FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala brate Storm to isto važi za tebe hvala ti veliko!storm_raider je napisao/la:Nemojte, sekac je kao hljeb dobar...
Sarajevo ljubavi moja!
Prvi ste vi poceli sa uzdizanjem,napravili ste od sebe Barselonu,a za Zelju ste boga molili da ispadne a lafo dajete neku podrsku,a da ne spominjemo podcjenjivanje e sve vam se obilo o glavu.Da ne spominjem smijesnu tribinu2/3 popunjena,pa na jugu nisi mogo naci mjesto da stanes-ali ne vi ste divovi-e jeste ga p.....i i da bogda uvijek vam tako bilo.sekac je napisao/la:Brate sve je to tačno ali nis reče nije bilo jest da su ovi šipci smiješna ekipa ali šta češ ja mislim da smo jedini tim u Europi gdje ti ljudi bukvalno ne upute u 180 minuta nijedan ili možda jedan udarac u gool a ti primiš tri majke mi oni su i Real zajebali u efikasnosti. Tužan sam i ja brate ali mi još teže pada ovo sranje po forumu sve veliki patrioti i prijatelji vidiš ovog kevina ja sam poželio Širokom sreču u nastavku a on ujeda a manijaci ni ovi ostali likuju a puna im usta Bosne hajd ovo ono ne mogu brate bolje da nisam tu dok malo ne ohladim ramazan je bojim se lanut ću a onda znaš.Igraju na tuđem groblju pjevaju i slave ako ako ima Boga ne znam gadi mi se brate ima par finih ali sve mi se zgadilo ja fakat ne ujedam a pušim foru teško mi pada veliki sam patriota a mi poraz me dotukao.sarajlija je napisao/la:sekac brate kako necu biti nervozan sinoc ba poludio kakva je ona igra pa oni pekari su samo nabijali loptu nasi samo se dodavali nista nisu vise i fol duge lopte....![]()
...Pa nije Manco doso da igra dragi boze.
![]()
Ne znam ni sam ovo ne valja nikako ama bas nikako...![]()
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Poruka za Cimirota, Suljića, Tadejevića, Tatomirovića i Todorovića, ne klonuti duhom, nije ovo smak svijeta.
Vi ste svoj posao pošteno odradili a to što niste pobijedili je drugi par rukava, nemate se čega sramiti.Tko u životu nikad nije pao taj ni ustati ne zna. Samo glavu gore i tako nastavite. Sretno
Vi ste svoj posao pošteno odradili a to što niste pobijedili je drugi par rukava, nemate se čega sramiti.Tko u životu nikad nije pao taj ni ustati ne zna. Samo glavu gore i tako nastavite. Sretno
-------------------Bandovic----------
--Tatomirovic--Dupovac---Vule---Tadejevic----
----------Cimirot-----Radovac-----------
---Suljic--------Osmanagic-------Todorovic------
----------------Komazec---------------
Protiv Zrinjskog ovih 11 izvesti,ove losije od sinoc postedis nastupa,bolje i po njih i po nas,vruce glave nece nista dobro donijeti,ekipa koje moze vjerujem dobiti Zrinjski bez problema uzimajuci u obzir i njihovo igranje jucer i taj put odozdo
Dzaba sve ,mene je Melun kostao listica na kojem sam cekao samo Sarajevo za 350
al stas,srce opet lupa na pomen Sarajeva,adrenalin skace pri pomisli na novu utakmicu
Protiv Zrinjskog ovih 11 izvesti,ove losije od sinoc postedis nastupa,bolje i po njih i po nas,vruce glave nece nista dobro donijeti,ekipa koje moze vjerujem dobiti Zrinjski bez problema uzimajuci u obzir i njihovo igranje jucer i taj put odozdo
Dzaba sve ,mene je Melun kostao listica na kojem sam cekao samo Sarajevo za 350
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
komazec nema pravo nastupa protiv zrinjskog tako da treba stavit PLAKALA, u slucaju kiksa Husrefe vozdramiky_hz je napisao/la:-------------------Bandovic----------
Ja koliko znam da je dobio sve papire i da ima pravo nastupa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moze jedno pitanje onako kome nije mrsko odgovarati i peglati se...
pitanje nije provokatorsko niti zelim pokrenuti bilo kakvu raspravu, ali mnogo me zanima...
evo na raznim portalima optuzuju Upravu, Irfana, Dinu, direktora, Musemica, i ostale koji su imali bilo kakve veze sa trenutnim nehljebovicima u klubu.
Moje pitanje je, a koga postaviti umjesto njih?
Ko je to rijesenje?
Evo pocev od Husrefa, Dine, Irfana i sadasnjeg direktora kao najodgovornijih od levata u prvih 11 do organizacije puta autobusom na gostovanja.
Ko bi ih zamjenio alu da to bude promjena na bolje, dakle ne bilo ko...?
pitanje nije provokatorsko niti zelim pokrenuti bilo kakvu raspravu, ali mnogo me zanima...
evo na raznim portalima optuzuju Upravu, Irfana, Dinu, direktora, Musemica, i ostale koji su imali bilo kakve veze sa trenutnim nehljebovicima u klubu.
Moje pitanje je, a koga postaviti umjesto njih?
Ko je to rijesenje?
Evo pocev od Husrefa, Dine, Irfana i sadasnjeg direktora kao najodgovornijih od levata u prvih 11 do organizacije puta autobusom na gostovanja.
Ko bi ih zamjenio alu da to bude promjena na bolje, dakle ne bilo ko...?
e onda je to oldicna vijest, posto je Hus izjavio da moze samo Vule od novajlija, onda ocekujemo komazeca da zaigramiky_hz je napisao/la:Ja koliko znam da je dobio sve papire i da ima pravo nastupa
nek je samo onaj glavonja otisao
-
bacelonafan
- Kontakt:
sta hoce ovi manijaci,igrali dva meca u evopi i dva popusili,a nesto provociraju i dizu se,nedaj boze da ste dalje prosli opstat se nebi moglo! Mi barem poraze ne slavimo!
- Ultras1921
- Kontakt:
svoje ne, ali Zeljine dabacelonafan je napisao/la:sta hoce ovi manijaci,igrali dva meca u evopi i dva popusili,a nesto provociraju i dizu se,nedaj boze da ste dalje prosli opstat se nebi moglo! Mi barem poraze ne slavimo!
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
bacelonafan
- Kontakt:
zato ga vi niste popusilimija je napisao/la:Prvi ste vi poceli sa uzdizanjem,napravili ste od sebe Barselonu,a za Zelju ste boga molili da ispadne a lafo dajete neku podrsku,a da ne spominjemo podcjenjivanje e sve vam se obilo o glavu.Da ne spominjem smijesnu tribinu2/3 popunjena,pa na jugu nisi mogo naci mjesto da stanes-ali ne vi ste divovi-e jeste ga p.....i i da bogda uvijek vam tako bilo.sekac je napisao/la:Brate sve je to tačno ali nis reče nije bilo jest da su ovi šipci smiješna ekipa ali šta češ ja mislim da smo jedini tim u Europi gdje ti ljudi bukvalno ne upute u 180 minuta nijedan ili možda jedan udarac u gool a ti primiš tri majke mi oni su i Real zajebali u efikasnosti. Tužan sam i ja brate ali mi još teže pada ovo sranje po forumu sve veliki patrioti i prijatelji vidiš ovog kevina ja sam poželio Širokom sreču u nastavku a on ujeda a manijaci ni ovi ostali likuju a puna im usta Bosne hajd ovo ono ne mogu brate bolje da nisam tu dok malo ne ohladim ramazan je bojim se lanut ću a onda znaš.Igraju na tuđem groblju pjevaju i slave ako ako ima Boga ne znam gadi mi se brate ima par finih ali sve mi se zgadilo ja fakat ne ujedam a pušim foru teško mi pada veliki sam patriota a mi poraz me dotukao.sarajlija je napisao/la:sekac brate kako necu biti nervozan sinoc ba poludio kakva je ona igra pa oni pekari su samo nabijali loptu nasi samo se dodavali nista nisu vise i fol duge lopte....![]()
...Pa nije Manco doso da igra dragi boze.
![]()
Ne znam ni sam ovo ne valja nikako ama bas nikako...![]()
-
bacelonafan
- Kontakt:
da slavili smo vase poraze uz balade,pa kad vi mozete da slavite svoje poraze zasto i mi nebi mogliUltras1921 je napisao/la:svoje ne, ali Zeljine dabacelonafan je napisao/la:sta hoce ovi manijaci,igrali dva meca u evopi i dva popusili,a nesto provociraju i dizu se,nedaj boze da ste dalje prosli opstat se nebi moglo! Mi barem poraze ne slavimo!
bacelonafan
ako si utjehu nasao u Želji onda imas ocit problem
Željeznicar za život cijeli !
Ultras1921 je napisao/la:svoje ne, ali Zeljine dabacelonafan je napisao/la:sta hoce ovi manijaci,igrali dva meca u evopi i dva popusili,a nesto provociraju i dizu se,nedaj boze da ste dalje prosli opstat se nebi moglo! Mi barem poraze ne slavimo!
Vi se zalite i zamjerate nam sto kao slavimo vase poraze a VI IH SAMI SLAVITE, znaci ako je vama drago sto ste izgubili i ponosite se time i name je odmah drago et
Sto se tice nas mi smo ispali ne slavimo svoj poraz nije nam drago zbog toga i ne ponosimo se time.
-
bacelonafan
- Kontakt:
ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!likusa je napisao/la:bacelonafan
Ocito da treba obijasniti mi smo protiv dobre ekipe odigrali dobro i to je razlog srece, ispali smo jer su ljudi puno bolji od nas i nismo mogli nadoknaditi ni trkom ni bilo cim razliku u kvaliteti a vi ste ispali od lose ekipe i losi ste bili od njih i normalno je da necete biti zadovoljni kao recimo mi.Mi smo igrali protiv ozbiljne ekipe a vi protiv haman amatera.Šofa je napisao/la:
Vi se zalite i zamjerate nam sto kao slavimo vase poraze a VI IH SAMI SLAVITE, znaci ako je vama drago sto ste izgubili i ponosite se time i name je odmah drago et
Sto se tice nas mi smo ispali ne slavimo svoj poraz nije nam drago zbog toga i ne ponosimo se time.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tako je ako ce ti bit laksebacelonafan je napisao/la:ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!likusa je napisao/la:bacelonafan
Željeznicar za život cijeli !
Ti nastavi i dalje pratiti Plzen, to je tvoj stil, najveća pobjeda, možeš i djeci pričati da je Plzen ispao od svakog ozbiljnijeg protivnika, da, čak to možeš navesti i kao najveći uspjeh Sarajeva, ako me razumiješ.bacelonafan je napisao/la:ne ja sam realan nego dodjem na temu nesto da procitam,ovdje vidim pljuvanje i provociranje,ajde da je rijec o jednom covjeku nego izgleda vi to radite kolektivno! Utjeha mi nista ne treba niti mi sta znaci,znam samo da ste u 2 meca porazeni,a dizete Plzen ovdje kao da je Barsa,ljudi ce ispast od prvog ozbiljnijeg protivnika jer su smijesni i u odbrani i u napadu!likusa je napisao/la:bacelonafan
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.