Ne kažem, al' drugo je to vrijeme bilo. Ulazimo lagano u novu eru, klubovi koji su bili gore idu dole i obrnuto. Nadam se da ćemo to dokazat' sutra.sloboda72 je napisao/la: SVE JE MJERODAVNO. PO TEBI FK SLOBODA POSTOJI 18 GODINA.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A KO JE TO PO TEBI BIO GORE A KO DOLE? AKO MISLIŠ DA JE SLOBODA BILA DOLE,UPRAVO OVA STATISTIKA IZ VREMENA JUGOSLAVIJE TE DEMANTUJE. UOSTALOM MOŽEŠ I SPOJITI PERIOD JUGOSLAVIJE I PERIOD BIH.NKMramor je napisao/la:Ne kažem, al' drugo je to vrijeme bilo. Ulazimo lagano u novu eru, klubovi koji su bili gore idu dole i obrnuto. Nadam se da ćemo to dokazat' sutra.sloboda72 je napisao/la: SVE JE MJERODAVNO. PO TEBI FK SLOBODA POSTOJI 18 GODINA.![]()
Ja volim FK Tuzla City
Računajući sve ligaške utakmice, prvu ligu Jugoslavije,nize lige i PL BiH odigrali smo ukupno 87 meceva,skor je 31 pobjeda ,20 remija i 36 poraza.
Ako te ne zamara ,daj nam prikaz tih 5 utakmica u nižim ligama.Zodiac je napisao/la:Računajući sve ligaške utakmice, prvu ligu Jugoslavije,nize lige i PL BiH odigrali smo ukupno 87 meceva,skor je 31 pobjeda ,20 remija i 36 poraza.
Ja volim FK Tuzla City
Na žalost Komisija danas ipak nije zasijedala, nema informacije za kada je odgođeno zasijedanje.Neki veležov čovjek, Ćemalović ,je glavni opstruktor.tuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje Skahica?
Ovo je Komisija " ZA STATUS I TRANSFER IGRAČA" N/F S BIH.
Komitet za status i transfer igrača
1. ČOŠKOVIĆ VITOMIR predsjednik
2. KUKOBAT VELIMIR prvi potpredsjednik
3. HALEP ALEN drugi potpredsjednik
Zamjenski članovi:
1. DŽEPINA DEJAN
2. BRATIĆ EKREM
3. SAMARDŽIJA ŽELJKO
Ja volim FK Tuzla City
Sloboda72 ,nemam info rez tekmi iz zonskih liga...dugo sam vremena trazio svugdje ali tesko je naci,ovu kompletnu statistiku sam uzeo od onog jovanamaks.
Samir Ćemalović , član IO N/F SAVEZA Federacije BIHsloboda72 je napisao/la:Na žalost Komisija danas ipak nije zasijedala, nema informacije za kada je odgođeno zasijedanje.Neki veležov čovjek, Ćemalović ,je glavni opstruktor.tuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje Skahica?
Ovo je Komisija " ZA STATUS I TRANSFER IGRAČA" N/F S BIH.
Komitet za status i transfer igrača
1. ČOŠKOVIĆ VITOMIR predsjednik
2. KUKOBAT VELIMIR prvi potpredsjednik
3. HALEP ALEN drugi potpredsjednik
Zamjenski članovi:
1. DŽEPINA DEJAN
2. BRATIĆ EKREM
3. SAMARDŽIJA ŽELJKO
Mislim da mu sin igra u Veležu.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 sep 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Braca Cemalovic,vedrili i oblacili u Velezu u svoje vrijeme.Haman da je i dan danas tako,dokopali se i saveza 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ma lakapo samo bolan,samo lakapo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
bogotac podesio nišanske sprave, a evo i dokaz
Ahmetović OUT, Krpić IN

Ahmetović OUT, Krpić IN

Chinaglia je napisao/la: Ahmetović OUT, Krpić IN

haha, čupo može samo vodu donosit' godfatheru
- Suljo20002
- Kontakt:
Bogotac je jedan !
5 kvota na nas... 
- Beduin
- Kontakt:
Mozda su sada gore Zrinjski, Siroki, eto Travnik je zilav konstantno kao i Radnik i jos par timova, neki osvajali i PL, dok su timovi poput Slobode, Veleza, Celika ili Borca down bili ili su jos uvijek, a osim Borca ostala 3 tima i dalje samo mastaju o osvajanju PL BiH.sloboda72 je napisao/la:A KO JE TO PO TEBI BIO GORE A KO DOLE? AKO MISLIŠ DA JE SLOBODA BILA DOLE,UPRAVO OVA STATISTIKA IZ VREMENA JUGOSLAVIJE TE DEMANTUJE. UOSTALOM MOŽEŠ I SPOJITI PERIOD JUGOSLAVIJE I PERIOD BIH.NKMramor je napisao/la:Ne kažem, al' drugo je to vrijeme bilo. Ulazimo lagano u novu eru, klubovi koji su bili gore idu dole i obrnuto. Nadam se da ćemo to dokazat' sutra.sloboda72 je napisao/la: SVE JE MJERODAVNO. PO TEBI FK SLOBODA POSTOJI 18 GODINA.![]()
I naravno, mi igramo nasu domacu ligu Bosne i Hercegovine pa zasto te onda cudi sto postavljamo statistiku iz nase drzave, svakako mnogi timovi nisu ni igrali 1. ligu jugoslavije i zamisli onda i njih vezati za sveukupnu statistiku, bas nemoguce i porazavajuce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sutra a kako, nego SAMO BAHATO

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 09 sep 2015, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
moja tv, biti će link, nemaš brigemerak je napisao/la:Hoce li biti gdje prenos utakmice
- hule_barca
- Kontakt:
Željina odbrana je u šarenom sastavu. To bi se trebalo iskoristiti. Očekujem da Ahmet bude dominantan u skoku protiv Hodžurde i Bogdanovića, ali najviše očekujem od Govedarice da probije njihovu desnu stranu gdje će zaigrati Livaja koji nije upisao nastup ove sezone koliko znam, kao ni gore spomenuti Hodžurda.
Mes Que Un Club
- TzBulevar87
- Kontakt:
Igrao im je taj Livaja u onom porazu kući protiv Radnika. Navodno, oba gola koja su primili su bila "njegova". I ja očekujem da im pravimo probleme po toj strani 
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.