Možeš ti to bolje kolegaPoliceman je napisao/la:Zar stvarno jos ima likova koji misle da David nije br1![]()
To kao da kazes da Messi nije najbolji
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mancesta samo da ne izvuce Juventusa, Barcelonu, Liverpool, City, Tottenham ili Ajax.
Pusti da se malo zabavimRajaz je napisao/la:Možeš ti to bolje kolegaPoliceman je napisao/la:Zar stvarno jos ima likova koji misle da David nije br1![]()
To kao da kazes da Messi nije najbolji
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Nije GOAT odavno punio IkeraLEO10 je napisao/la:Daj nam Porto da ih unistimoI konacno vidimo polufinale
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Policajac se hvata na trollanje a nekome onda drži predavanja na tu temu 
I naravno da je Messi bolji. Pa pobogu nećemo opet tu priču načinjati.
I naravno da je Messi bolji. Pa pobogu nećemo opet tu priču načinjati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Daj Jirgena i vjetrovito vrijeme...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pa zadnje kolo u Primeri, Real - Valladolid, poziva se VAR kad u sobi nigdje ziva robaKaunas je napisao/la:Tek vidim snimak penala za Barcu, pa ono je smijesno svega mi. Ima li tog video assistant sudije
Prosli bi oni svakako nije to upitno, al opet
Vidio si to sigurno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Cestitke!mirgerr je napisao/la:Nije Real, jes Liverpool.TonySosa je napisao/la:Popišo momčina strašni Lyon. No mora se priznati da je vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
Bayern opet isp'o.
Kolega @FCBAYERN nam uplakan
Juve uzima.
Spamm
Koji to?Osim13 je napisao/la:Može jedan deal ukoliko nas ne sudare u 1/2?leorey je napisao/la:Nema veceras ismijavanja, radost je tu prosla mi ekipa hehe.Osim13 je napisao/la:Nemoj da vidim ismijavanje leoreya, inače će imati taj neko problema sa mnom i gefufnom
Ma ja sam njima pisao na njihovom pdf-u jos i prije 2 godine da mi nije jasno kako takav gigant dopusti sebi da u 2019 godini zavisi od Riberya i Robbena koji zajedno imaju preko 70 godina. Nije tu samo do Kovaca.
27.10.2020
mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik
Zarathustra
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne porede,sta cemo ga poredit kad je bez dvojbe boljiMoggi je napisao/la:mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 14 mar 2019, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Virgil Van Dijk is the first centre-back to both score and assist a goal in a single #UCL game this season.
Get yourself a centre-back that can do both.
Da tvoj insekt bude siguran u još jedno trpanje Jirgenove prćije s Anfieldaleorey je napisao/la:
Koji to?
I samo taj rad
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Krivo. Ronalda uvijek porede s Messijem, dok Messija porede s Peleom, Maradonom, vazda biloMoggi je napisao/la:mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik
Tj navijaci Rejala, Portugala i sad Juventusa. Svi ostali znaju ko je najbolji. Mada i navijaci Rejala sad evo priznaju, kad je otisao
@Osim13, zavisi od ekipe, ja to samo realno gledam
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 14 mar 2019, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
kako ovaj Renato Sancez zivi od fudbala dan te ****...kako nekad treba srece u zivotu imati ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel to Messi u Velež prešao?Moggi je napisao/la:mrsko mi citat nazad, jel opet porede messija sa ronaldom jer je srusio strasni olimpik
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hrabro, hrabro.Asteriks je napisao/la:Daj Jirgena i vjetrovito vrijeme...
Sjećaš se kako je završio zadnji (i prvi) europski dvoboj Uniteda i Poola
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo ce postati trend kao centri u NBA koji postizu trojkeOsim13 je napisao/la:Virgil Van Dijk is the first centre-back to both score and assist a goal in a single #UCL game this season.
Get yourself a centre-back that can do both.![]()
Don't believe the hype.
Može uvijek glumiti klošara statistu u filmovima hayadelinjo je napisao/la:kako ovaj Renato Sancez zivi od fudbala dan te ****...kako nekad treba srece u zivotu imati ..
Eno i Karius se bacio u modeling, yeblo se
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
**** li majku milione zaradi ne zna ni on da se fudbalom baviOsim13 je napisao/la:Može uvijek glumiti klošara statistu u filmovima hayadelinjo je napisao/la:kako ovaj Renato Sancez zivi od fudbala dan te ****...kako nekad treba srece u zivotu imati ..
Eno i Karius se bacio u modeling, yeblo se
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.