I na poduzem tekstu naravno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Prosle sezone bi to bio derbi ,sada je Valencia za klasu bolji tim ,tako da je to samo dobra utakmica.Damian je napisao/la:konacno nadjoh malo mira da pogledam "derbi"
Fudbalska porodica. Stari im je igrao za Elche i to u periodu kada je Elche igrao Primeru. Imaju jos jednog buraza Jonhatana koji igra u Alcorconu ,on je i najstariji od njih trojice. Johny i Aron su poceli svoje karijere u Elcheu odakle su rodom ,Saul je najveci talenat i pred njim je sigurno velika karijera. On je nesto malo ,cini mi se do 14 godine igrao u Realovoj canteri prije nego je potpisao za kadete Atletica. Aron je bio dosta dobar u Grckoj odnosno Iraklisu gdje je cini mi se bio proglasavan za najboljeg igraca te lige. On je produkt Valencie a igrao je i za prvi tim dok se nije teze povrijedio .L_blancos je napisao/la:Samo mi to malo nije jasno, Saul prosao skolu Atletica a Aaron, cini mi se, Valencie.
Inace sinoc me odusevio Fabrice Olinga, inace 96. godiste. Debi je imao cak prosle godine tek napunjenih 16 godina a postigao je i jedan gol prosle godine u ligi.
Vec ima tri nastupa za prvi tim Kameruna, definitivno igrac na kojeg treba obratiti paznju, malo podsjeca na Isca od prosle godine.
Aaron je bio najveci talenat koji je pojavio se posljednjih 30ak godina u Valenciji.Momak je sa samo 17 godina debitovao u LP protiv Rome.Predviđali su mu strasnu karijeru,a on vecinu vremena proveo u segundi.juznjak> je napisao/la:Fudbalska porodica. Stari im je igrao za Elche i to u periodu kada je Elche igrao Primeru. Imaju jos jednog buraza Jonhatana koji igra u Alcorconu ,on je i najstariji od njih trojice. Johny i Aron su poceli svoje karijere u Elcheu odakle su rodom ,Saul je najveci talenat i pred njim je sigurno velika karijera. On je nesto malo ,cini mi se do 14 godine igrao u Realovoj canteri prije nego je potpisao za kadete Atletica. Aron je bio dosta dobar u Grckoj odnosno Iraklisu gdje je cini mi se bio proglasavan za najboljeg igraca te lige. On je produkt Valencie a igrao je i za prvi tim dok se nije teze povrijedio .L_blancos je napisao/la:Samo mi to malo nije jasno, Saul prosao skolu Atletica a Aaron, cini mi se, Valencie.
Inace sinoc me odusevio Fabrice Olinga, inace 96. godiste. Debi je imao cak prosle godine tek napunjenih 16 godina a postigao je i jedan gol prosle godine u ligi.
Vec ima tri nastupa za prvi tim Kameruna, definitivno igrac na kojeg treba obratiti paznju, malo podsjeca na Isca od prosle godine.
Drago mi je sto Cedric dokazuje ono sto se za njega tvrdilo dok je bio u drugom timu Atletica. Definitvno su ga se prelako odrekli na Calderonu . Isto vazi i za Ibrahima Baldea koji sada razvaljuje u Kuban Krasnodaru .
Za njega se pricalo da je novi Drogba. Volio bih da se vrati u Primeru gdje definitivno ima mjesta za njega.
Imaju neka braca Obama trenutno sto razvaljuje u tim mladjim uzrastima. Oba igraju napadaca,znam da imaju impresivnu brojku postignutih golova,isto znam da su razvaljivali po raznim turnirima. Konkretno nedavno razvalili Real u finalu nekog turnira,a jedan od njih je upisao Hattrick.
Uhhhh baš golčina.111 je napisao/la:jao golcine Perotia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.