FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jun 2011, 12:11

A da mi je znati sta to treba, po njegovom/njihovom misljenju, nasoj ekipi...
Pljunite pare pa cete dobiti ono sto ekipi treba...

Mozda cemo igrati sa 3-6-1 formacijom :lol: da iznenadimo malo :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 26 jun 2011, 12:17

Kako se naš narod brzo obloka to je čudo. Šta bi trebali reči navijači drugih klubova tipa naših komšinki(a vidi čuda oni se busaju da su najbolji).Napredujemo malo po malo,ali napredujemo.Ovi naši iz uprave zajedna sa Amarom valjda misle još ovu godinu Europu otpisati (stim da Žujom na samo njemu svojstven način kao veliki šef traži od sviju iskorak u Europi :lol: ),jedino ako nekako prođemo Sherif na način da ni nama samima ne bude jasno pa da se popnemo malo i u koeficijentu da dogodine lakše bude.Vjerovatno sljedeće europsko ljeto možda bude nešto od kupovine kojeg ozbiljnjeg igrača s tim da ja očekujem da oni dobri ostanu u Želji. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 jun 2011, 12:18

Ljudi ja vec vidim 2:0 na semaforu za nas i to vec u prvom poluvremenu. Kontam krenut cemo na "domacem" terenu u prvih 10min ludo i tako Serifa bacit u grog i onda samo zadrzat pritisak u prvih 25min i 2:0 :mrgreen: a u drugom na kontru jedan im uvalit i zdraoo ma zdraoo..

PS. mi nase evropske tekme vazda igramo na gostujucem terenu :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jun 2011, 12:20

Da hoce pljunut pare ako nista barem za lijevog beka i puna mi kapa, ali u q.rcu

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 jun 2011, 12:22

Zar ne rekose za ovog Borogovca da odusevljava, prosao omladinske skole Slobode, bla bla, i svi na kraju odose.. Pa majka mu stara, dajte iskesirajte za nekoga par stotina pa nek i propadnu, makar ste pokusali.. Stoper nam fali, golman nam fali, bek nam fali.. Da se to sve krpiti, ali isto tako cemo opet doziviti da nam Sloboda u 93 da gol kojim gubimo titulu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 jun 2011, 12:25

vjerovatno su počinili smrtni grijeh i tražili pare :mrgreen:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 jun 2011, 12:25

sony_91 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Eto ljudi izgleda da ce Skahic o kojem smo pisali ipak preci u Sarajeveo :(
Mi samo da se zainteresujemo za njega i došao bi kod nas. Čujem da je pravo talentovan štoper, ko zna.
EDIT: Šta bi s onim trojcem što su na probi bili, jel ko zadovoljio, rekli su da će se stručni štab oglasiti povodom toga, ja mislim još jučer
menadžer mu je Sedinet Karić, inače menadžer Bekrića, Alića (koji je već kod vas),...
inače se radi o velikom potencijalu
Sido kralj erotike.. :D :D :D u zatvoru je sad al ce uskoro pocet izlazit vikendom iako je on sam u toj nekoj komisiji za izlazenje vikendom.. :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 jun 2011, 12:27

Baja_Zvjerka je napisao/la:Zar ne rekose za ovog Borogovca da odusevljava, prosao omladinske skole Slobode, bla bla, i svi na kraju odose.. Pa majka mu stara, dajte iskesirajte za nekoga par stotina pa nek i propadnu, makar ste pokusali.. Stoper nam fali, golman nam fali, bek nam fali.. Da se to sve krpiti, ali isto tako cemo opet doziviti da nam Sloboda u 93 da gol kojim gubimo titulu..
ako je i dalje Karic kod vas onda vam ne treba golman..on je medju 3 najbolja golmana u Premier ligi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 jun 2011, 12:30

Pa sta sad hocete,"doveli" smo Muslimovica, Smajica, Jesea, sad ce i Dialiba doc, et jos samo taj famozni lijevi bek i beton smo :mrgreen:
Ovo je vec neozbiljno, koji k.... se onda boris za tu evropu ako nemas ambicija proc to jedno pretkolo, nego samo kesirat nekakvih 90 000 evrica. U toku zavrsne pripreme, uigravanje ekipe a nemas kompletiran tim, bjez ba.
Ne kritikujem rad Amara, neg su ovo cinjenice jbg, valjda ce biti bolje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jun 2011, 12:31

hamo je li ti stvarno mislis da smo igracki napredovali u odnosu na sampionski tim!? Ona ekipa sa Bekricem bi poderala ovu...u mojim ocima je to nazadak u igrackom kadru, a i da je losija Bekriceva ekipa, onda je sigurno imala vise srca i zelje...razlika je jedina, sto sada imamo duplo (ako ne i troduplo) vise para u odnosu na sampionsku "godinu" i sada kada dolazimo u goste ekipe se nas boje umjesto mi njih.
Prodato manje godisnjih, leprsavom igrom je manje ljudi dolazilo, ZeljoTv se ukinuo...
Evo trecu godinu se govori treba postepeno napredovati. Niko ne razmislja, samo se ponavlja pokusaj replike na kritiku neku: "postepeno napredujemo", "treba vremena", "ne moze preko noci", "hotic, simo", "tjeranje Amara" i ostale gluposti koje su se prerasle prije 2 godine...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2011, 12:33

Istina je uvijek negdje na sredini..

Da je Zeljeznicar puno napredovao od povratka Zuje i Amara,jeste..

Da se moglo i bolje,jeste..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 jun 2011, 12:34

Dylan Dog je napisao/la:Istina je uvijek negdje na sredini..

Da je Zeljeznicar puno napredovao od povratka Zuje i Amara,jeste..

Da se moglo i bolje,jeste..
Upravo tako ;)

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 26 jun 2011, 12:38

Ma ove probe su u najmanju ruku smijesne, za 3-4 dana ocijeniti da igrac jeste ili nije za nas je u najmanju ruku neozbiljno. Na probu se moze dovesti igrac koji se prati odredjeno verijeme, pa da se dodatno ispita, a ne ovi igraci za koje se nezna ni ime ni pozicija na kojoj igra a uz to jos nemaju ni neki CV. Dovoljno se sjetiti samo Ibricica i Zeca da se shvati kakve su ove probe.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 26 jun 2011, 12:41

Ma raji je pun k. gledanja dosadne i spore igre. Cuj 4 igraca bila i niko im ne valja! Pa izvali koju hiljadarku i dovedi igraca, ha ja! Razumio bih da nema para ali ovako nikad. Nicemu, apsolutno nicemu se ne nadam protiv ovih bakterija Eserifija koli,iako cu doci da podrzim. Sta vise cekaju? Svaku sezonu ovako uzimat besplatne igrace za gajbu pive i odgovarajucu mezu, a hoce neki uspjeh. Pa ne moze! Moze na srecu. Zato molim srecu da nas pogura malo.
Osim - drugo ime za Želju !

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 26 jun 2011, 12:51

Posto su ovdje ima strucnjaka zelio bih da mi neko objasni sljedecu situaciju.

1. Pretpostavka da Sehic nije prodat , znaci da ostaje u klubu i dobija normalno platu i nema nikakvog priliva sredstava u klub ali imamo dobrog golmana i ta je pozicija osigurana.

2. Pretpostavka da je Sehic prodat, odlicna finansijska injekcija za prelazni rok ali ostajemo bez odlicnog golmana i najboljeg igraca ekipe iz prosle sezone.

Pare od Dzeke takodjer ukljucujemo u ove od Sehica, znam da to ide po ratama ali takva situacija se moze vrlo lako rijesiti preko banaka, tako da to ne bi trebalo predstavljati problem.

Eh sad, pretpostavka 1 ocigledno nije tacna sto znaci da dobijamo pare i trebamo popuniti Sehicevo mjesto (osim ako Karic ili Bukvic ga ne mogu dostojno zamijeniti), ako mogu zasto te pare nece biti ulozene u pojacanja na ostalim pozicijama ? Gdje ce otici te pare ako nece u pojacanja ? (nadam se da neko nece napisati u godisnji budzet jer znam da on treba biti osiguran za sljedecu godinu, jer ako bi bila pretpostavka 1 tacna onda ne bi ostvarili godisnji budzet ??? Molio bih da ne pisete pare se rastalile, sve nestalo , Amar i Zujo ce ih uzeti i slicno. Ovo me bas zanima jer ako nama pare od prodaje igraca trebaju da zakrpimo budzet i vracanje duga onda se nemamo cemu nadati protiv Serifa ali i jos dugo vremena unaprijed. Hvala

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 26 jun 2011, 12:51

Ma oni nama samo nesto obecavaju i loze nas. Zujo da iskreno prica ne bi onako zamuckivao i zastajkivao kad prica... Svaka cast, stvari su se pomjerile s mrtve tacke, ali se stoji! Oni bas misle da ce im biti pun stadion ako sezona bude kao prosla. Ovo malo igraca sto smo dobili nista ne obecava. Seyo odlicno si rekao.
Osim - drugo ime za Želju !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 jun 2011, 12:52

Ev gledam na sport klubu kako se reklamiraju zvezda i partizan, prodaja sezonskih karata, imas popust pri kupovini dresova, placanje na rate i sl fore, kao da je to neka pamet, al jok, nama se to ne isplati, nemamo jbn shop svoj, a imam osjecaj da je samo nekome mrsko da se pokrene i organizuje sve to, ti nekakvi nasi direktori i marketing menadzeri. Istina da smo dosta npredovali dolaskom Amara & co, al kao sto rece neko da se moglo vise, moglo je vala.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 26 jun 2011, 13:00

Nekako se jos uvijek nadam da ce stici neko zvucno ime na grbavicu...ali me Amar sve vise podsjeca ili se fura na svog oca legendarnog Ivicu koji je znao dovesti totalne anonimuse,neafirmisane igrace iz malih ruralnih sredina i od njega napravit nesto..postavlja se pitanje da li je to danas moguce posto se sada vecinom fudbal igra iz finansiski razloga sto nekada nije bilo na prvom mjestu,a danas je potpuno drugacija stvar..svak gleda da nesto zaradi tako da je tesko na taj nacin doci do igraca..bilo kako bilo,sa Evropm smo se vec pozdravili i izljubili,ne mora niko nista reci javno sve je ocigledno a izjave pojedinaca bliskih klubu me ponekad zabrinjavaju (ne mogu da vjerujem da se razmislja na taj nacin ili ko zna moguce je da ja kao i vecina ovde razmislja navijacki a to mozda nije ispravno za klub)..!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 jun 2011, 13:02

Da ih bar dovodi iz ruralnih sredina, i njih par što je doveo, Perak, Odović, šta je bilo sa njima ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.