NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
^ the greatest
nije "one of"
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hahahhaa ovaj nastavlja... obraz nula.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bravo. Mislim na raskos talenta i na prilagodjavanje na fizicke mogucnosti poslije teske povrede. Niko trofeje nije spomenuo, ali ne moze bas svako shvatiti.
Sta je rechi? U cemu je problem
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mjerna jedinica za glupost na forumu, Greivis iz najboljih dana mu nije do koljena.
Nemoj aleme o sudijama molim.
Pa sto da ne suta ako pogadja? Jedno je ako suta 4-20, pa da kazes da siluje. Mislim da je ovaj na poluvremenu imao 6-10, sto znaci da je u drugom imao 5-12.. U svakom slucaju, 50% za tri je odlicno. Ti sutevi bi svakako bili, a bolje je da ih uzme neko koga je krenulo nego neko ko je hladan.bombaysaphire je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:25Marcus Yebeni Smart !!!
Tek sad vidim , ne znam šta me je više šokiralo to što je pogodio 11 trojki ili što je imao 22 pokušaja za 3 poena !?!?
Ode košarka u pm , očekujem da uskoro jedan igrač ima i po 30 pokušaja za 3 poena ,naravno Brada favorit ...
Al si ih isprcao da ovoliko slave nebitnu pobjedu. Svaka cast.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jasta.
Ma covjek opusteno odigrao vidi se, ipak je Houston u pitanju, protiv njih izgleda nije ni potreban full throttle
kakvi pasovi, kakva lahkoca u igri u 17. godini
kakvi pasovi, kakva lahkoca u igri u 17. godini
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 19 jan 2020, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Lebron 6 slobodnih, Harden 18 o cemu mi pricamo ovde?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A zasto bi Harden zahtijevao trejd iz HOU? Pa Morey bukvalno igra kako ovaj svira.Otjeraj McHalea, daj D'Antonia, dovedi CP3-a, ne valja, tjeraj ga, daj jarana Westbrooka,dovedi Mela, ne valja, tjeraj itd. Nijedna ova stvar se ne radi bez znanja glavnog igraca u fransizama poput HOU.Napapijri je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:47Westbrook je trenutno ono sto je Anthony bio prije 2-3 godine, igrac koji treba predvoditi second unit, ali egomanijak do mjere da to ne zna ili ne zeli prihvatiti, pri tome nema dovoljno jakog trenera ili vlasnika kluba koji ce postaviti stvari na svoje mjesto. Obzirom da pratim Dallas, smatram da bi mu Carlisle u kombinaciji sa Cubanom ocitao bukvicu i objasnio mu naprijed navedene stvari, a to je jedini nacin da Westbrook nesto osvoji i da pri tome bude koristan. Jednostavno nema ekipe u kojoj bi on kao clan prve petorke donio nesto korisno. Suta nije nikad ni imao, a i na prodorima je sve slabiji. Jedino eventualno niski post da moze koristiti jer je fizicki dominantniji, pa bi mogao kaznjavati protivnicke bekove, ali kako to objasniti D'Anthonyu i Houstonu kada se oni vode "Moreyballom"? Vrlo brzo ce Harden zahtijevati trade, a u HOU neka budu sretni ako bude spreman ostati u slucaju da se rijese Westbrooka. Ovako na prvu mi pada na pamet Brogdon, kao neko ko bi idealno legao Hardenu. Igra odbranu, ne trazi loptu, a odlican je spotter.
Ali kada shvati da tako vise ne moze ili kada naidje na prvu prepreku pa ne dobije zeljeno, dignut ce on sidro. Mada je po meni vjerovatnija bas ta druga stvar koju si i sam naveo, a to je da ce doci pameti, ali nece traziti nekog "prijatelja", nego zaista nekoga ko mu moze pomoci u ostvarenju ciljeva. I Hardenovo polako otkucava, vec je u primeu, a ne ostvaruje nista.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:59A zasto bi Harden zahtijevao trejd iz HOU? Pa Morey bukvalno igra kako ovaj svira.Otjeraj McHalea, daj D'Antonia, dovedi CP3-a, ne valja, tjeraj ga, daj jarana Westbrooka,dovedi Mela, ne valja, tjeraj itd. Nijedna ova stvar se ne radi bez znanja glavnog igraca u fransizama poput HOU.Napapijri je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:47Westbrook je trenutno ono sto je Anthony bio prije 2-3 godine, igrac koji treba predvoditi second unit, ali egomanijak do mjere da to ne zna ili ne zeli prihvatiti, pri tome nema dovoljno jakog trenera ili vlasnika kluba koji ce postaviti stvari na svoje mjesto. Obzirom da pratim Dallas, smatram da bi mu Carlisle u kombinaciji sa Cubanom ocitao bukvicu i objasnio mu naprijed navedene stvari, a to je jedini nacin da Westbrook nesto osvoji i da pri tome bude koristan. Jednostavno nema ekipe u kojoj bi on kao clan prve petorke donio nesto korisno. Suta nije nikad ni imao, a i na prodorima je sve slabiji. Jedino eventualno niski post da moze koristiti jer je fizicki dominantniji, pa bi mogao kaznjavati protivnicke bekove, ali kako to objasniti D'Anthonyu i Houstonu kada se oni vode "Moreyballom"? Vrlo brzo ce Harden zahtijevati trade, a u HOU neka budu sretni ako bude spreman ostati u slucaju da se rijese Westbrooka. Ovako na prvu mi pada na pamet Brogdon, kao neko ko bi idealno legao Hardenu. Igra odbranu, ne trazi loptu, a odlican je spotter.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bolje da trener svira, zato se sad gleda DeGrozni mjesto KawhiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jan 2020, 14:59A zasto bi Harden zahtijevao trejd iz HOU? Pa Morey bukvalno igra kako ovaj svira.Otjeraj McHalea, daj D'Antonia, dovedi CP3-a, ne valja, tjeraj ga, daj jarana Westbrooka,dovedi Mela, ne valja, tjeraj itd. Nijedna ova stvar se ne radi bez znanja glavnog igraca u fransizama poput HOU.Napapijri je napisao/la: ↑19 jan 2020, 10:47Westbrook je trenutno ono sto je Anthony bio prije 2-3 godine, igrac koji treba predvoditi second unit, ali egomanijak do mjere da to ne zna ili ne zeli prihvatiti, pri tome nema dovoljno jakog trenera ili vlasnika kluba koji ce postaviti stvari na svoje mjesto. Obzirom da pratim Dallas, smatram da bi mu Carlisle u kombinaciji sa Cubanom ocitao bukvicu i objasnio mu naprijed navedene stvari, a to je jedini nacin da Westbrook nesto osvoji i da pri tome bude koristan. Jednostavno nema ekipe u kojoj bi on kao clan prve petorke donio nesto korisno. Suta nije nikad ni imao, a i na prodorima je sve slabiji. Jedino eventualno niski post da moze koristiti jer je fizicki dominantniji, pa bi mogao kaznjavati protivnicke bekove, ali kako to objasniti D'Anthonyu i Houstonu kada se oni vode "Moreyballom"? Vrlo brzo ce Harden zahtijevati trade, a u HOU neka budu sretni ako bude spreman ostati u slucaju da se rijese Westbrooka. Ovako na prvu mi pada na pamet Brogdon, kao neko ko bi idealno legao Hardenu. Igra odbranu, ne trazi loptu, a odlican je spotter.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kawhi nije otisao zbog trenera.Ujak je imao plan oduvijek i to je dobro dokumentovano.Nista tu SA nije mogao uraditi.
SigurnoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:25Kawhi nije otisao zbog trenera.Ujak je imao plan oduvijek i to je dobro dokumentovano.Nista tu SA nije mogao uraditi.
Keep telling yourself that
Sad i o sudijama. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jok ba, Pop ga otjerao.alemsa je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:29SigurnoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jan 2020, 15:25Kawhi nije otisao zbog trenera.Ujak je imao plan oduvijek i to je dobro dokumentovano.Nista tu SA nije mogao uraditi.
Keep telling yourself that![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.