Ovo je upitno obzirom da će se za jednog Pereyru dati 15-16M.ultrasstyle_tz je napisao/la: ali ta cijena je problem.
Rolando bespotreban, Caceres i Marone oporavljeni, a i Barza trčkara i do februara bi mogao biti u pogonu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je upitno obzirom da će se za jednog Pereyru dati 15-16M.ultrasstyle_tz je napisao/la: ali ta cijena je problem.
o ovom smo diskutovali jedan od prelaznih rokova...ko zna sta oni tu rade i koje su to malverzacije, odgodjena placanja, prebijanja..ima tu posla za razne inspekcijePogba je napisao/la:Ovo je upitno obzirom da će se za jednog Pereyru dati 15-16M.ultrasstyle_tz je napisao/la: ali ta cijena je problem.
Rolando bespotreban, Caceres i Marone oporavljeni, a i Barza trčkara i do februara bi mogao biti u pogonu.
I ja danas nešto kontam isto, imamo povoljniju finansijsku situaciju i prihode od drugih timova a opet ti drugi timovi daju veće pare od nas. Jesmo li mi pametni a oni ludi i srljaju nije mi jasno.ultrasstyle_tz je napisao/la:.mada mi to donekle nije jasno, medju 6-7 timova si po broju prodanih dresova, nerijetko zaradis najvise novca od nagrada u LP, imas jedan od top 5 ugovora za TV prava od svih timova- kako onda nemas ni za kifle?
Najmilije im !Marchisio je napisao/la:Ma Secco i Blanc su znali trošiti pare...
Sneijderov agent:"Galata ne zeli prodati Sneijdera. On voli klub i njegove navijace. Ni on ni njegova zena ne zele napustiti Istanbul. Da je Juventus stvarno zainteresovan onda bi oni pricali sa Galatom i platili izlaznu klauzulu iz njegovog ugovora od 20 miliona. Ni 5 ni 10-12 miliona. Juventusu treba 20 miliona. Nemaju potrebe razgovarati sa mnom jer ja nisam onaj koji prodaje igraca. Mogu potvrditi da za sada nije stigla nikakva ponuda i da je igrac sretan u Galati."(Bugun TV)
Ako mogu kao novi clan da probam par stvari objasnitiSissoko je napisao/la:I ja danas nešto kontam isto, imamo povoljniju finansijsku situaciju i prihode od drugih timova a opet ti drugi timovi daju veće pare od nas. Jesmo li mi pametni a oni ludi i srljaju nije mi jasno.ultrasstyle_tz je napisao/la:.mada mi to donekle nije jasno, medju 6-7 timova si po broju prodanih dresova, nerijetko zaradis najvise novca od nagrada u LP, imas jedan od top 5 ugovora za TV prava od svih timova- kako onda nemas ni za kifle?
Sve čekam kad će ove silne pare koje zaradimo imati efekta na kupovinu, al eto vidjećemo.
Ne znam, po mom misljenju tesko je da danas klub zivi samo od svoje zarade, i da se takmici sa klubovima kojima je nista izdvojiti do 100 miliona na jednom transfer roku.CapoDiTuttiCapi je napisao/la:Moguće da ali ova uprava ne misli tako. Mislili su 2007-08 ali im se obilo o glavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.