A ko se to pita od nas ko ce igrati a ko ne ? Ti zaboravio kad je Amara i ostale vas vodja postrojio radi Stanica i ti pricas nesto. Svoju avliju gledaj nama je dosta sranja i uzimanja para od FKS a na terenu da se glumi maneken.Od veceras toga vise nema a ljudi koji predju 100-tine kilometara i potrose zadnje pare nisu zasluzili da im se jedan Dupovac ismijava sinoc. prijatno.jug-onostalgicar je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Operacija skidanja dresova uspjesno zavrsena, od danas ce se igraci prilagoditi nama i igrati zbog nas inace sljedeci put ostat ce bez gaca a ne dresova.
nije ni ovo nacin ovo je cisto huliganstvo, gdje si cuo da navijaci odredjuju sudbinu igraca i ko ce igrat ko nece, da ima drzave hapsenja bi bilo
jedan od razloga sto vam je njesra u klubu je sto se svaki navijac pita -.-
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nasi navijaci usli maloprije na trening , postrojili sve igrace koji su sinoc igrali , izvrijedjali ih i skinuli im dresove
Ma neka su otisli mrs iz svetinje svi vi koji donosite zlo klubu **** vas otac nikad nema titule, u evropi se brukamo do kada vise tako je najbolje idite ba svi!!!!!!!!
Nakon sinoćnjeg skandiranja ''Skinite dresove'' navijači Sarajeva upali su danas na trening svog voljenog tima.
Određeni broj navijača Sarajeva nezadovoljna igram igrača Bordo kluba večeras je ušla na trening i poskidala im dresove.
Grupa od oko pedesetak igrača upala je na trening Sarajeva, izvrijeđala verbalno igrače koji su sinoć igrali protiv Kukesija i poskidali im dresove.
Navijači su ogorčeni nakon velike blamaže i sinoćnjeg ispadanja od albanskog Kukesija.
Da se zna ko su HZ'87!!! <3
Mama kuci pa placite!!
Nakon sinoćnjeg skandiranja ''Skinite dresove'' navijači Sarajeva upali su danas na trening svog voljenog tima.
Određeni broj navijača Sarajeva nezadovoljna igram igrača Bordo kluba večeras je ušla na trening i poskidala im dresove.
Grupa od oko pedesetak igrača upala je na trening Sarajeva, izvrijeđala verbalno igrače koji su sinoć igrali protiv Kukesija i poskidali im dresove.
Navijači su ogorčeni nakon velike blamaže i sinoćnjeg ispadanja od albanskog Kukesija.
Da se zna ko su HZ'87!!! <3
Mama kuci pa placite!!
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 26 jul 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Ako su već krenuli sa čistkom onda je Musemić trebao biti prvi na listi.Jer kao trener on snosi najveću odgovornost za ovu blamažu a Selimović i kompanija odlučili slomiti kola na Melunoviću.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Osjetili su bjes Hordi zla !!! Ovo ce zapamtiti za sva vremena , haos na treningu postrojeni sve do jednog, Melunovicu je bilo i prijetnji da ne kazem kakvih , cujem da su mu digli i auto i sve i da je cak sinoc napustio Sarajevo.
Sljedeci put ce razmisljati malo bolje gdje igraju i skim posla imaju.
Sljedeci put ce razmisljati malo bolje gdje igraju i skim posla imaju.
Ma upravo tako, ovo je katastrofa. Ma pola od tih navijača dođu na utakmicu a nezna s kim se ni igra koliko su napušeni. Ovo nisu navijači ovo su obični izdrogirani huligani, a koliko čujem, informacija vrlo pouzdana upitna je i utakmica protiv Zrinjskog a i slijedeće jer gotovo 100% igrača ne želi u ovakvim uvjetima ni trenirati ni igrati.jug-onostalgicar je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Operacija skidanja dresova uspjesno zavrsena, od danas ce se igraci prilagoditi nama i igrati zbog nas inace sljedeci put ostat ce bez gaca a ne dresova.
nije ni ovo nacin ovo je cisto huliganstvo, gdje si cuo da navijaci odredjuju sudbinu igraca i ko ce igrat ko nece, da ima drzave hapsenja bi bilo
Pravi navijači su tu radi kluba a igrači su sastavni dio kluba. Može ih biti sram ali o čemu ja pričam kad oni ni neznaju što to znači. Uprava ako nije u stanju zaštititi klub a samim tim i igrače onda marš svi zajedno sa Irfanom.
Pa ovo je za mene veća sramota od one jučer.
- JosipBukal
- Kontakt:
Svaka čast pola ih najmanje treba otjerati, nisu zaslužili da nose dres kluba
Čuj ovog @PACO hahahaha e frajer me nasmija a raspoloženje mi i nije bilo baš na visokom nivou,joj da vas nema

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Sta vam ovo ivan sesar okrenu leđa a do neki dan se kleo u sarajevo eno ga sad u listici trenira sa širokim.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Q paco jel ti to sjedis sa igracima upravo sad i places pa ti oni u suzama rekli da nece da treniraju i igraju tekmu protiv zrinjskog
bolan kako si glup i providan..haj bjezi odavde i pokusavaj sa svojim LAZIMA na drugom forumu

bolan kako si glup i providan..haj bjezi odavde i pokusavaj sa svojim LAZIMA na drugom forumu
E jesu me nasikirali ljudi dragi necu moci zaspati zato sto nece igratiPACO je napisao/la:Ma upravo tako, ovo je katastrofa. Ma pola od tih navijača dođu na utakmicu a nezna s kim se ni igra koliko su napušeni. Ovo nisu navijači ovo su obični izdrogirani huligani, a koliko čujem, informacija vrlo pouzdana upitna je i utakmica protiv Zrinjskog a i slijedeće jer gotovo 100% igrača ne želi u ovakvim uvjetima ni trenirati ni igrati.jug-onostalgicar je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Operacija skidanja dresova uspjesno zavrsena, od danas ce se igraci prilagoditi nama i igrati zbog nas inace sljedeci put ostat ce bez gaca a ne dresova.
Pravi navijači su tu radi kluba a igrači su sastavni dio kluba. Može ih biti sram ali o čemu ja pričam kad oni ni neznaju što to znači. Uprava ako nije u stanju zaštititi klub a samim tim i igrače onda marš svi zajedno sa Irfanom.
- mentalitet87
- Kontakt:
PACO je napisao/la:Ma upravo tako, ovo je katastrofa. Ma pola od tih navijača dođu na utakmicu a nezna s kim se ni igra koliko su napušeni. Ovo nisu navijači ovo su obični izdrogirani huligani, a koliko čujem, informacija vrlo pouzdana upitna je i utakmica protiv Zrinjskog a i slijedeće jer gotovo 100% igrača ne želi u ovakvim uvjetima ni trenirati ni igrati.jug-onostalgicar je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Operacija skidanja dresova uspjesno zavrsena, od danas ce se igraci prilagoditi nama i igrati zbog nas inace sljedeci put ostat ce bez gaca a ne dresova.
Ti si opet šampion !
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Najbolje postavite mitraljesko gnjezdo na sjever..ima da trece ko ludi 
nek trenira , moze do sudnjeg dana...suspendovan i ako mu menagerska agencija ne plati papire ili se proda pa dobijemo obestecenje...onda cemu biti skinuta suspenzija i moze u repku ...a eto kolko je glup, pape ne zove igrace koji nemaju klub i ne igrajuBLU SKY je napisao/la:Sta vam ovo ivan sesar okrenu leđa a do neki dan se kleo u sarajevo eno ga sad u listici trenira sa širokim.
sam svoj dusman...glupan malo je rec
Razumijem gnjev navijaca Sarajeva ali nisu ni svjesni da rade kontraefekat. Koliko su prepanuti igraci noge ce im bit zavezane protiv zrinjskog. Po meni Husref najveci krivac i njega su trebali maltretirat i otjerat
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
MIslio sam da je Husref pravi covjek na pravom mjestu samo da mu se stvore neki iole normalni uslovi al izgleda da sam bio totalno u krivu.
Moj Husrefe gdje ce poceti utakmicu bez da odredis izvodjaca penala
Inace HZ svka cast za ove akcije i ono skandiranje. Vrlo rijetko promasite u procjeni i nedajte da vam tjeraju juniore ...
Moj Husrefe gdje ce poceti utakmicu bez da odredis izvodjaca penala
Inace HZ svka cast za ove akcije i ono skandiranje. Vrlo rijetko promasite u procjeni i nedajte da vam tjeraju juniore ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Brate Sarajevo je takav klub da se to ne moze vise trpiti , 7 godina bez trofeja , ispadas dvije godine zaredom Zeta, Kukesi .. znaci zovnes ih pred tribinu odbijaju , glume face .. Pa ovo je jedini nacin da vide gdje su dosli i da ovdje nema zajebancije .. A efekat treba da bude, da lete po terenu ..moRAja je napisao/la:Razumijem gnjev navijaca Sarajeva ali nisu ni svjesni da rade kontraefekat. Koliko su prepanuti igraci noge ce im bit zavezane protiv zrinjskog. Po meni Husref najveci krivac i njega su trebali maltretirat i otjerat