Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
£60m 'bid' made
Liverpool have made a transfer offer worth £60m for Leeds United forward Raphinha, according to Spanish outlet Sport, with Barcelona struggling to put together a financial package for the Brazilian forward.
Liverpool have made a transfer offer worth £60m for Leeds United forward Raphinha, according to Spanish outlet Sport, with Barcelona struggling to put together a financial package for the Brazilian forward.
Kad zamjene Salaha s njim naredne godine pa cemo imati full juznoamericki napad
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa moraju sve 3 odmarat nakon rep pauze + Fab 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Jbt pa ova portuglaska liga vrh talente ima barem po YT 
Vitinha u PSG za 40m, odavno bolji snimak nekog igraca nisam vidio.
Onog mendesa su doveli prosle godine iz sportinga ja mislim, vrh bek
Vitinha u PSG za 40m, odavno bolji snimak nekog igraca nisam vidio.
Onog mendesa su doveli prosle godine iz sportinga ja mislim, vrh bek
Sta li se ceka s potvrdom Ramseya
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I dalje ne mogu vjerovat da je ovaj sastav dobio Barcu 4:0
KSG na aparatima
Jurgen Klopp would rather keep Alex Oxlade-Chamberlain at the club this summer and lose him on a free next year, rather than weaken the midfield options. [Mirror Football]
Eto i njega.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odlican transfer, za sistem koji igramo adekvatni bekovi u rotaciji su zlata vrijedni. Gomez je bio solidan defanzivno prosle sezone ali oni centarsutevi kad krene naprijed
mislim da smo ovim pokriveni bar naredne 2-3 godine dok ne odluci da ne zeli vise biti zamjena Trentu.
Kad smo kod Gomeza jos uvijek nije potpisao novi ugovor a istaklu su skoro da im je to prioritet uz Keitu. Vjerovatno im je tesko ubijediti ga da bude 4ta opcija iza VVD, Matipa i Konatea.
Kad smo kod Gomeza jos uvijek nije potpisao novi ugovor a istaklu su skoro da im je to prioritet uz Keitu. Vjerovatno im je tesko ubijediti ga da bude 4ta opcija iza VVD, Matipa i Konatea.
Jucer je neko relevantan napisao da ce produziti, siguran sam da sam to procitao.StevieG8 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:15Odlican transfer, za sistem koji igramo adekvatni bekovi u rotaciji su zlata vrijedni. Gomez je bio solidan defanzivno prosle sezone ali oni centarsutevi kad krene naprijedmislim da smo ovim pokriveni bar naredne 2-3 godine dok ne odluci da ne zeli vise biti zamjena Trentu.
Ten toes, I done laps in the trench
-
dachodachoni
- Kontakt:
Halo mali pripazi sta pises malo, prijatelj mi je javio da me ovdje prozivaju ako imas nekih problema vidim da me znas javi mi se na fejsbuk pa da prodiskutujemo malo u cemu je problem ja veze nemam koji si ti
Ne smijem
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Hahahahahhahahahaha
-
dachodachoni
- Kontakt:
Nemoj da vise vidim da si me prozivao mene svi gotive i prema svima sam dobar a ti se nasao prozivati seljacicu mali
Mene svi gotive
Ovo ne može biti istina nikako
Ovo ne može biti istina nikako
-
dachodachoni
- Kontakt:
Da druze da nije mene i Mahira ne bi bilo okupljanja stalno i druzenja, evo nedavno se jedni uzese jer su se upoznali preko nasih okupljanja 
Nevjerica
Zamisli kakav zivot moras imat da se prijavis na forum, sacekas 3 dana na registraciju i pocnes prijetit jer te neko nije gotivio prije 10 godina
Edit: Mahir gospodin veliki.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja mislio neko se zayebava.
I ja sam.bio član te grupe davno, pa obrisao FB. Sjecam se da su pricali za jednog lika da pamti sve tekme i igrače, a ya kontam to svi navijači znaju.
Sretno mladencima.
-
dachodachoni
- Kontakt:
ama niko ti ne prijeti balavac, nego da vidim u cemu je problem jesam ja to tebe nesto uvrijedio zasmetao ti dodji u pub platice dacho pivu pa da porazgovaramo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.