AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Šta smo sve prošli i preživjeli od 2012 do 2020e, to je čudo.
Došlo je vrijeme da konačno i uživamo. Korak po korak do vrha Italije pa i Evrope.
Došlo je vrijeme da konačno i uživamo. Korak po korak do vrha Italije pa i Evrope.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Bacca je jednom izjavio da je igrao za najgori Milan u istoriji, nije daleko od istine hehe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ovako ostane Inter. Samo 10 bodova nas dijeli od skudeta. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako budu igrali kao protiv Lazia, neće biti problema.
- muha milanez
- Kontakt:
Hvala Radu, hvala onom igraču što izbi sa gol linije, hvala Bologna 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Znaci 3 pobjede i remi i mi smo prvaci
Jel i dalje sanjate Lp
Jel i dalje sanjate Lp

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad je sve u rukama i nogama naših. Valjda će im Zlatan svaki dan govoriti šta treba uraditi i kako to uraditi.
10 bodova nam treba, a možda i manje ako Udinese uzme bodove Interu.
10 bodova nam treba, a možda i manje ako Udinese uzme bodove Interu.
- OldFashioned
- Kontakt:
A moja Atalanta dobij nekoga, na kraju će se na nama vaditi cccccc.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Saucesce Rom brate hehe. Sve je sad u nasim nogama i rukama hahaha. Bice tesko ali vjerujemo u ove momke. Do skudeta abd
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema više nikoga da krive osim sebe ako ne uzmu titulu. Sve imaju u svojim nogama. Ako dobiju Fiorentinu za početak, ja vjerujem da će uzeti titulu.
Taman se u jednom momentu pomirim s tim da nema ništa od skudeta, a onda sad ovo.
Kako je prošle godine bila infarkt završnica radi LŠ, ove godine će biti još veća radi skudeta, ima da izgubim deset godina života. Neka nam je bog na pomoći svima.
Ne volim pričati o šbbkbb scenarijima, neću čak ni spominjati glupo prosipanje bodova protiv Salernitana i sličnih ekipa jer nismo jedini koji su se okliznuli protiv slabijih protivnika, ali nadam se da nas na kraju neće proganjati onaj poništeni gol protiv Spezije.

Kako je prošle godine bila infarkt završnica radi LŠ, ove godine će biti još veća radi skudeta, ima da izgubim deset godina života. Neka nam je bog na pomoći svima.
Ne volim pričati o šbbkbb scenarijima, neću čak ni spominjati glupo prosipanje bodova protiv Salernitana i sličnih ekipa jer nismo jedini koji su se okliznuli protiv slabijih protivnika, ali nadam se da nas na kraju neće proganjati onaj poništeni gol protiv Spezije.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad il nikad, saaaaadddd, ovo je treci poklon od Intera, idemo do skudetaaaa.... 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislim da će ovo dobro udariti u glavu igrače Intera i da neće tek tako dobiti Udinese koji je zadnjih mjesec dana počeli da igraju ozbiljan fudbal.
Ako nisi sposoban uzeti 10 protiv ovakvih protivnika onda ni ne zaslužuješ biti prvak, jednostavno. A i ne bi ni bila slasna titula osvojena na zaslugu (ne)sposobnosti drugih, iako sumnjam da ce komsinice opet okliznuti. Dalje, mozda je i u jednu ruku bolje da se zavrsava protiv ekipa koje nisu krsotine pa da se ne gleda taj dupli blok i 90' bus protiv kojeg se cesto mucimo.
Ugl biti ce im sad jos vise pritiska. Ovdje ce se najbolje pokazati ko je mentalna gromada i na koga se ubuduce moze ocekivati u clutch situacijama.
FM, idemo hrabro!
Ugl biti ce im sad jos vise pritiska. Ovdje ce se najbolje pokazati ko je mentalna gromada i na koga se ubuduce moze ocekivati u clutch situacijama.
FM, idemo hrabro!
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- OldFashioned
- Kontakt:
Volim što igramo prije njih napokon.
Izgleda da će opet Atalanta u zadnjem kolu biti odlučujuća, kao prošle sezone. 
Njima isto trebaju bodovi da završe u Evropi, kao i Fiorentini, nema ovdje lake utakmice do kraja + gomila pritiska i na samom Milanu. Ko preživi, pričaće.

Njima isto trebaju bodovi da završe u Evropi, kao i Fiorentini, nema ovdje lake utakmice do kraja + gomila pritiska i na samom Milanu. Ko preživi, pričaće.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zar nije Sassuolo zadnja utakmica? A Atalanta pred zadnju?
Prosle godine su u zadnje 4 utakmice dobili sve a imali su Juventus, Torino i Atalanta recimo.
Prosle godine su u zadnje 4 utakmice dobili sve a imali su Juventus, Torino i Atalanta recimo.
- OldFashioned
- Kontakt:
01.05. 15:00
AC Milan - Fiorentina
08.05. 20:45
Verona - Milan
15.05. 18:00
Atalanta - Milan
22.05. 15:00
Sassuolo - Milan
AC Milan - Fiorentina
08.05. 20:45
Verona - Milan
15.05. 18:00
Atalanta - Milan
22.05. 15:00
Sassuolo - Milan
Atalanta je predzanje kuci, a Sasuolo je zadnje u gostima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.