Pusti havetinju vidis da veze nema, pricamo o sirotinjskoj drzavi gdje su nase plate vece .. Ocito pojma nemafrenky1991 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 13:10Hahahahhahahahhahahhahahah prosjecnu platu fudbaler u Chileu ima 1200€ mjesecno.. Ne bacaj bombe molim te…plavi033 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 08:22Ne ofiraj se, em je njihova liga dosta placenija od nase, otprilike su im najboljih klubovima 5, 10x vece plate nego kod nas, a plata Vargasu će biti dosta veca od te 5000€, dosta. Niko nikad kod nas nije imao toliko platu, ni Benko nekad u FKSMeraak1921 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 22:43Ljudi misle da je Cileanska liga placena, ljudi jedva cekaju ponude iz Evrope, 5000€ ako ima to je plafon !
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoce ljudi na silu da naprave Prevarandu od ovog momka. Daj da mu pruzimo sansu barem.
- svrakino1921
- Kontakt:
Morali smo krenut novim putem
U klub su došli ljudi koji imaju novac
Vidite da su nas prestigli i Zrinjski i Borac
Ljudi ušli u grupe Europskih takmičenja
Sve što smo radili i slušali naše stručnjake sve je palo u vodu
Mislim mogu oni i dalje da palamudaju tamo gdje ih drugi zovnu ili plate im da im oni palamudaju
Al u našem klubu nema više potrebe
Mi moramo pokušat nešto novo da provalimo u grupe Europskih takmicenja
U klub su došli ljudi koji imaju novac
Vidite da su nas prestigli i Zrinjski i Borac
Ljudi ušli u grupe Europskih takmičenja
Sve što smo radili i slušali naše stručnjake sve je palo u vodu
Mislim mogu oni i dalje da palamudaju tamo gdje ih drugi zovnu ili plate im da im oni palamudaju
Al u našem klubu nema više potrebe
Mi moramo pokušat nešto novo da provalimo u grupe Europskih takmicenja
- mamonelafo
- Kontakt:
Naumpade mi onaj lik što je došao, bio tipa 15-20 dana, žena se prepala lutalica i otišao... Meni se čini Hervas da je bio...

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Ma jasta, dobro se sjecam, Javier Hervas. Lafo prepala mu se zena kerova. Isto su i za Dangubica pricali. Kaze dosao bi on, ali zena nece u Sarajevo. Evo sad ovaj, covjek se na aerodromu ukazao vec je krenula prica da je najskuplji igrac lige, a uz to taraba koja zatvara kafane za SFFmamonelafo je napisao/la: ↑23 avg 2024, 14:37Naumpade mi onaj lik što je došao, bio tipa 15-20 dana, žena se prepala lutalica i otišao... Meni se čini Hervas da je bio...![]()

evo vam vargasa. slika je napravljena u trenutku kad je izletio iz makijata da se obracuna sa lokalnim coporom lutalica. gadjao ih je sveznjima eura i uspjesno otjerao.

- mamonelafo
- Kontakt:
Mahalaština, ništa više hhahha.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 14:46Ma jasta, dobro se sjecam, Javier Hervas. Lafo prepala mu se zena kerova. Isto su i za Dangubica pricali. Kaze dosao bi on, ali zena nece u Sarajevo. Evo sad ovaj, covjek se na aerodromu ukazao vec je krenula prica da je najskuplji igrac lige, a uz to taraba koja zatvara kafane za SFFmamonelafo je napisao/la: ↑23 avg 2024, 14:37Naumpade mi onaj lik što je došao, bio tipa 15-20 dana, žena se prepala lutalica i otišao... Meni se čini Hervas da je bio...![]()
![]()

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Što ne potpisuje Vargas?
Da nije presaugo sinoć na SFF-u
Da nije presaugo sinoć na SFF-u

- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma raja opušteno, ne dajte pitarima da nam upropaste raspoloženje, njihov Prevaranda nije pokazao ništa pa se tješe da će takav biti i naš. Uživajte u ovoj atmosferi oko kluba jer dugo nije bila ovakva, a da se misle o parama je zadužena uprava, koja je prva nakon dugo vremena krenula konkretne stvari raditi. 

Grupa iznad svakog pojedinca.
Nema ni za kopacke lik. Mozda je pojacanje za futsal ekipu, dzaba kitice placu danima sto smo doveli "najgoreg" a uz to "najplacenijeg" igraca lige.
Normalno da svi sumnjamo u sve, a i kako ne bi kroz sta smo sve prosli u zadnjih desetak godina. Dobro smo i normalni
Oprez i sumnja mogu donijeti samo dobre stvari a nikako lose,eh vrijedjanje i neke druge stvari mogu donijeti lose al koliko vidim toga nema ovde.
Da smo bogdom svi bili ovako oprezni prijasnjih godina kad su se nabijali razni nepotrebni troskovi bolje bi prosli.
Idemo u tz ogadit fudbal svima koji budu gledali utakmicu i pobjedit 0:1.mamonelafo je napisao/la: ↑23 avg 2024, 14:06Meni je ovo sve nešto čudno, ili si pukovnik ili pokojnik, pa šta bude. Nadam se da ćemo biti pukovnici.![]()
Valjda je ovo i trauma od zadnjih nekoliko godina dešavanja, pa niko više ne vjeruje ničemu.
Idemo u TZ, oprezno, smjelo i da zgazimo Slobodu.
Hajde Željo!![]()
Oprezno, smjelo i sa jasnim planom kako i sta uradit na terenu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Već sam pisao, ovo su utakmice koje ti definišu tok prvenstva. Hoćeš li držati priključak za vodećim, za koje pretpostavljamo da će biti Zrinjski, Borac i Sarajevo, ili ćeš juriti četvrto mjesto i isčekivati finale kupa da bi otišao u Evropu.
Utakmice kao ova u Tuzli ti određuje kojom putanjom ćeš ići.
Bolji smo, kvalitetniji, imamo momentum i sve je do nas, ako ozbiljno i čvrsto uđemo u utakmicu pobjeda neće izostati. Nonšalancija i jeftini golovi ne dolaze u obzir i vjerujem da će im Ćorić utuviti u glavu da je za nas ovo finale lige šampiona.
Utakmice kao ova u Tuzli ti određuje kojom putanjom ćeš ići.
Bolji smo, kvalitetniji, imamo momentum i sve je do nas, ako ozbiljno i čvrsto uđemo u utakmicu pobjeda neće izostati. Nonšalancija i jeftini golovi ne dolaze u obzir i vjerujem da će im Ćorić utuviti u glavu da je za nas ovo finale lige šampiona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Mahmic (u21) na stopera a Markovic na beka, odma uozbiljis zadnju liniju.
Sabic mali je dobar igrac i bas sam citao temu poslije tekme s Igmanom, malo ko da ga je pohvalio. Asistencija, nije igrao na svojoj poziciji a odigrao je solidno.
Nek Sabic igra desno krilo a Boljevic lijevo.
Kako ce Sulejman igrati protiv Slobode, hocel se neckati da im zabije.
Sabic mali je dobar igrac i bas sam citao temu poslije tekme s Igmanom, malo ko da ga je pohvalio. Asistencija, nije igrao na svojoj poziciji a odigrao je solidno.
Nek Sabic igra desno krilo a Boljevic lijevo.
Kako ce Sulejman igrati protiv Slobode, hocel se neckati da im zabije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nisam 100% siguran ali mislim da je on njima već jednom dao gol u našem dresu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kako god to izgledalo, Sulju ne mozes tek tako klupirati.
On je kapiten, zabio je proslu utakmicu i lik je za ove sve, za nas je dokaazan.
Licno ga ne volim, ali ne mozes tako ubaciti Dangubica ispred njega. Lakse ga je zamjeniti u 51'.
On je kapiten, zabio je proslu utakmicu i lik je za ove sve, za nas je dokaazan.
Licno ga ne volim, ali ne mozes tako ubaciti Dangubica ispred njega. Lakse ga je zamjeniti u 51'.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koga to boli briga, evo Mota u Juventusu klupirao kapitena Danila i dao kapitensku Gatiju.zeljovolimte je napisao/la: ↑23 avg 2024, 18:43Kako god to izgledalo, Sulju ne mozes tek tako klupirati.
Volim što kod Ćosića nema zajebancije, igraju oni koji su najbolji na treningu i koji mu se dokažu, bio kapiten ili ne bio
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- MocMahale444
Jeste zabio je Slobodi ali isto je imao priliku da zabije i drugi nego se dvoumio i sansa propala.
Zeznuto bi bilo staviti Dangubica od samog pocetka kad znas da ce mesari da lome ovu tekmu. Nek se Suljo marise neko vrijeme pa onda u drugom pol Filip.
Zeznuto bi bilo staviti Dangubica od samog pocetka kad znas da ce mesari da lome ovu tekmu. Nek se Suljo marise neko vrijeme pa onda u drugom pol Filip.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️