Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

pobjedesve
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la pobjedesve » 29 maj 2014, 16:53

OnlyUnited je napisao/la:Za prvi problem: http://download.cnet.com/EaseUS-Partiti ... 79786.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Za drugi: http://drp.su/download.htm" onclick="window.open(this.href);return false; (instaliraj, skeniraj, naci ce odgovarajuci audio diver, skini i instal)...
Brate problem je sto nema Hard drive nikako, nema ni u device manageru a ni u ovom recoveryu imam samo ovaj od 180 GB drugi kao da ne postoji. Ovaj drugi mi je nestao kada sam reinstalirao windows, isao sam na hard diskove pa delete na oba i sada ga nista ne moze pronaci. Ovaj program ga ne moze naci.

A za ovaj drugi problem skidam vec neki driver nesto, pa ako ovaj ne uspije probat cu ovaj tvoj program
Hvala puno i tebi i mandraxu :thumbup: :thumbup:
a... pehari su tu

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 29 maj 2014, 19:14

Skini taj program EaseUS Partition Recovery i prati upute, korak po korak. Ako ne pomogne probaj ovo:
U Disk managmentu mu dodijeliti slovo... Desni klik na My Computer - manage - Disk managment. U donjoj polovici prozora desni klik na particiju bez slova - Change drive letters and path i klik na change. Tu dodjeliš slovo disku i to je to.
- Ed Woodward for Prime Minister !

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 maj 2014, 18:18

može li se na skajpu obrisati istorija poziva ili razgovora sa nekom osobom?

Hattrick10
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick10 » 31 maj 2014, 18:22

filip13 je napisao/la:može li se na skajpu obrisati istorija poziva ili razgovora sa nekom osobom?
Može naravno.

Alati -> Mogućnosti -> Privatnost -> imaš desno "Očisti povijest".

:thumbup:
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 maj 2014, 18:25

Hattrick10 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:može li se na skajpu obrisati istorija poziva ili razgovora sa nekom osobom?
Može naravno.

Alati -> Mogućnosti -> Privatnost -> imaš desno "Očisti povijest".

:thumbup:

hvala

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 maj 2014, 18:35

Situacija je sljedeća.
Prije jedno 6 godina kada sam se prijavio na fb,bile su u modi razne stranice za uređivanje slika i to,nekakvi okviri i tako nešto,nemam pojma.Uglavnom,ja sam se tada slikao i to stavljao tu i uređivao,staviš neki okvir pa ispadne kao da je tvoja slika na nekom velikom reklamnom panou,pa ima nešto kao neka ženska drži sliku i 3-4 slike su razbacane po podu pokraj nje,i ti tu uploadaš svoju sliku i tvoja slika bude na tim razbacanim slikama i slici koja ona drži.Bilo je još neki fazona,mogao si se ja mislim i na majicu staviti.I tako to napraviš i staviš npr. za profilnu na facebooku.Ja sam stavljao raznih slika,ali to je bilo prije 6 godina,taj sam profil izbrisao i sve,ali zlata bi mi značilo da još jednom vidim te slike koje sam uploadao,ne mogu se sjetiti imena stranice,nisam ništa spremao na kompjuter,email mi je oduvijek bio isti.
Mene zanima da li ikako mogu ući u trag tim slikama,može li se možda preko emaila vidjeti gdje si se sve registrovao i tako te stvari,ima li pomoći ako npr. zamolim facebook da mi pošalju slike koje sam imao na profilnim,to sam izbrisao,ali eto,ako sve spremaju,valjda i to imaju.
Keep walking.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 jun 2014, 07:54

pojede mi zivce ovo stopanje kompa, svako par dana, tako zariba, zastopa da to nije normalno, naime, kad dodje sebi, pise mi gore "adobe flash je srusen" onda dobijem opciju nastavi skriptu ili ukini, uvjke iem ovo ukini, pa prestane za par minuta, sta mu je? kuknjava

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 jun 2014, 07:57

Skini: http://www.wisecleaner.com/wisecare365.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ocisti pc, zatim precesljaj ga sa: https://www.malwarebytes.org/." onclick="window.open(this.href);return false;.

I na kraju restartuj browser... ;)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 jun 2014, 14:07

hvala kume ;)

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 jun 2014, 14:28

Nema na cemu... ;)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la JoseMourinho » 01 jun 2014, 15:15

Cautinho je napisao/la:Situacija je sljedeća.
Prije jedno 6 godina kada sam se prijavio na fb,bile su u modi razne stranice za uređivanje slika i to,nekakvi okviri i tako nešto,nemam pojma.Uglavnom,ja sam se tada slikao i to stavljao tu i uređivao,staviš neki okvir pa ispadne kao da je tvoja slika na nekom velikom reklamnom panou,pa ima nešto kao neka ženska drži sliku i 3-4 slike su razbacane po podu pokraj nje,i ti tu uploadaš svoju sliku i tvoja slika bude na tim razbacanim slikama i slici koja ona drži.Bilo je još neki fazona,mogao si se ja mislim i na majicu staviti.I tako to napraviš i staviš npr. za profilnu na facebooku.Ja sam stavljao raznih slika,ali to je bilo prije 6 godina,taj sam profil izbrisao i sve,ali zlata bi mi značilo da još jednom vidim te slike koje sam uploadao,ne mogu se sjetiti imena stranice,nisam ništa spremao na kompjuter,email mi je oduvijek bio isti.
Mene zanima da li ikako mogu ući u trag tim slikama,može li se možda preko emaila vidjeti gdje si se sve registrovao i tako te stvari,ima li pomoći ako npr. zamolim facebook da mi pošalju slike koje sam imao na profilnim,to sam izbrisao,ali eto,ako sve spremaju,valjda i to imaju.
ja koliko znam nemozes se izbrisat sa fba nego samo deaktivirat...aktiviraj se ponovo i sve su ti te slike tu ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 jun 2014, 15:16

Deaktiviras i ne ulazis 3 mjeseca ja mislim i izbrise se.
Ja nisam ulazio 3 godine.
Keep walking.

R32
Kontakt:

Re: Odg:

Post Postao/la R32 » 01 jun 2014, 15:19

JoseMourinho je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Situacija je sljedeća.
ja koliko znam nemozes se izbrisat sa fba nego samo deaktivirat...aktiviraj se ponovo i sve su ti te slike tu ;)
Mozes se obrisati, ides preko jednog linka, tu ukucas svoje podatke, i imas 14 dana ak ozelis da se vratis, u tih 14 dana bude kao deaktivirano, i onda se obrise u potpunosti tvoj nalog.
Mia San Mia

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 jun 2014, 15:21

Do mene je ja sam mislio da se samo koze deaktivirat ;)

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 02 jun 2014, 13:51

Zna li neko otprilike za koliko bi mogao prodati ovu centralnu :?: :mrgreen:
win 7 Intel Pentium Dual CPU E2140 @ 1,60GHz 2,0GB RAM Ati Radeon x300/X550/1050 Series

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 jun 2014, 14:00

semir01 je napisao/la:Zna li neko otprilike za koliko bi mogao prodati ovu centralnu :?: :mrgreen:
win 7 Intel Pentium Dual CPU E2140 @ 1,60GHz 2,0GB RAM Ati Radeon x300/X550/1050 Series
200-250 km
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 02 jun 2014, 14:38

Pozdrav da li bi mogao prerezat lan kablo pa ga opet prispojit da li će radit? :think:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 02:44

adisice je napisao/la:Pozdrav da li bi mogao prerezat lan kablo pa ga opet prispojit da li će radit? :think:
hoće, samo lijepo spoji ;)

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 03 jun 2014, 09:13

adisice je napisao/la:Pozdrav da li bi mogao prerezat lan kablo pa ga opet prispojit da li će radit? :think:
Oslabi signal kume, imati ces los kvalitet. Kupi lan kabal, nije plaho skup.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 10:29

masteRofPoker je napisao/la:
Oslabi signal kume, imati ces los kvalitet. Kupi lan kabal, nije plaho skup.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam dva spojio u jedan, trebo mi duzi i nemam problema za sad ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.