FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2010, 13:22

Ma nebi oni to uradili da nisu sigurni da će stadion biti gotov, a i Fišer je imao sinoć slične izjave na Belu, ali ipak to je bio fišer, mislim da jue neko drugi pa da ga shvatim ozbiljno, al ipak fišer je onako, pomalo neozbiljna pojava, da ne kažem neku grublju riječ...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 apr 2010, 13:28

To na Belu postoji neka sportska emisija? :o
Ne znam jesam li 2 puta prebacio na taj kanal otkako su se reaktivirali. :mrgreen:
Znas li hoce li biti repriza danas od pola 4 pa nadalje?

Da li je Fiser rekao nesto konkretno ili je bilo klasicno prelijevanje iz supljeg u prazno?

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 01 apr 2010, 13:33

VB 1987 je napisao/la:Ma nebi oni to uradili da nisu sigurni da će stadion biti gotov, a i Fišer je imao sinoć slične izjave na Belu, ali ipak to je bio fišer, mislim da jue neko drugi pa da ga shvatim ozbiljno, al ipak fišer je onako, pomalo neozbiljna pojava, da ne kažem neku grublju riječ...
nisam gledao BEL, šta je Fišer pričao?

a ni Fišer ni onaj Šipovac ne donose ključne odluke, kad bi od njih dvojice zavisila sudbina kluba, bio bih pravo zabrinut:)

Mislim da je struktura UO ono što nam može dati optimizam , ne može se zanemariti da su tamo svidjali se nekom ili ne, ipak neki do vodećih ljudi grada , vidjam neke od njih redovno na utakmicama kako pravo srcem navijaju skaču i raduju se golivima a to je bitno,bitno je da se voli klub
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2010, 13:34

Simpatizer je napisao/la:To na Belu postoji neka sportska emisija? :o
Ne znam jesam li 2 puta prebacio na taj kanal otkako su se reaktivirali. :mrgreen:
Znas li hoce li biti repriza danas od pola 4 pa nadalje?

Da li je Fiser rekao nesto konkretno ili je bilo klasicno prelijevanje iz supljeg u prazno?
Ma ne, sportski dio u okvru informativne emisije 24 sata, a nije rekao ništa što mi već nismo čuli ili znali, uglavnom potvrdio je sve to oko stadiona, pomoćnih terena, reflektora itd itd
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2010, 13:36

borcev_navijac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ma nebi oni to uradili da nisu sigurni da će stadion biti gotov, a i Fišer je imao sinoć slične izjave na Belu, ali ipak to je bio fišer, mislim da jue neko drugi pa da ga shvatim ozbiljno, al ipak fišer je onako, pomalo neozbiljna pojava, da ne kažem neku grublju riječ...

a ni Fišer ni onaj Šipovac ne donose ključne odluke, kad bi od njih dvojice zavisila sudbina kluba, bio bih pravo zabrinut:)

Mislim da je struktura UO ono što nam može dati optimizam , ne može se zanemariti da su tamo svidjali se nekom ili ne, ipak neki do vodećih ljudi grada , vidjam neke od njih redovno na utakmicama kako pravo srcem navijaju skaču i raduju se golivima a to je bitno,bitno je da se voli klub
Pa sa tim sam se i jao iznenadio u vezi sa SrđanoM Šuputom, a znamo svi da je skoro doživio porodičnu tragediju, znači da mu klub ipak nešto znači...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 01 apr 2010, 13:38

subzero81 je napisao/la:e ljudi znam da je offtopic ali moram da vam pokazem

http://translate.google.rs/?hl=sr&tab=wT#en

otvorite stranu i onda upisite velikim slovima CROATIA i pogledajte rezultet da ne povjerujes
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 apr 2010, 13:39

Hvala VB 1987.

Kad smo vec kod klupskih funkcionera i njihovih pojavljivanja u javnosti jedna funkcija, koju nisam zapazio, mi pade na pamet. Ima li nas klub portparola?
Gledam ponekad na SOS-u onog Zvezdinog, cini mi se da se preziva Nikolovski, i momak radi veoma dobar posao. Cak i manji klubovi u Srbiji imaju sto muske, sto zenske :mrgreen: portparole.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 01 apr 2010, 13:43

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Pa sa tim sam se i jao iznenadio u vezi sa SrđanoM Šuputom, a znamo svi da je skoro doživio porodičnu tragediju, znači da mu klub ipak nešto znači...
da baš tako, čovjek je imao porodičnu tragediju i pored tog je na stadionu i navija, Mada Kopanju od početka proljeća nisam vidio vidjam Travara i Tegeltiju svaku utakmicu isto skaču brate i galame ko da su navijači :)

u principu to je jako dobro i svidja mi se :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2010, 13:43

Simpatizer je napisao/la:Hvala VB 1987.

Kad smo vec kod klupskih funkcionera i njihovih pojavljivanja u javnosti jedna funkcija, koju nisam zapazio, mi pade na pamet. Ima li nas klub portparola?
Gledam ponekad na SOS-u onog Zvezdinog, cini mi se da se preziva Nikolovski, i momak radi veoma dobar posao. Cak i manji klubovi u Srbiji imaju sto muske, sto zenske :mrgreen: portparole.
Klub je imao portparola i to je bio onaj novinar čini mi se Fokusa, adžić ili nešto tako slično, međutim dal ga ima sada tj ko je sada na tom mjestu ja stvarno neznam, ali dobar p.r. znači jako mnogo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2010, 13:46

Ma moramo svi razumjeti da je Kopanji problem i da dođe na utakmice, ali pored onih koje si ti nabrojao na svakoj utakmici je i predsjednik kluba Milovanović i još jedan jako jako bitan i uticajan gospodin iz gradske skupštine... ;) , znate svi na koga mislim...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 apr 2010, 13:48

VB 1987 je napisao/la:

Klub je imao portparola i to je bio onaj novinar čini mi se Fokusa, adžić ili nešto tako slično, međutim dal ga ima sada tj ko je sada na tom mjestu ja stvarno neznam, ali dobar p.r. znači jako mnogo...
Zato i pitam. Trebalo bi sad, ako uhvatimo zamajac izlaskom u Evropu i gradnjom stadiona, malo da se poradi i na tome.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2010, 13:50

Simpatizer je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:

Zato i pitam. Trebalo bi sad, ako uhvatimo zamajac izlaskom u Evropu i gradnjom stadiona, malo da se poradi i na tome.
Mislim da je to regulisano zakonom o javnom informisanju, tj da je ta funkcija propisana zakonom, ali dali tom riješenju podliježe i F.K. Borac to stvarno neznam...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 01 apr 2010, 14:07

slika

evo neke unikatne fotkice-iz prve ruke :)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 01 apr 2010, 14:08

radebl je napisao/la:slika

E svaka ti čast kako si je složio...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 01 apr 2010, 14:12

imam jos extra fotkica "lesinara" al necu ovdje postaviti...
slike preuzeo od kolege prof. fotografa...... a.c.

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 01 apr 2010, 14:15

VB 1987 je napisao/la:
EastStand je napisao/la:? је &?
Polugodišnja 60 KM , zapad...
mislim daje 20km za istok...al nisam siguran..

"TRECI PUT CASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 01 apr 2010, 14:28

radebl je napisao/la:http://img227.imageshack.us/img227/3047/cavic.jpg

& је супер! % је $ & $! " ја ' ? пута на $ " у ? " " & " $ + & $, ? $ " " фотоапарат $ &.

& " " $ су " супер " оне & % је ? " " :D АЈ & :)
"" ПУТ ""

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 01 apr 2010, 14:34

" je napisao/la:
radebl je napisao/la:http://img227.imageshack.us/img227/3047/cavic.jpg

& је супер! % је $ & $! " ја ' ? пута на $ " у ? " " & " $ + & $, ? $ " " фотоапарат $ &.

& " " $ су " супер " оне & % је ? " " :D АЈ & :)
? " на $ %...

"TRECI PUT CASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 01 apr 2010, 14:42

Okrenimo se narednoj utakmici sa Zrinjskim.

Ja sam već napisao , šta vi mislite, šta možemo tu očekivati kako treba da igramo ?
TREĆI PUT ČASTIMO !

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 01 apr 2010, 14:46

borcev_navijac je napisao/la:Okrenimo se narednoj utakmici sa Zrinjskim.

Ja sam već napisao , šta vi mislite, šta možemo tu očekivati kako treba da igramo ?
& " пренос на тв-у..% ' за " на ?..па - " у " $ $ у '.
0-0 :D

"TRECI PUT CASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.