Možeš ti to bolje kolegaPoliceman je napisao/la:Zar stvarno jos ima likova koji misle da David nije br1![]()
To kao da kazes da Messi nije najbolji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Možeš ti to bolje kolegaPoliceman je napisao/la:Zar stvarno jos ima likova koji misle da David nije br1![]()
Pusti da se malo zabavimRajaz je napisao/la:Možeš ti to bolje kolegaPoliceman je napisao/la:Zar stvarno jos ima likova koji misle da David nije br1![]()
Nije GOAT odavno punio IkeraLEO10 je napisao/la:Daj nam Porto da ih unistimoI konacno vidimo polufinale
Pa zadnje kolo u Primeri, Real - Valladolid, poziva se VAR kad u sobi nigdje ziva robaKaunas je napisao/la:Tek vidim snimak penala za Barcu, pa ono je smijesno svega mi. Ima li tog video assistant sudije
Prosli bi oni svakako nije to upitno, al opet
Cestitke!mirgerr je napisao/la:Nije Real, jes Liverpool.TonySosa je napisao/la:Popišo momčina strašni Lyon. No mora se priznati da je vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
Bayern opet isp'o.
Kolega @FCBAYERN nam uplakan
Koji to?Osim13 je napisao/la:Može jedan deal ukoliko nas ne sudare u 1/2?leorey je napisao/la:Nema veceras ismijavanja, radost je tu prosla mi ekipa hehe.Osim13 je napisao/la:Nemoj da vidim ismijavanje leoreya, inače će imati taj neko problema sa mnom i gefufnom
Ma ja sam njima pisao na njihovom pdf-u jos i prije 2 godine da mi nije jasno kako takav gigant dopusti sebi da u 2019 godini zavisi od Riberya i Robbena koji zajedno imaju preko 70 godina. Nije tu samo do Kovaca.
Ne porede,sta cemo ga poredit kad je bez dvojbe boljiMoggi je napisao/la:mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik
Virgil Van Dijk is the first centre-back to both score and assist a goal in a single #UCL game this season.
Get yourself a centre-back that can do both.
Da tvoj insekt bude siguran u još jedno trpanje Jirgenove prćije s Anfieldaleorey je napisao/la:
Koji to?
Krivo. Ronalda uvijek porede s Messijem, dok Messija porede s Peleom, Maradonom, vazda biloMoggi je napisao/la:mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik
Jel to Messi u Velež prešao?Moggi je napisao/la:mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik
Hrabro, hrabro.Asteriks je napisao/la:Daj Jirgena i vjetrovito vrijeme...
Ovo ce postati trend kao centri u NBA koji postizu trojkeOsim13 je napisao/la:Virgil Van Dijk is the first centre-back to both score and assist a goal in a single #UCL game this season.
Get yourself a centre-back that can do both.![]()
Može uvijek glumiti klošara statistu u filmovima hayadelinjo je napisao/la:kako ovaj Renato Sancez zivi od fudbala dan te ****...kako nekad treba srece u zivotu imati ..
**** li majku milione zaradi ne zna ni on da se fudbalom baviOsim13 je napisao/la:Može uvijek glumiti klošara statistu u filmovima hayadelinjo je napisao/la:kako ovaj Renato Sancez zivi od fudbala dan te ****...kako nekad treba srece u zivotu imati ..
Eno i Karius se bacio u modeling, yeblo se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.