovo normalne ljetne transfer aktivnosti i nagadjanja. Pazi, iskljucio sam svakodnevne clanke kako dolazi prenosim samo neke od redovnih izjava ljudi iz Barcelone od Direktora do ekonoma.
Wenger: Ne odricemo se Fabregasa.
Xavi: Fabregas bi se odlicno uklopio u nasu ekipu.
Sutradan.
Barceolna: Spremno 23 miliona za Fabregasa, vise ne vredi.
Wenger: Fabregas ostaje.
Messi: Fabregasa svi nestrpljivo cekamo.
sutradan.
Onda one cirkus scene navlacenja dresa u reprezentaciji kada su slavili svetsku titulu.
Posle.
Barcelona: Spremna 25 miliona za Fabregasa.
Gazdis: Cijena je 60.
Pique: Arsenal ucjenjuje Fabregasa, jedva ga cekamo.
I tako danima i danima i danima dok on sam ne zatrazi transfer.
Slucaj sa PSG-om prosle godine
Pique: Silva je sjajan fudbaler cakamo ga.
Arap: Silva nije na prodaju.
posle.
Barcelona: Pokusacemo dovesti Silvu ali PSG trazi previse.
Arap: Isplaticemo klauzulu za Messia.
POSLE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vama je problem što su u pitanju bili vaši nekadašnji igraci, jel to ta prica
pa dovodila je Barca igrace iz drugih klubova, ali tad vas je bolio q za to i za izjave i za natpise i sve
a za Ozila, opet ti kažem nidje veze
To što neki Guardian ili Sun izvali da bi prodao što veci tiraž, a vi vjerujete i primate se na to....to je druga prica
Zasto Krezo, zastooooo
Inace dobar sastav.
Inace dobar sastav.
OX je out do kraja sezone...to sam ja čito prije sedam dana....inače ovo večeras bi trebala bit rutinska tekma...Svrake u očajnoj formi....mi dok imamo Ezela i Ramiza kao startere svaka tekma protiv "slabijih" ekipa je rutina 
A.F.C. Bournemouth!
Slusaj nije problem u dovodjenju i ovim medijskim nagadjanjima. Pa cijela Evropa se dovede u Arsenal tokom prelaznog roka. Problem je u samom klubu i izjavama njegovih igraca i drugih funkcionera... Shvatas? Na stranu nagadjanja. transferi se obavljaju iza zatvorenih vrata. Ponudis cifru i na klubu je dali ce odbiti ili prihvatiti. Ako sa druge strane odbiju ti povecas ili ne. Vidio si kako je to Wenger mirno odradio ljetos sa Suarezom i ako je saga Suarez bila udavila ko nista. Lagana izjava tipa, pokusali smo nisu pristali i kraj. Ali problem je kada se klub odbije a onda iz toga drugog pocnu razne izjave i kukanja. Pa prilicili jednom klubu ono sto su pricali Iniesta,Pique,Cavi? Ono cuveno DNK-a, ucjena itd.? To je po meni jako ponizavajuce i tu se Barca nimalo gospodski nije ponijela.
A za Ozila znamo da nema nista od toga, pa ni sam Wenger nije budala tolika. Ono sto bi me hvatala muka jeste ta sama prica ako bi krenule takve te izjave u intervijuima.
A sada da se posvetimo utakmici.
Ovo mora da se dobije! Bilo bi dobro da ne prime niti jedan gol radi Voje...
A za Ozila znamo da nema nista od toga, pa ni sam Wenger nije budala tolika. Ono sto bi me hvatala muka jeste ta sama prica ako bi krenule takve te izjave u intervijuima.
A sada da se posvetimo utakmici.
Ovo mora da se dobije! Bilo bi dobro da ne prime niti jedan gol radi Voje...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Malo da dignemo atmosferu pred tekmu:
[youtube][/youtube]
Hajmo svi ruke gore: Čuuuudan, usamljen, mi nismo znali zašto si!

[youtube][/youtube]
Hajmo svi ruke gore: Čuuuudan, usamljen, mi nismo znali zašto si!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imal kakav kvalitetan link rodjaci ?
Ae,sevap vam je,ja dok naletim na takav prodje dvaest minuta.
http://www.lag10.com/ss1 nije ni blizu HD-achily-rz je napisao/la:Imal kakav kvalitetan link rodjaci ?
A.F.C. Bournemouth!
Sta ti treba Sopcast, AceStream, Flash?chily-rz je napisao/la:Imal kakav kvalitetan link rodjaci ?
Na ovoj stranici imas linkov koliko hoces http://livefootballvideo.com/streaming/ ... e-united-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-17" onclick="window.open(this.href);return false;chily-rz je napisao/la:Imal kakav kvalitetan link rodjaci ?
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-15" onclick="window.open(this.href);return false;
odlicna slika
a evo i kapitena Artete, namješta traku...baš mu fino stoji
Oj djure hahahahahahhaahhaahhhah
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Previše je usporio pa mu je onaj zasmeto kod šuta,trebo je ono prije pucat...dobro je Ozil se našao na pravom mjestu.
Koss
Koss
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj napadača majko draga, pa moj dedo edhem bi ga uvaljo nekako da yebe rak raka 

Bravo MEsuteee
Giroud again

Giroud again
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.