Nije ni to.Interista di cuore je napisao/la:onda su promjenili radi marketinga ? Zamoranu nije bilo pravo i on stavi + ?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Interista di cuore
- Kontakt:
predajem se,ne znam

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ko ce znat..mozda prvobitno zamorano dao 9 ronaldu..onda se nesto desilo i htio nazad svoju 9..a ronalda vec prijavili sa brojem 9..i onda se savez umjesao...
veze nemam
ne sjecam se radi cega al znam da je zamorano nosio 1+8...sjecam se te sezone i poraza u milanu djeorkaeff nam dao gol 
veze nemam
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sledece godine (1998) je dosao R.Baggio, koji je uzeo 10, Ronaldo je presao na 9, a Zamorano je uzeo 18 i metnuo + zbog kog je Moratti morao da placa kazne. Ali niko ne cita pitanja, a vec sam rekao da je jedan veliki igrac dosao, pa se sve to desilo.Interista di cuore je napisao/la:predajem se,ne znam![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
odlicno pitanje ispade,a djelovalo je tako lagano
kad si kod Djorkaeffa sarajlija :
[youtube][/youtube]
kad si kod Djorkaeffa sarajlija :
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
ja peripetija oko broja

uu gola...dobar je on bio

uu gola...dobar je on bio
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- sarajlija89
- Kontakt:
Macheda posudjen Sampdoriji,Tomovic iz Genoe u Lecce na posudbu i jos dva slovenca u Palermu..Andjelovic i Kurtic koliko sam zapamtio imena
Lecce i Bari ipak igraju pred gledaocima,nakon prvobitne odluke policije da se mec igra pred praznim tribinama radi sigurnosti
Trojica fudbalera potpisala su ugovor sa Parmom - Antonio Arandes Calvo, Francesco Modesto i Rafaele Palladino. Calvo je stigao na pozajmicu iz Arisa, Modesto je iz Genove prešao među "mljekadžije", dok je Palladino i dalje dijelom član Juventusa.
Lecce i Bari ipak igraju pred gledaocima,nakon prvobitne odluke policije da se mec igra pred praznim tribinama radi sigurnosti
Trojica fudbalera potpisala su ugovor sa Parmom - Antonio Arandes Calvo, Francesco Modesto i Rafaele Palladino. Calvo je stigao na pozajmicu iz Arisa, Modesto je iz Genove prešao među "mljekadžije", dok je Palladino i dalje dijelom član Juventusa.
- Interista di cuore
- Kontakt:
obicno kad se igra Serie A,na kladionici odigram uvijek jedan listic samo njih...ovako sam sutra planiro :
Juventus - Parma 1
Brescia - Cesena 0-2 gola
Cagliari - Milan oba daju go
Genoa - Lazio 1x ili oba daju
Lecce - Bari 0-2
Roma - Catania 1
Udinese - Chievo 1 ili oba daju
Bologna - Fiorentina x ili 0-2
Palermo - Sampdoria oba daju ili x2
Inter - Napoli 1
sta bi vi ko poznavaoci ove lige izbacili odnosno izmjenili ?
Juventus - Parma 1
Brescia - Cesena 0-2 gola
Cagliari - Milan oba daju go
Genoa - Lazio 1x ili oba daju
Lecce - Bari 0-2
Roma - Catania 1
Bologna - Fiorentina x ili 0-2
Palermo - Sampdoria oba daju ili x2
Inter - Napoli 1
sta bi vi ko poznavaoci ove lige izbacili odnosno izmjenili ?
Mada nisam neki kladionicar, mislim da si ovo dobro razradio
mozda i prepisem ovo
mozda i prepisem ovo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus - Parma 1 - nadam se
sta rec...svjedoci smo da Juve kiksa kad najvise treba..nadam se da nece biti slucaj sutra
Brescia - Cesena 1..domacinska ekipa...ovakve utakmice sa direktinim konkurentima za opstanak mora pobjedjivati....u suprotnom rekao bih oba daju
Cagliari - Milan ..nema ibre...aquafresca se vraca u sastav mislim...manje od 3..ili 1
Genoa - Lazio 1 Genoa mora pocet pobjedjivat..lazio je u padu forme
Lecce - Bari hmm...veliki derby....cisto radi feelinga tip 2...
Roma - Catania ...sve je otvoreno..ko ce romi znat...ja bi to izbjegao
Bologna - Fiorentina 2...ma vrijeme je da i viole nekoga pobjede na strani
Palermo - Sampdoria 2...i prosle godine su dobili mislim...cassano iz penala....al nebitno,mislim da je vrijeme da palermo pocne padati...
Inter - Napoli x...nemojte me napadat...fali dosta igraca interu...onih kljucnih cesar,snejider,etoo...a na drugoj strani vraca se lavezzi...a i bez tog...mislim da inter pod imperativom i slabom formom tesko moze do 3 boda...al vidjecemo
Brescia - Cesena 1..domacinska ekipa...ovakve utakmice sa direktinim konkurentima za opstanak mora pobjedjivati....u suprotnom rekao bih oba daju
Cagliari - Milan ..nema ibre...aquafresca se vraca u sastav mislim...manje od 3..ili 1
Genoa - Lazio 1 Genoa mora pocet pobjedjivat..lazio je u padu forme
Lecce - Bari hmm...veliki derby....cisto radi feelinga tip 2...
Roma - Catania ...sve je otvoreno..ko ce romi znat...ja bi to izbjegao
Bologna - Fiorentina 2...ma vrijeme je da i viole nekoga pobjede na strani
Palermo - Sampdoria 2...i prosle godine su dobili mislim...cassano iz penala....al nebitno,mislim da je vrijeme da palermo pocne padati...
Inter - Napoli x...nemojte me napadat...fali dosta igraca interu...onih kljucnih cesar,snejider,etoo...a na drugoj strani vraca se lavezzi...a i bez tog...mislim da inter pod imperativom i slabom formom tesko moze do 3 boda...al vidjecemo
Juventus - Parma 1... 3-0
Brescia - Cesena 1... 1-0
Cagliari - Milan 2...0-2
Genoa - Lazio 1... 2-1
Lecce - Bari X...0-0
Roma - Catania 1...3-1
Udinese - Chievo 1... 2-0
Bologna - Fiorentina 2...2-3
Palermo - Sampdoria 1... 2-0
Inter - Napoli 1... navijački 2-0, ali teškooo
Brescia - Cesena 1... 1-0
Cagliari - Milan 2...0-2
Genoa - Lazio 1... 2-1
Lecce - Bari X...0-0
Roma - Catania 1...3-1
Udinese - Chievo 1... 2-0
Bologna - Fiorentina 2...2-3
Palermo - Sampdoria 1... 2-0
Inter - Napoli 1... navijački 2-0, ali teškooo
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- sarajlija89
- Kontakt:

- sarajlija89
- Kontakt:

E svaka mi cast na najavi
A zna li neko zašto je
Cagliaru : Lazzari na klupi
Lecceu : Chevaton na klupi
Catanini : Mascara
BTW : Bit će mrak tekma Palermo : Sampa
Nama stalno Rizzoli sudi
Cagliaru : Lazzari na klupi
Lecceu : Chevaton na klupi
Catanini : Mascara
BTW : Bit će mrak tekma Palermo : Sampa
Nama stalno Rizzoli sudi
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Lazzari...Nene i Matri su u spicu pa zato..a tu je i aquafresca
Chevanton...nije ni ranije bio u prvom timu,imao 5 utakmica suspenzije nakon crvenog...valja mu se izboriti za mjesto..a vec dugo ne igra na nivou...od seville jos
Mascara..mislim da je i on bio povrijedjen ali ove sezone igra slabije pa je izgubio standardno mjesto pored maxija i antenuccija,plasmatija i morimota...ono sto je primjetno da Giampaolo stalno rotira napadace...
I ove formacije ne moraju biti tacne 100%,to su neke pretpostavke naravno....tako da je moguce da budu i neke izmjene u sastavima
Chevanton...nije ni ranije bio u prvom timu,imao 5 utakmica suspenzije nakon crvenog...valja mu se izboriti za mjesto..a vec dugo ne igra na nivou...od seville jos
Mascara..mislim da je i on bio povrijedjen ali ove sezone igra slabije pa je izgubio standardno mjesto pored maxija i antenuccija,plasmatija i morimota...ono sto je primjetno da Giampaolo stalno rotira napadace...
I ove formacije ne moraju biti tacne 100%,to su neke pretpostavke naravno....tako da je moguce da budu i neke izmjene u sastavima
Lecce-Bari, prejak derbi!
Ozbiljno vam kazem, cak su razmisljali da bude bez gledalaca radi sigurnosti
Ozbiljno vam kazem, cak su razmisljali da bude bez gledalaca radi sigurnosti
nema potpisa
Lazzari je centralni vezni a moze igrati i krilo, nije napadač, sama činjenica da ga je Prandelli pozvao u A Selekciju govori kakav je igračsarajlija89 je napisao/la:Lazzari...Nene i Matri su u spicu pa zato..a tu je i aquafresca
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Prema Gazzetti, Lazzari ce najvjerovatnije igrati od prve minute, umjesto Nainggolana ili Cossua. Chevanton je povrijedjen. Mascara se jos nije skroz oporavio, ne moze izdrzati 90 minuta, pa ce krenuti s klupe i uci ako bude potrebno.robovi88 je napisao/la:A zna li neko zašto je
Cagliaru : Lazzari na klupi![]()
Lecceu : Chevaton na klupi![]()
Catanini : Mascara![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- sarajlija89
- Kontakt:
@robovi
Lazzari je krilo....znaci napadac
u formaciji 4-3-3 koju cesto igraju sa neneom i njim na krilima i matri isturen u spicu...a tu je i mali cossu,te aquafresca pa se rotiraju...sve zavisno od potreba taktike...moze i poluspica igrati....sve je to napadacka linija..na to sam mislio.. isto kao hamsik,lavezzi u napoliju recimo...snejider,pandev..itd
uostalom,vidjeces danas kakvu kontru imaju

Lazzari je krilo....znaci napadac
uostalom,vidjeces danas kakvu kontru imaju
Danas Roma i Udine, pa i Inter na guzove su 1, ostalo manje vise oba daju go, s tim da Palermo - Sampa ide preko zuti kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.