ili onaj sto te lemoCautinho je napisao/la:Onaj koji te je yebo.Zeman je napisao/la:koji memo?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Ha ha.Cautinho je napisao/la:Onaj koji te je yebo.Zeman je napisao/la:koji memo?
Jesi sam smislio taj fol ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Jesam.
Jel tako da je dobar?
8)
Poslano sa moj Digitron FCB
Jel tako da je dobar?
8)
Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.
- Armageddon2012
- Kontakt:
jeste...almir memic,ostao nam je svima drag kao memo...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ExKLUZIVNO:
Prica se da mu je dosta bilo i Dzele i Guse, da mu je dosta bilo baklji i evropske suse, i da ce se vratiti kad mu je klincu cejf jer ipak samo jedan je nas SEF... I prodje od tad sedam ramazanskih dana a babo Amar se nevrati k nama.... Kazu da je kod Pule vidio i vlak te da mu je navodno odmah i porastao tlak....ali more lijeci sve probleme........
KRIVO JE MORE.....
AMARE VRATI SE.............
Prica se da mu je dosta bilo i Dzele i Guse, da mu je dosta bilo baklji i evropske suse, i da ce se vratiti kad mu je klincu cejf jer ipak samo jedan je nas SEF... I prodje od tad sedam ramazanskih dana a babo Amar se nevrati k nama.... Kazu da je kod Pule vidio i vlak te da mu je navodno odmah i porastao tlak....ali more lijeci sve probleme........
KRIVO JE MORE.....
ooo pa jel nam to bordo prijatelj Benjo Isović odlučio da se registruje na ovaj forum i da nam plasira još debilnih pjesmica nakon neprevaziđenog hita "mi smo divovi"EXIT je napisao/la:ExKLUZIVNO:
KRIVO JE MORE.....
Bravo momčino ponosni smo na tebe.
DRUG NEBI TI PUNCA
Armageddon2012 je napisao/la:Ako ode Amar,sunce će prestati da sija...!
Ako ode Amar,rijeke će prestati da teku...!
Ako ode Amar,ptice će prestati da pjevaju...!
Ako ode Amar,čemu život?
Allegri je gospodin!
Odlučio sam da ove sezone navijam malo za Borac u PL BiH. Pozdrav svim navijačima Borca na forumu, posebno Armageddonu.
Aj Borac!
Aj Borac!
NAPRIJED NARODE!
Carli je napisao/la:Jesu l' uplatili onih 13 milja
Nisu brate evo cekaju kredit od 12 a ovu milju ce od 5 X po 2 stoje
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- Armageddon2012
- Kontakt:
konacno i zeman da okrene na pravu stranu
imas stari grb,nismo ni mi tu bas nesto konzistentni,cas petokraka,cas trobojka,nesto kao i onaj tvoj bivsi klub,cas fk,cas nk,pa onda opet fk,itd....
imas stari grb,nismo ni mi tu bas nesto konzistentni,cas petokraka,cas trobojka,nesto kao i onaj tvoj bivsi klub,cas fk,cas nk,pa onda opet fk,itd....
Nemoj se ti samo meni nervirati a evo ja mogu obecati samo po jednu debilnu pjesmicu dnevno. Nesto mi pade na pamet, sta ti mislis da nije brko pobjegao zbog onog sa megafonom?bagrcavi je napisao/la:ooo pa jel nam to bordo prijatelj Benjo Isović odlučio da se registruje na ovaj forum i da nam plasira još debilnih pjesmica nakon neprevaziđenog hita "mi smo divovi"EXIT je napisao/la:ExKLUZIVNO:
KRIVO JE MORE.....
AMARE VRATI SE.............![]()
Bravo momčino ponosni smo na tebe.
Nekonta on izgleda taj ultras fazon. Fol stetite budzetu, ovo, ono....
Najbolje da se sad svi uhvatimo za ruke i da jednu baladu otpjevamo : Krivo je mooooooreeeeeee.....
Samo "mi smo divovi" ili himna farme dolaze u obzir 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma znamo i ja i ti da je sve ovo poslije rata samo dječija furka. Doći će to na svoje, samo polakoArmageddon2012 je napisao/la: imas stari grb,nismo ni mi tu bas nesto konzistentni,cas petokraka,cas trobojka,nesto kao i onaj tvoj bivsi klub,cas fk,cas nk,pa onda opet fk,itd....
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:
volim ja i taj grb,nisam @pile,hahaha....cetiri petine istorije naseg kluba je ispisano pod njim,i ne mogu da ga ne volim...
bez zejebancije,evo ja do ovog momenta nisam znao da je i zeljo izbacio petokraku iz grba,nisam nikad obracao paznju....kad smo poceli ovu pricu,odem na sajt i vidim da ni traga petokraci vise nema...
bez zejebancije,evo ja do ovog momenta nisam znao da je i zeljo izbacio petokraku iz grba,nisam nikad obracao paznju....kad smo poceli ovu pricu,odem na sajt i vidim da ni traga petokraci vise nema...
Naravno da jesu izbacili
Ali nećemo o tome, lafo politika zabranjena na forumu.
Ali nećemo o tome, lafo politika zabranjena na forumu.
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:
bio nekad u tuzli super casopis,POLIKITA

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.