Slaviša bi po meni bio pravo pojačanje ukoliko bi se priključio Rođenim...Mi se nešto radujemo Oliveiri koji je igrao u Širokom, a ko da gledam da ce ko Walace hodati po terenu i zjale prodavat...Hajde, valjda Uprava zna šta radi...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 21:50Slaviša Radović bi nakon samo nekoliko mjeseci mogao napustiti redove FK Sarajevo. Iako je 29-godišnji lijevi bek imao usmeni dogovor o produžetku saradnje s Bordo timom, ipak čini se kako on u nastavku sezone neće nositi dres tima s Koševa.
Ajde Slavisaaa
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Moze Moj Tata <3 Slavisa uvijek u nas klub 🫡
Ovaj Brazilac je vjerovatno posljednje rješenje za ovaj prelazni rok, ako i potpiše. Ako podvučemo crtu, nije loš posao odrađen. Mislim da je Feja dobio sve što je tražio i sada je do njega kako će to posložiti. Na zimu ne bi trebalo previše novih rješenja, ali bi bilo idealno dovesti dva kvalitetna vezna i još jednog napadača. Ako ćemo vjerovati ovom stručnom štabu, treba im dati vrijeme. Glupo je očekivati da će kroz jedan prelazni rok napraviti ekipu koja će funkcionisati kao tim. Po meni su ova nova rješenja solidna, pokazuju kvalitet i mislim da su korak naprijed.
Utakmica protiv GOŠK-a ne treba biti neko mjerilo, iako se slažem da se trebalo pobijediti. Mislim da ćemo sa ovom brzinom na bekovima i krilima svakoj jačoj ekipi napraviti problem. I dalje će nam najgore biti bunker ekipe, jer još nismo dovoljno uigrani da to kvalitetno probijamo. I protiv GOŠK-a smo imali penal i 100% šansu Haskića. Jbg, nije ušlo, idemo dalje. Najgluplje je nakon 2 kola praviti negativnu atmosferu, od toga nema ništa...
Utakmica protiv GOŠK-a ne treba biti neko mjerilo, iako se slažem da se trebalo pobijediti. Mislim da ćemo sa ovom brzinom na bekovima i krilima svakoj jačoj ekipi napraviti problem. I dalje će nam najgore biti bunker ekipe, jer još nismo dovoljno uigrani da to kvalitetno probijamo. I protiv GOŠK-a smo imali penal i 100% šansu Haskića. Jbg, nije ušlo, idemo dalje. Najgluplje je nakon 2 kola praviti negativnu atmosferu, od toga nema ništa...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Oreč se jako malo spominje,za mene jedan yeben igrac samo tako. Kakvu kretnju momak ima,a i spreman je. Mene je licno odusevio
Možda ga nismo dovoljno stavili u fokus, ali sigurno najbolji igrač u prve dvije utakmice. Protivnici nam nisu bili nešto ofanzivni, da bi on mogao pokazati kako se nosi sa pritiskom na zadnju liniju, ali par kontri je odlično zatvorio. Prema naprijed je odličan i dobro se ponavlja. Ima fin centaršut, dosta je brz i što je najvažnije, stvarno je spreman. U prvoj utakmici je u 90 minuti radio sprinteve gore-dole. Ista stvar je bila protiv GOŠK-a. Ostaje da vidimo kakav nam je ovaj Bjelorus, pa da imamo slatke muke oko toga koga staviti da igra na toj poziciji desnog beka...Direktorcic je napisao/la: ↑09 avg 2023, 01:09Oreč se jako malo spominje,za mene jedan yeben igrac samo tako. Kakvu kretnju momak ima,a i spreman je. Mene je licno odusevio
Anđušić - Haskić - Gulaš
Oreshkevich - Vukčević - Mlinarić - Oreč
Oliveira - Mahmić - Hrkač
Hadžikić
One day
Oreshkevich - Vukčević - Mlinarić - Oreč
Oliveira - Mahmić - Hrkač
Hadžikić
One day

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Hadzikic
Oreč Hrkać Mahmić Klement
Hasanović Vukčević
Gulasvili Anđušić Dzafić
Haskić
Izmjene odmah od 55/60 minute
Halilović,Mlinarić osvježenje veznog reda
Krajnc za napad
Yaroslav jednog od bekova
Oliveira umjesto Hrkaća
Sa ovim igračima može i razne formacije mijenjati od 4231
433,442,352
Imaju sve uslove od treninga do finansija.
Realno sad je sve do Feje.
Oreč Hrkać Mahmić Klement
Hasanović Vukčević
Gulasvili Anđušić Dzafić
Haskić
Izmjene odmah od 55/60 minute
Halilović,Mlinarić osvježenje veznog reda
Krajnc za napad
Yaroslav jednog od bekova
Oliveira umjesto Hrkaća
Sa ovim igračima može i razne formacije mijenjati od 4231
433,442,352
Imaju sve uslove od treninga do finansija.
Realno sad je sve do Feje.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Jeko Oliviera?
-
- Kontakt:
Rekao je Feja jutros u intervjuu na N1 da je Oliveira tu i da je završen. Isto tako je rekao da papiri nisu gotovi Giuliu i Yaroslavu. Spomenuo je da očekuje da se saniraju manje povrede do utakmice sa Širokim. Ako se sve riješi, imati ćemo stvarno širok kadar i problem će biti koga ostaviti na klupi. Sa ovako ofanzivnim bekovima, koji dobro centriraju, komotno se može igrati sa trojicom nazad: Ante u sredini, Oliveira ili Bajrić desno, Mahmić lijevo. Sve je do Feje, izbor ima...
Sada je sve na njemu. Dobio je igraca za 2 sastava. Nema vise prostora za izgovore. Pa da ga vidimo. Cekam Siroki da vidim hoce li Lija igrati duze od 60 minuta.aimar21 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 13:10Rekao je Feja jutros u intervjuu na N1 da je Oliveira tu i da je završen. Isto tako je rekao da papiri nisu gotovi Giuliu i Yaroslavu. Spomenuo je da očekuje da se saniraju manje povrede do utakmice sa Širokim. Ako se sve riješi, imati ćemo stvarno širok kadar i problem će biti koga ostaviti na klupi. Sa ovako ofanzivnim bekovima, koji dobro centriraju, komotno se može igrati sa trojicom nazad: Ante u sredini, Oliveira ili Bajrić desno, Mahmić lijevo. Sve je do Feje, izbor ima...
-
- Kontakt:
SLUŽBENO: Edmar Junior Dos Santos Neves novi igrač FK Velež!
Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Edmar Junior Dos Santos Neves od danas službeno novi igrač našeg Kluba.
U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog devetnaestogodišnjeg igrača defanzivnog reda vezati za Rođene do kraja sezone 2025/26.
Edmar je rođen je 6. maja 2004. godine u Brazilu. Igrao je za U20 FK Nova Mutum i U20 FK Tanabi.
Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.
Dobrodošao, Edmar!
Edmar, Guli, Rafa, Yaroslav, Oliveira, Lohan? Nekoliko posudbi pod hitno...
Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Edmar Junior Dos Santos Neves od danas službeno novi igrač našeg Kluba.
U prisustvu direktora FK Velež gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog devetnaestogodišnjeg igrača defanzivnog reda vezati za Rođene do kraja sezone 2025/26.
Edmar je rođen je 6. maja 2004. godine u Brazilu. Igrao je za U20 FK Nova Mutum i U20 FK Tanabi.
Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.
Dobrodošao, Edmar!
Edmar, Guli, Rafa, Yaroslav, Oliveira, Lohan? Nekoliko posudbi pod hitno...
Dobro mogli su barem navesti šta igra ovaj anonimus, koju poziciju
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po meni opet gomilanje.uredu,nije ko zimus,vidjeli smo na djelu neke grace,pojacanja su. Ali draze mi je ulagati u kadrica,sikala,jogunovica itd. Nego nekog Edmara dovodit. Sta znam, nase je da navijamo 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Možda naši ni ne znaju da su se pravila oko stranaca i mladih igrača mijenjala 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Da glupo je praviti negativnu atmosferu, jos je gluplje euforiju praviti i pozitivnu sliku.aimar21 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:47Ovaj Brazilac je vjerovatno posljednje rješenje za ovaj prelazni rok, ako i potpiše. Ako podvučemo crtu, nije loš posao odrađen. Mislim da je Feja dobio sve što je tražio i sada je do njega kako će to posložiti. Na zimu ne bi trebalo previše novih rješenja, ali bi bilo idealno dovesti dva kvalitetna vezna i još jednog napadača. Ako ćemo vjerovati ovom stručnom štabu, treba im dati vrijeme. Glupo je očekivati da će kroz jedan prelazni rok napraviti ekipu koja će funkcionisati kao tim. Po meni su ova nova rješenja solidna, pokazuju kvalitet i mislim da su korak naprijed.
Koliko ja znam Edmar bi trebao na posudbu.
-
- Kontakt:
Evo, imamo sve izgleda za napad na prva 3 mjesta, sirok roster da covjek ne zna koga bi ubacio u prvih 11.
Ali sta ce nas retard od trenera uraditi, stavit ce Vehabovica, Sikala, Zvonica od prve, Andjusica pustati da umire u mukama cim prodje 60 ta, i gurat na krilo gdje apsolutno nikad nista nije uradio. Podrsku imate, uslove imate, sirinu imate, obradujte nas hljeb ga yebao.
Ali sta ce nas retard od trenera uraditi, stavit ce Vehabovica, Sikala, Zvonica od prve, Andjusica pustati da umire u mukama cim prodje 60 ta, i gurat na krilo gdje apsolutno nikad nista nije uradio. Podrsku imate, uslove imate, sirinu imate, obradujte nas hljeb ga yebao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.