4 od 6, nije loše.Willy je napisao/la:Malo lova na duhove:
Troicki - Goffin 2 2.40![]()
Melzer - Zverev 2 2.20![]()
Istomin - Pospisil 2 2.90![]()
Voskoboeva - Date 2 2.20![]()
Puig - Cornet 2 2.20![]()
Hampton - Mattek 2 2.90![]()
Najizgledniji su mi Goffin, Date i Mattek.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
nicepastore je napisao/la:ziv bio !!!amarosim je napisao/la:Euroleague
Hickman 12,5 više
maccabi ide Feneru i prema dosadasnjim igrama Fenera,Maccabi bi trebao postići barem 75 poena,a mozda i više jer Fener ne igra uopce obranu a tek je sad ne bi trebao igrati jer im nizasta ne treba,Ricky igra 30 tak minuta u prosjeku,igra ne obje bekovske pozicije i mislim da on vcrs moze preko ove granice,prvu utakmicu u Tel Avivu je ubacio 24p.................
Tomić 13,5 manje
Ok,momak igra odlicno ove sezone ali ako ga itko moze zaustaviti onda je to Olymp,Powell i Hines su vrlo dobri obrambeni igraci,nizi su od Tomica sto njemu nikako ne odgovara,spominjao sam da Tomic zna cesto imati problema sa faulima,nadam se da ce ga vcrs Olymp dosta izvlaciti na pick and roll gdje bi Spanoulis trebao imati dosta prostora,Tomic dijeli minute sa Jawaijem,na kraju krajeva,treba i ubaciti 14 poena.......................
NBA
New York-OKC 2 1,55 s.t
Ako budu bez Anthonyja,ovo je meni 2 ko zgrada ali i sa njim,Oklahoma je veliki favorit,mislim da Duranta nema ko cuvati,Shumpert mozda moze zaustaviti Westbrooka iako ovaj igra fenomenalno ove sezone,Ibaka bi trebao neutralizirati Stoudemirea a Sefolosha barem malo primiriti J.R.Smitha ili Anthonyja(koji je upitan),ponavljam,bez Mela jer ne znam da li ce igrat, stavio bi plaću na OKC......
Imate u Sport Plusu Brook Lopeza 16,5 a inace je na njega granica oko 18,5 ili 19,5 mislim da je samo pitanje vremena kada ce ovo promijeniti. Igraju protiv Washingtona i mislim da odlazi 20+ veceras
g.vidmar manje 10,5
ukic manje 10,5
caja laboral manje 77,5
unicaja manje 71,5
i tenis
karlovic sock 2
giraldo berloq 2
cibulkova halep 2
ukic manje 10,5
caja laboral manje 77,5
unicaja manje 71,5
i tenis
karlovic sock 2
giraldo berloq 2
cibulkova halep 2
Pobijedit će nalbandian kad ne treba sestru mu yebem.Sveti je napisao/la:
Za danas:

naprijed rejal
@sveti, faliven ti je i real ionako. Dobili su tek nakon produžetaka..
za veceras, jedan optimisticni:
genoa - milan točan rez: 0-1 @6,30
ili
raspon golova 0-1 (neće bit više od jednog gola) @3,00
(neman volje za trazit po ponudi, danas cu sve prepisat od vas
ovo mi je upalo u oko jer je 1-0 za milan najcesci rezultat u dosadašnjim omjerima.. od 2007. igrali su 11 puta, od toga samo 2 puta išli u over 2,5.. Još kad uzmemo u obzir da milan neće srljat jer za par dana ima najbitniju utakmicu godine, rezultat od 0-1 se ne cini tako nemoguc)
GL!
za veceras, jedan optimisticni:
genoa - milan točan rez: 0-1 @6,30
ili
raspon golova 0-1 (neće bit više od jednog gola) @3,00
(neman volje za trazit po ponudi, danas cu sve prepisat od vas

GL!
U desetom selu živi Antuntun!
Ma nije, pošto na bet at homeu se samo možeš kladiti na konačan rezultat, nema iksa.bevanda4 je napisao/la:@sveti, faliven ti je i real ionako. Dobili su tek nakon produžetaka..
naprijed rejal
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Celzi za 3079KM
Imal neko 2-3 para za veci ulog?

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Khimki 1 1.35Hordas Doboj je napisao/la:Celzi za 3079KMImal neko 2-3 para za veci ulog?
Porto 1 1.25
Betis PP 1X 1.32
Koef 2,23
Ovo sam ja konto staviti na 20KM, al cu jos malo razmislit

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kontam jedno stoju opalit, ovakvu kvotu i trazimedohz je napisao/la:Khimki 1 1.35Hordas Doboj je napisao/la:Celzi za 3079KMImal neko 2-3 para za veci ulog?
Porto 1 1.25
Betis PP 1X 1.32
Koef 2,23

Pa eto još ti malo razmisli kad već planiraš uložiti stoju, a ako se odluičiš za ova tri para onda samo stavi na Khimki KP1 1.3. U svakom slučaju sretnoHordas Doboj je napisao/la:Kontam jedno stoju opalit, ovakvu kvotu i trazimedohz je napisao/la:Khimki 1 1.35Hordas Doboj je napisao/la:Celzi za 3079KMImal neko 2-3 para za veci ulog?
Porto 1 1.25
Betis PP 1X 1.32
Koef 2,23

- Hordas Doboj
- Kontakt:
OK buraze. Bez rizika nema profita heh Zivio
- Hordas Doboj
- Kontakt:
@Edohz
Gledam sa ove medjusobne omjere Khimki-Siena, 3 odigrane, 3 Siena uzela
Da se nisu pojacali ili? Jer inace ne obracam paznju na kvote vec igram na osnovu statistike. A ova utakmica bas ne obecava, iako je 1.35kvota. Mada priznajem da slabije pratim kosarku u zadnje vrijeme tj nikako...
Gledam sa ove medjusobne omjere Khimki-Siena, 3 odigrane, 3 Siena uzela

ja cu na manji ulog odigrat Khimki Siena vise poena, Planinica i Browna overe..cisto da se isprati 

- pintol_TM87
- Kontakt:
Belgrano vs Velez 3+ @2.45
Prvi par za danasnji dan je mec Argentinske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Belgrana i gosti Velez.
Domacin se nalazi na 14 mjestu gdje iz 4 kola ima samo 4 boda a gosti su nesto bolji i na 8 su mjestu imaju iz 4 kola 6 bodova.
Ovaj susret igram samo zbog proslosti njihovih medjusobnih duela u kojima dosad kada god je Belgrano bio domacin a Velez gost dolazilo je 3+ (5 puta).Ocekujem i danas najmanje 3 gola uz odlicnu kvotu.
Sretno
Prvi par za danasnji dan je mec Argentinske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Belgrana i gosti Velez.
Domacin se nalazi na 14 mjestu gdje iz 4 kola ima samo 4 boda a gosti su nesto bolji i na 8 su mjestu imaju iz 4 kola 6 bodova.
Ovaj susret igram samo zbog proslosti njihovih medjusobnih duela u kojima dosad kada god je Belgrano bio domacin a Velez gost dolazilo je 3+ (5 puta).Ocekujem i danas najmanje 3 gola uz odlicnu kvotu.
Sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
LA Angels - Arizona (08) 1 1.75
LA Lakers - Toronto 1 1.30
Brooklyn - Washington 1 1.45
Ž/J.Koreja - Sj.Irska 1 1.15
Ž/Portugal - Mađarska 1 1.50
3.5/Genoa - Milan 1 1.30
Porto - Estoril 1 1.25
UPLATA: 20.00
Ukupni koef.: 9,25
Eventualni dobitak: 185.00
Ipak na manje kesha ovako. Stoju cemo ostavit za vikend
LA Lakers - Toronto 1 1.30
Brooklyn - Washington 1 1.45
Ž/J.Koreja - Sj.Irska 1 1.15
Ž/Portugal - Mađarska 1 1.50
3.5/Genoa - Milan 1 1.30
Porto - Estoril 1 1.25
UPLATA: 20.00
Ukupni koef.: 9,25
Eventualni dobitak: 185.00
Ipak na manje kesha ovako. Stoju cemo ostavit za vikend

- pintol_TM87
- Kontakt:
Kafenberg vs Linz 3+ @1.63 ili pm3 @1.92
Drugi susret je ponovo par iz nogometa i to Austrijske druge lige.Sastaju se domaca ekipa Kafenberga i gosti Linz.
Ponovo gledam proslost medjusobnih susreta i na osnovu toga se zasniva i tip 3 ili vise golova na utakmici.
Kafenberg je tri puta ugostio Linz i sva 3 puta je doslo 3+ uz oba daju gol ( 2:2 , 2:1 , 1:2).Mislim da i danas mozemo da ocekujemo najmanje 3 gola na utakmici.Inace u ligi oba tima su efikasna i cesto igraju susrete sa puno golova.
Sretno
Drugi susret je ponovo par iz nogometa i to Austrijske druge lige.Sastaju se domaca ekipa Kafenberga i gosti Linz.
Ponovo gledam proslost medjusobnih susreta i na osnovu toga se zasniva i tip 3 ili vise golova na utakmici.
Kafenberg je tri puta ugostio Linz i sva 3 puta je doslo 3+ uz oba daju gol ( 2:2 , 2:1 , 1:2).Mislim da i danas mozemo da ocekujemo najmanje 3 gola na utakmici.Inace u ligi oba tima su efikasna i cesto igraju susrete sa puno golova.
Sretno
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nimes vs Tours 1 @1.85 , za hrabrije pm1 ili pm3
Treca analiza ide iz Francuske druge lige.Sastaju se domacin Nimes i gostujuca ekipa Toursa.Mozda samo ja ovdje vidim mogucu saradnju ali mislim da je red da domacin dobije ovu utakmicu.Bez obzira na to sto je red da domacin uzme tj da mu gost vrati 3 boda jer su oni pobjedili u prvoj utakmici ove sezone.Domacin je i prema kvaliteti bolja momcad i imaju impresivan niz kada igraju kuci jer u zadnjih 6 susreta imaju svih 6 pobjeda.Kada su u pitanju gosti oni za pobjedu u gostima ne znaju u zadnjih 11 susreta.Ono sto je jos zanimljivo jeste da gosti u zadnjih 6 susreta su uspjeli zabiti gol i svaki put je doslo oba tima daju gol ili 3 +.
Ono sto moram da naglasim jeste da su igrali i jedan prelaz 2/1 pa eto vrijedi mozda i to probati.Sigurnija mi je opcija bila da igram 1 nego da igram 3+, na vama je da proberete.
Sretno
Treca analiza ide iz Francuske druge lige.Sastaju se domacin Nimes i gostujuca ekipa Toursa.Mozda samo ja ovdje vidim mogucu saradnju ali mislim da je red da domacin dobije ovu utakmicu.Bez obzira na to sto je red da domacin uzme tj da mu gost vrati 3 boda jer su oni pobjedili u prvoj utakmici ove sezone.Domacin je i prema kvaliteti bolja momcad i imaju impresivan niz kada igraju kuci jer u zadnjih 6 susreta imaju svih 6 pobjeda.Kada su u pitanju gosti oni za pobjedu u gostima ne znaju u zadnjih 11 susreta.Ono sto je jos zanimljivo jeste da gosti u zadnjih 6 susreta su uspjeli zabiti gol i svaki put je doslo oba tima daju gol ili 3 +.
Ono sto moram da naglasim jeste da su igrali i jedan prelaz 2/1 pa eto vrijedi mozda i to probati.Sigurnija mi je opcija bila da igram 1 nego da igram 3+, na vama je da proberete.
Sretno
- pintol_TM87
- Kontakt:
Lokomotiva vs Zadar 1 @1.7
Susret Hrvatske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Lokomotive iz Zagreba i gostiju Zadra.Igrali su prije 6 dana prvenstvenu utakmicu u kojoj je Zadar kao domacin pobjedio sa 1:0.
Mislim da je to razlog vise zasto danas tipujem na pobjedu Lokomotive jer su sasvim sigurno zeljni osvete.Inace Lokomotiva je dosad 4 puta ugostila Zadar i svaki put je uspjela da pobjedi.Zadnja njihova utakmica u Zagrebu je zavrsila sa 2:1 gdje je bio i prelaz 2/1.
Lokomotiva igra odlicno kuci i ocekujem da i 5 put kuci dobiju Zadra, nek se tradicija nastavi.
Susret Hrvatske lige u kojem se sastaju domaca ekipa Lokomotive iz Zagreba i gostiju Zadra.Igrali su prije 6 dana prvenstvenu utakmicu u kojoj je Zadar kao domacin pobjedio sa 1:0.
Mislim da je to razlog vise zasto danas tipujem na pobjedu Lokomotive jer su sasvim sigurno zeljni osvete.Inace Lokomotiva je dosad 4 puta ugostila Zadar i svaki put je uspjela da pobjedi.Zadnja njihova utakmica u Zagrebu je zavrsila sa 2:1 gdje je bio i prelaz 2/1.
Lokomotiva igra odlicno kuci i ocekujem da i 5 put kuci dobiju Zadra, nek se tradicija nastavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.