Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

solinas
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la solinas » 08 okt 2015, 09:16

Ne vjerujem da ce kapiten startati utakmicu.
Mozda udje zavisno öd rezultata zadnjih 20 min.
Dzekson ako se sad ozbiljnije povrijedi gotovo je.
Tek je dosao i u romu,skrasio se konacno bilo bi krajnje neozbiljno forsirati ga bez potrebe.
Sama njegova pojava na klupi uopste utice na momke pozitivno.ako vec bude koliko toliko spreman,samo u slucaju nepovoljnog rezultata nek udje,zasluzio je dzeki da ga malo pripazimo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2015, 22:16

Joj kad bi zaigrao :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :pray: :pray:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 okt 2015, 22:20

Virtu4l je napisao/la:Joj kad bi zaigrao :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :pray: :pray:
Igrat će po mom mišljenju sigurno , samo broj minuta je upitan :opaopa: :opaopa:
"We need to suffer. And we need to fight."

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 okt 2015, 22:28

Imaju dvije, podjednako realne opcije:
1. Da igra od prve sa Vedom i da pokušamo što prije postići pogodak i ukoliko se to desi onda da na poluvremnu izadje i udje neko defanzivniji da se ojača zadnja linija.
2. Da počne sa klupe, Vedo da igra sam u napadu sa krilima Lulicem i Viscom i da ako do poluvremena ili 55-60 minute ne budemo vodili da uleti da pokuša izvadit iz govana.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 okt 2015, 22:33

Ja mislim da ce poceti sa klupe jer i ovaj nismak sa treninga vidi se da ne igra 100% isto kao da ispituje svoje tijelo kad prima loptu kad se krece sve ono ko polakice i po meni to je najbolje rjesenje VEdo pocne sam sa LUlicem i Viscom i trojica u veznom da cuvaju loptu ako nista ne uspije ubacit DZeku u drugom i ici na sve

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 09 okt 2015, 22:34

bolje je da udje s klupe a da bude spreman za kipar, jer ce to bit puno teza utakmica

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 okt 2015, 22:39

Nista sa klupe,nista kalkulacije.
U ovakvim utakmicama se ide na glavu,amaterski je kalkulisati.
Nadam se i vjerujem da ce Dijamant igrati od prve minute i da ne mozemo biti toliko glupi pa da cekamo nesto,ne smijemo nista cekati,odmah ih razvalit.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 okt 2015, 22:44

BigDaddy je napisao/la:bolje je da udje s klupe a da bude spreman za kipar, jer ce to bit puno teza utakmica
O Kipru je trenutno previse glupo razmisljati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 09 okt 2015, 22:49

JavierBosnia je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:bolje je da udje s klupe a da bude spreman za kipar, jer ce to bit puno teza utakmica
a ja vec razmisljam o barazu, i s kojom formacijom igrat protiv mađarske :mrgreen:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 09 okt 2015, 22:51

BigDaddy je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:
a ja vec razmisljam o barazu, i s kojom formacijom igrat protiv mađarske :mrgreen:
Madjarska ide direktno. Valja uloviti Albance ili Slovence :mrgreen:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 okt 2015, 23:04

Ja od kako znam za sebe mi smo u prvom poluvremenu Brazil a u drugom Andora.Dzeko ako ne pocne utakmicu nema sta trazit ni u drugom poluvremenu jer mu nece imati ko ubaciti loptu,svi ce biti vec istroseni :hmmmmm: Ja mislim sa ce se nakon prvog poluvremena vec 90% znati krajnji ishod utakmice tj ispadamo li ili imamo jos sanse.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 10 okt 2015, 00:14

Dado je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:[quote="JavierBosnia"

Madjarska ide direktno. Valja uloviti Albance ili Slovence :mrgreen:[/quote]
I Albanija najvjerovatnije ide direktno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 okt 2015, 15:41

Ma kakvi smo pehovi dobicemo Lale u barazu.Kakav baraz veceras se zavrava projekat teleca glava.The eind.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 10 okt 2015, 16:35

autogol je napisao/la:Ja od kako znam za sebe mi smo u prvom poluvremenu Brazil a u drugom Andora.Dzeko ako ne pocne utakmicu nema sta trazit ni u drugom poluvremenu jer mu nece imati ko ubaciti loptu,svi ce biti vec istroseni :hmmmmm: Ja mislim sa ce se nakon prvog poluvremena vec 90% znati krajnji ishod utakmice tj ispadamo li ili imamo jos sanse.
Ovdje ima dosta istine,koliko god ovo glupo zvucalo skoro svaku tekmu se ovako ispostavi.Jednostavno nemamo u rosteru 5 6 spremnih igraca koji mogu izdrzati visoki tempo,zatim nemamo 5 6 igraca koji pruzaju kvalitetnu igru ili vec koji su fakat kvalitet.

Mi se moramo nadati i ja se nadam da ce nam sve poklopit i da cemo biti u barazu :bih:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 10 okt 2015, 19:29

Nisam se ni nadao ni 1% da ce igrati, tako da sve ostalo je bonus ako uleti igru pri rez. 0-0 il 1-1 zadnji 20min....ok ako moze :kafa:

Budemo li vodili nema potreba za Dzeku, kao i ako budemo gubili....dosta nas je covjek vadio.

Papke :oops:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 okt 2015, 02:10

kad god džeko nije uspio da dadne go, a nama je bilo prijeko potrebno uvijek smo ga pljuvali, nazivali ga klocem i slično, a na večerašnjoj utakmici tamo oko poluvremena kad smo najtanji bili svi smo prizivali džeku, molili boga da uđe, molili mešu da uvede "kloca", et kakav smo mi narod, pobit nas treba sve...sreća pa je đurić večeras odradio njegov posao, ne znam kad planiramo prestat omalovažavat džeku i bit 100% svjesni činjenice da nam je džeko bitan igrač i kad je na klupi a da ne kažem na terenu...

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 11 okt 2015, 02:15

coelho41 je napisao/la:kad god džeko nije uspio da dadne go, a nama je bilo prijeko potrebno uvijek smo ga pljuvali, nazivali ga klocem i slično, a na večerašnjoj utakmici tamo oko poluvremena kad smo najtanji bili svi smo prizivali džeku, molili boga da uđe, molili mešu da uvede "kloca", et kakav smo mi narod, pobit nas treba sve...sreća pa je đurić večeras odradio njegov posao, ne znam kad planiramo prestat omalovažavat džeku i bit 100% svjesni činjenice da nam je džeko bitan igrač i kad je na klupi a da ne kažem na terenu...
Pa dovoljno se sjetiti priče upravo na ovom forumu poslije Nigerije, ljudi ga razapinjali što se nasmijao. :lol: :crazy: I onda ti isti nedugo poslije pišu Dijamantu, Edine, zmaju, kur.cu, palcu.. Ponavljam, Džeko je najbolji bh. igrač svih vremena a o tom koliko je važan ovoj ekipi ne treba uopće ni pričati. Sva igra se zasniva na njemu, vidi se kako to izgleda kad ga nema na terenu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 okt 2015, 02:56

Ma nisu oni toliko glupi da ga razapinju sto se nasmijao, mozda vise cinicno, nego su to bolesnici koji traze razlog za pljuvanje.
Da je Messi njima ne bi valjao. To su primitivci.

Imali smo srece pobijedili smo ali do golova nismo imali udarac u okvir gola, bili totalno nikakvi.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2015, 09:13

Hoce li igrati u utorak?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []