Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Niko na forumu ne velica ratne zlocince i tako to
Zato prestanite prisat o politici **** vas dan sve redom
Ako je problem politika na stadinima i idi na stadion il isored saveza i tamo protestuju
Boli me glava vise ovdje citajuci komentare
I ovi sto navijaju borac ima ih pofino na ovom forumu nikad u zivotu nisam vidio da su nekog na nacionalnoj osnovi vrijedali pogotvoo ovaj ex fighter
Oni sto su vrijedjali dobili su ban ne samo borcevi vec i ostali
Sad pisite nesto fudbalu
Pisite o neki taktikama,igri, takmicenju, klubovima i strucni stad i 11 igraca
Manite se politike
Ne kvarite forum bolje da svi vise na njemu
Nego samo navijaci zelje, sarajeva, veleza , slobode i celika
Zato prestanite prisat o politici **** vas dan sve redom
Ako je problem politika na stadinima i idi na stadion il isored saveza i tamo protestuju
Boli me glava vise ovdje citajuci komentare
I ovi sto navijaju borac ima ih pofino na ovom forumu nikad u zivotu nisam vidio da su nekog na nacionalnoj osnovi vrijedali pogotvoo ovaj ex fighter
Oni sto su vrijedjali dobili su ban ne samo borcevi vec i ostali
Sad pisite nesto fudbalu
Pisite o neki taktikama,igri, takmicenju, klubovima i strucni stad i 11 igraca
Manite se politike
Ne kvarite forum bolje da svi vise na njemu
Nego samo navijaci zelje, sarajeva, veleza , slobode i celika
-
- Kontakt:
Ja ne znam zašto se iko od vas pokusava "oprat" kod ovog ne znam kako da ga nazovem. Njemu je jedino u cilju na svakom koraku pljuvati Slobodu i njene navijace
Volim tebe, više od sebe
Nista nisi bolji...antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:24Ja ne znam zašto se iko od vas pokusava "oprat" kod ovog ne znam kako da ga nazovem. Njemu je jedino u cilju na svakom koraku pljuvati Slobodu i njene navijace
-
- Kontakt:
Podrinjac nikad nije cuo za rivalstvo
Previse ti to dusevno shvatas
I ja sam “podrzavao” Tuzlu da bi Zeljo mogao da se izjednaci s Borcem, a da je obrnuto bilo “podrzavao” bih Borac
Mani se fudbala osjedit ces prije 40te
Previse ti to dusevno shvatas
I ja sam “podrzavao” Tuzlu da bi Zeljo mogao da se izjednaci s Borcem, a da je obrnuto bilo “podrzavao” bih Borac
Mani se fudbala osjedit ces prije 40te
-
- Kontakt:
Evo ga jos jedan u nizu. Nadji mi kad sam vas zadnji put spomenuo u kontekstu u kojem on nas spominje?Hazre je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:29Nista nisi bolji...antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:24Ja ne znam zašto se iko od vas pokusava "oprat" kod ovog ne znam kako da ga nazovem. Njemu je jedino u cilju na svakom koraku pljuvati Slobodu i njene navijace
Od vas izgleda balja jedini normalan
Volim tebe, više od sebe
Neka si ti normalan. Pratim duze vrijeme, uglavnom vredjas i to bas dno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:33Evo ga jos jedan u nizu. Nadji mi kad sam vas zadnji put spomenuo u kontekstu u kojem on nas spominje?Hazre je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:29Nista nisi bolji...antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:24Ja ne znam zašto se iko od vas pokusava "oprat" kod ovog ne znam kako da ga nazovem. Njemu je jedino u cilju na svakom koraku pljuvati Slobodu i njene navijace
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vazi. Pusica i tebiHazre je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:37Neka si ti normalan. Pratim duze vrijeme, uglavnom vredjas i to bas dno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:33Evo ga jos jedan u nizu. Nadji mi kad sam vas zadnji put spomenuo u kontekstu u kojem on nas spominje?
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
U pravu si, evlija moj dobri. Manji je grijeh u sebi grijeh ciniti, nego ga javno obznaniti. Sto manje ljudi cuje za tvoj pogan nijet, vise ce te cijeniti i voliti jer ne znaju da si hajvan, jelde?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 08:11Glup ili ne teško je shvatiti.Beduin je napisao/la: ↑01 apr 2023, 00:31Samo glup covjek ne moze shvatiti razlog takvog stava, ako je istinito to sto pricas.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 mar 2023, 23:00
Mislim na nekoliko likova koje viđam po gradu a sjedili su oko menr danas na utakmici.
Kod lakrdije i nesviranog penala kojeg je vidio i ćorav oni se raduju i govore ma kakav penal.
Raduju se golovima Borca i govore to pogazite ih, izbaci ih u federalnu. A onda potišteni otišli sa stadiona zbog gola u samoj završnici. Da su to ljudi iz BL razumio bih. Ovako ne mogu da razumijem takav profil ljudi.
Mozda ti momci gledaju Slogu SH kao direktnog konkurenta Slobodi za ispadanje pa se raduju vasem neuspjehu.
Mozda je u svijetu fudbala (ali i sporta uopce) normalna stvar da ne gotivis, da ne kazem mrzis, gradskog rivala. Ali ti to ne mozes shvatiti kad si do jucer krpenjacu sutao u kalavarama na pauzi izmedju skupljanja sijena i skidanja buba sa krompira
Nažalost ove sezone imamo eto isti cilj, a to je opatanak.
Realno ako moram birati više bih volio da ispadnete vi nego mi.
Nedavno ste igrali protiv Leotara. Mozda sam i ja onako potajno zelio da Leo pobjedi i zakuca vas na dno, ali mi nije palo na pamet da dođem na tu utakmicu i ničim izazvan navijam za Leo kao da mi otac tu igra. Završila se utakmica, pogledao rezultat i idemo dalje. Mada nista čudno sto su takvi navijali za Borac, kad Sloboda ispadne sigurno ce im to biti omiljeni klub u PL.
Ja tako i ti za potajnu zelju pobjede Leotara, ali makar rijetko ko to znade. Do sad, evlija moj preposteni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sretan 42 rođendan najstarijoj navijačkoj grupi u državi 

-
- Kontakt:
Nek je sretan nadam se da ce ovaj rodjendan malo dici grupu
Volio bih sve grupe da su aktivne maksimalno od onih iz capljine i rame od neki dan do bestija,gerila, kupus army, incidenti i sve ostale u nizim liigama
Svaki sport da ima aktivnih grupa
Pa i u prvoj ligi realno fukare i skripari moraju da se dignu pogotovo fukare imaju potencijal ogroman
Volio bih sve grupe da su aktivne maksimalno od onih iz capljine i rame od neki dan do bestija,gerila, kupus army, incidenti i sve ostale u nizim liigama
Svaki sport da ima aktivnih grupa
Pa i u prvoj ligi realno fukare i skripari moraju da se dignu pogotovo fukare imaju potencijal ogroman
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 01 apr 2023, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Nek je sretan rodjus jacaPi Army 
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hajvan je onaj ko te tako odgoji.Beduin je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:39U pravu si, evlija moj dobri. Manji je grijeh u sebi grijeh ciniti, nego ga javno obznaniti. Sto manje ljudi cuje za tvoj pogan nijet, vise ce te cijeniti i voliti jer ne znaju da si hajvan, jelde?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 08:11Glup ili ne teško je shvatiti.Beduin je napisao/la: ↑01 apr 2023, 00:31
Samo glup covjek ne moze shvatiti razlog takvog stava, ako je istinito to sto pricas.
Mozda ti momci gledaju Slogu SH kao direktnog konkurenta Slobodi za ispadanje pa se raduju vasem neuspjehu.
Mozda je u svijetu fudbala (ali i sporta uopce) normalna stvar da ne gotivis, da ne kazem mrzis, gradskog rivala. Ali ti to ne mozes shvatiti kad si do jucer krpenjacu sutao u kalavarama na pauzi izmedju skupljanja sijena i skidanja buba sa krompira
Nedavno ste igrali protiv Leotara. Mozda sam i ja onako potajno zelio da Leo pobjedi i zakuca vas na dno, ali mi nije palo na pamet da dođem na tu utakmicu i ničim izazvan navijam za Leo kao da mi otac tu igra. Završila se utakmica, pogledao rezultat i idemo dalje. Mada nista čudno sto su takvi navijali za Borac, kad Sloboda ispadne sigurno ce im to biti omiljeni klub u PL.
Ja tako i ti za potajnu zelju pobjede Leotara, ali makar rijetko ko to znade. Do sad, evlija moj preposteni.![]()
Nije to ništa toliko tajno. Javno kazem da vas ne simpatisem.
Evo i sutra da biram ko će pobjediti prednost bih dao Sarajevu. Ali me nećeš vidjeti na stadionu da urlam i radujem se pobjedi Sarajeva. Na kraju cu možda pogledati utakmicu na TV ili pogledati rezultat i to je sve. Jos je Sarajevo "naš" klub iako smo svi rivali na terenu. E sad zamisli da neko dođe na Tušanj i navija za Borac protiv vas. Raduje se golovima i sudijskim lakrdijama. Dno
-
- Kontakt:
Nadam se da ce te napuniti stsdion kad budu Sloboda i Tuzla igrali
- Beduin
- Kontakt:
SubhanAllah jos i vrijedjas postaca u ove svete dane. Rekoh ja da nisi kadar ni razumno procitati napisano, a Bog te homosapiensom stvori.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:58Hajvan je onaj ko te tako odgoji.Beduin je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:39U pravu si, evlija moj dobri. Manji je grijeh u sebi grijeh ciniti, nego ga javno obznaniti. Sto manje ljudi cuje za tvoj pogan nijet, vise ce te cijeniti i voliti jer ne znaju da si hajvan, jelde?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 08:11
Glup ili ne teško je shvatiti.
Ja tako i ti za potajnu zelju pobjede Leotara, ali makar rijetko ko to znade. Do sad, evlija moj preposteni.![]()
Nije to ništa toliko tajno. Javno kazem da vas ne simpatisem.
Evo i sutra da biram ko će pobjediti prednost bih dao Sarajevu. Ali me nećeš vidjeti na stadionu da urlam i radujem se pobjedi Sarajeva. Na kraju cu možda pogledati utakmicu na TV ili pogledati rezultat i to je sve. Jos je Sarajevo "naš" klub iako smo svi rivali na terenu. E sad zamisli da neko dođe na Tušanj i navija za Borac protiv vas. Raduje se golovima i sudijskim lakrdijama. Dno
Znas kako, izmedju ostalog, u el Bekari Uzviseni kaze: "A shvatiti mogu samo oni koji su razumom obdareni.“
A neke u vjecitoj zabludi je ostavio.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar broj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nazalost klubovi su zrtve politika, taj isti Borac su osnovali komunisti, a sada je sve kontra toga.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 mar 2023, 23:43Vidi, meni nikad neće biti normalno da navijam za Borac dok ljudi iz njihove uprave i 99% navijača veliča ratne zločince, dok vrijeđaju ovu državu i do jučer nas gledali preko nišana nauštrb nekog "normalnog" kluba a posebno kluba iz mog grada i ljudi s kojima svakodnevno radim i srećem ih.Suvorov je napisao/la: ↑31 mar 2023, 23:21Tako mi u Banjaluci navijamo protiv Igokee kad igraju sa Splitom ili Cibonom. To je valjda normalno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 mar 2023, 23:00
Mislim na nekoliko likova koje viđam po gradu a sjedili su oko menr danas na utakmici.
Kod lakrdije i nesviranog penala kojeg je vidio i ćorav oni se raduju i govore ma kakav penal.
Raduju se golovima Borca i govore to pogazite ih, izbaci ih u federalnu. A onda potišteni otišli sa stadiona zbog gola u samoj završnici. Da su to ljudi iz BL razumio bih. Ovako ne mogu da razumijem takav profil ljudi.
Slijedi vam scenario Olimpika. Jos malo.
Ako baš toliko ne volim taj klub radije ne bih isao na takvu utakmicu nego navijao za Borac. Pustio bih sebi film, seriju, muziku a tu utakmicu jednostavno propustio.
Imas primjer Hajduka koji je bio partizanski klub, a sad se stide toga ili Partizan i Zvezda, kojima ime govori ko ga je osnivao, a sada su sve kontra.
Sloboda je bila Zvezdina filijala, vise nije. Sarajevo je bilo bratsko sa istim tim Borcem i Vojvodinom, vise nije, itd
Nazalost, nije klub kriv.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], mnon46, SarajevoAC, tutankamon1905 i 33 gosta.