FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najveća greška koju možemo napraviti je očekivati neku borbu za vrh, Europa i takvi supljaci. Mislim da su nam šanse za licencu minimalne pa bi sjeo bio još veći. Ono što je bitno danas je pristup. Jako, čvrsto, hrabro, pa šta izadje iz toga. Oni su optimistični i očekuju bod (ove).
Inače u Posusju sunčano, bez oblačka. Kafa se u basti pije.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Naprijed Ž!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Željezničar: Bender; Mujezinović, Kosorić, Vrhovac, Malić; Crnčević, Mekić, Bojo, Subašić, Zdunić; Juričić.
Na klupi su ostali: Muftić, Zec, Hajdarević, Drina, Blažević, Beća, Duraković, Gasal, Bekrić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mujezin postade ustaljeni RB 

Joj razlike u odnosu na prije. Bukvalno u svakom trenutku mozes pogoditi barem 10 startera. Ne tako davno su neki igrali u prvih 11 pa naredne 3 utakmice nisu bili ni u protokolu.
Tomo realno radi dobar posao i kako neko napisa iznad ne treba visoko pucati. Treba iskoristiti sto dobro ide, povuci u nekom trenutku iskusnije, i ubaciti jos ponekog mladjeg igraca. Neki dobar transfer bi dosta ubrzao oporavak kluba. Treba samo pametno raditi, ne ici grlom u jagode ma kako da se otvori situacija. Nadogradjivati ovo sto imamo i to je to.
Tomo realno radi dobar posao i kako neko napisa iznad ne treba visoko pucati. Treba iskoristiti sto dobro ide, povuci u nekom trenutku iskusnije, i ubaciti jos ponekog mladjeg igraca. Neki dobar transfer bi dosta ubrzao oporavak kluba. Treba samo pametno raditi, ne ici grlom u jagode ma kako da se otvori situacija. Nadogradjivati ovo sto imamo i to je to.
Cuva Bog Zelju svog!
I bolji je na RB, posto je na krilu beskoristan.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Neka neka mašala samo nek ga lomi...

Je li se ono "Poskoci" zovu navijači Posušja?
-
- Kontakt:
Imaju nagrade po plasmanu za klubove. Pa i tu mozes biti bolji, ne razumijem to oko licence. Cak i da je ne dobijes, ako si iznad dobijas vecu posjetu i sve. Uslove za licencu ako do tog dodje, nek objave javno. Mislim da bi i navijaci pomogli. A i ovi u klubu, okej oporavak, okej trrba vrijeeme, okej jeftiniji roster sa ambicijama da ostanemo u ligi.VeteranSA je napisao/la: ↑24 okt 2021, 10:27Najveća greška koju možemo napraviti je očekivati neku borbu za vrh, Europa i takvi supljaci. Mislim da su nam šanse za licencu minimalne pa bi sjeo bio još veći. Ono što je bitno danas je pristup. Jako, čvrsto, hrabro, pa šta izadje iz toga. Oni su optimistični i očekuju bod (ove).
Ali to njih kao ljude na vrhu kluba, ne treba a i ne smije zadovoljiti.
Ako igraci mogu da budu na mjestu za evropu, ostalo je na upravi da izganjaju licencu. I tu nrma izgovoora.
Da se razumijemo, nisam ni za bilo kakav pritisak da se pravi na igrace.
Sretno Željo!!
Licenca se može dobiti ako uprava radi posao za koji je zadužen. Samo ne znam kako ti i bilo ko moze znati u ovom trenutku nećemo dobiti licencu. Čisto lupetanjeVeteranSA je napisao/la: ↑24 okt 2021, 10:27Najveća greška koju možemo napraviti je očekivati neku borbu za vrh, Europa i takvi supljaci. Mislim da su nam šanse za licencu minimalne pa bi sjeo bio još veći. Ono što je bitno danas je pristup. Jako, čvrsto, hrabro, pa šta izadje iz toga. Oni su optimistični i očekuju bod (ove).
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Kvalitetniji smo sigurno, vjerujem da su i nahajcani. 0:1 dovoljno da pucamo od srece a ovi sto odu na Grbavicu nek im pucaju cirevi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Malicu je ovo treci zuti, nema ga protiv Zrinjskog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ima li negdje link
Gszi nas sudija.Ovo je bio prije ovog opsajd.Plus 3 zuti.
Kakvo ofirno navlačenje sa odlukama. Kapa dole kolega, domaćinski. 

- NerminFatic
- Kontakt:
Kosoricu nikad nisam zaboravio onaj faul protiv Makedonaca u EL kad izgubismo zbog njega 220 000 eura, evo danas opet nepotreban faul na ivici sesnaesterca! 

Ono nase
Svee ovo treba rastjerat, ovi nemaju pobjede al zato nas pobjedi ko stigne. Majku li vam **** kakav ste luzerski klub napravili. Fuj
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Luka jest borben ali ovo danas je rekreacija zesca.Jesam vam reko kakva evropa bod ko kuca.Vec smo se malo ufurali.Najgore poluvrjeme.Pitare Borac i Tuzlu smo ubili prvo poluvrjeme.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 54 gosta.