Da vidimo malo i mi kako je biti klub sa periferije

killafrommanilla je napisao/la: ↑31 mar 2023, 10:40Hoce li biti neki glavić rekviziti uskoro u fan shopu Zrinjskog, prica se o tome, da je to vec dogovoreno na tajnom gay tulumuAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 mar 2023, 22:13Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑30 mar 2023, 21:25Abraham Group i HŠahovskiK Zrinski održali The Nobles Annual Gala večer
U sklopu The Nobles Annual Gala održana je i svečana večera za partnere najstarijeg i najuglednijeg bosanskohercegovačkog nogometnog kluba i osvajača sedam naslova Premijer lige.
![]()
#osmadolazi
#amirgrosskhabiri
#obrigadoIzrael
#judasmoney![]()
Kad su razyebali onakvu Bosnu, nek razjebu i Želju i SarajevoTMmanija2012 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:55Ayla je fakat luda , cuj "new office" , oplakahKako ce se zvati FK Sarajevo Gornji ili Donji Kotorac
U nasem gradu polako umire sport , šalu na stranu , ovo je zalosno gledati.
moj konacan odgovor je pod c) VojkoviciTMmanija2012 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:55Ayla je fakat luda , cuj "new office" , oplakahKako ce se zvati FK Sarajevo Gornji ili Donji Kotorac
![]()
Molimo da vi kao navijači FK Sarajevo posaljete zahtjev upravi da prije početka vasih tekmi ne pušta vise sarajevo ljubavi moja , nego da nadje neku pjesmi prikladnu ilidzi il kantonaShategabri je napisao/la: ↑31 mar 2023, 12:02Kad su razyebali onakvu Bosnu, nek razjebu i Želju i SarajevoTMmanija2012 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:55Ayla je fakat luda , cuj "new office" , oplakahKako ce se zvati FK Sarajevo Gornji ili Donji Kotorac
![]()
Ionako djecu više ne zanima sport.
Bacena 2,5 miliona u bunar,pisao sam vec na našoj temi,oni ce pustiti ovakav nikakav teren u funkciju skinuti sa sebe ,on ce na prvu mozda lijepo i bolje izgledati sad je ipak lijepo vrijeme pa ce to na oko izgledati vjerovatno lijepo,ali trava pod ovim ispod nemože da živi i vrlo brzo ce se doci u situaciju da se teren opet treba mjenjati.itatabisine je napisao/la: ↑31 mar 2023, 13:30Al ce sfuseriti ovo Kosevo. Ljudi malo digli travu i vidjeli da je ispod skoro pa beton i oni satro sada razmeksavaju teren samo da bi se DIO terena prosio. Mogu zamisliti kada budu kise i slicno vrijeme, pa to ce gore biti bazen sa tvrdom podlogom. Sve ce ova mafija uraditi samo da ne snose bilo kakave posljedice
Robust je napisao/la: ↑31 mar 2023, 13:42Molimo da vi kao navijači FK Sarajevo posaljete zahtjev upravi da prije početka vasih tekmi ne pušta vise sarajevo ljubavi moja , nego da nadje neku pjesmi prikladnu ilidzi il kantonaShategabri je napisao/la: ↑31 mar 2023, 12:02Kad su razyebali onakvu Bosnu, nek razjebu i Želju i SarajevoTMmanija2012 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 11:55Ayla je fakat luda , cuj "new office" , oplakahKako ce se zvati FK Sarajevo Gornji ili Donji Kotorac
![]()
Ionako djecu više ne zanima sport., sad ce nam biti sramota reci gradski derbi kad ce biti u sustini kantonalni
![]()
![]()
![]()
Fali to što treba osnovati neki FK Ilidža, a ne mi da idemo tamo igrati, a zovemo se FK Sarajevo.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 13:50Sta fali ilidzi
Zivoo sam ja i u gradu i na ilidzi
Ilidza je puno ljepsa postala i puno je sigurnija za djecu
A uostalom ilidza je starija od grada Sarajeva