La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Damian
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Damian » 17 avg 2013, 15:03

Jao, svaka cast na pracenju te lige :D

I na poduzem tekstu naravno.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 avg 2013, 18:25

moguci sastavi vecerasnjih utakmica

slika

slika

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 avg 2013, 20:55

Fin golazo Seferovica 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 avg 2013, 22:38

konacno nadjoh malo mira da pogledam "derbi" 8-)
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 avg 2013, 23:47

Solidnih 45 minuta. Malaga nije losa, naprotiv. Kod Sismisa treba malo vise sigurnosti i upisat ce 3 boda!
RIP CITY!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2013, 12:02

Damian je napisao/la:konacno nadjoh malo mira da pogledam "derbi" 8-)
Prosle sezone bi to bio derbi ,sada je Valencia za klasu bolji tim ,tako da je to samo dobra utakmica.
Pravi Derby igra se veceras na Picujanu u 23:00 .
Dosta dobih igraca na obje strane. Velike ambicije imaju oba kluba. Ovi timovi imaju dvije najbolje navijacke grupe u Spaniji ,koji se uz to mrze do zla boga. To ti je derbi .
Inace,bice zanimljivo pratiti duel Raya i Elchea. Duel dva burazera s jedne strane u dresu Raya Saul ,s druge Aarón Níguez u dresu Elchea .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 avg 2013, 14:47

Samo mi to malo nije jasno, Saul prosao skolu Atletica a Aaron, cini mi se, Valencie.

Inace sinoc me odusevio Fabrice Olinga, inace 96. godiste. Debi je imao cak prosle godine tek napunjenih 16 godina a postigao je i jedan gol prosle godine u ligi :shock: .

Vec ima tri nastupa za prvi tim Kameruna, definitivno igrac na kojeg treba obratiti paznju, malo podsjeca na Isca od prosle godine.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2013, 21:49

Betis u 1 poluvremenu u potpunosti nadigrao Real Madrid.

Cedric i Verdu se igraju sa igracima Reala slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2013, 22:26

L_blancos je napisao/la:Samo mi to malo nije jasno, Saul prosao skolu Atletica a Aaron, cini mi se, Valencie.

Inace sinoc me odusevio Fabrice Olinga, inace 96. godiste. Debi je imao cak prosle godine tek napunjenih 16 godina a postigao je i jedan gol prosle godine u ligi :shock: .

Vec ima tri nastupa za prvi tim Kameruna, definitivno igrac na kojeg treba obratiti paznju, malo podsjeca na Isca od prosle godine.
Fudbalska porodica. Stari im je igrao za Elche i to u periodu kada je Elche igrao Primeru. Imaju jos jednog buraza Jonhatana koji igra u Alcorconu ,on je i najstariji od njih trojice. Johny i Aron su poceli svoje karijere u Elcheu odakle su rodom ,Saul je najveci talenat i pred njim je sigurno velika karijera. On je nesto malo ,cini mi se do 14 godine igrao u Realovoj canteri prije nego je potpisao za kadete Atletica. Aron je bio dosta dobar u Grckoj odnosno Iraklisu gdje je cini mi se bio proglasavan za najboljeg igraca te lige. On je produkt Valencie a igrao je i za prvi tim dok se nije teze povrijedio .

Drago mi je sto Cedric dokazuje ono sto se za njega tvrdilo dok je bio u drugom timu Atletica. Definitvno su ga se prelako odrekli na Calderonu . Isto vazi i za Ibrahima Baldea koji sada razvaljuje u Kuban Krasnodaru .
Za njega se pricalo da je novi Drogba. Volio bih da se vrati u Primeru gdje definitivno ima mjesta za njega.
Imaju neka braca Obama trenutno sto razvaljuje u tim mladjim uzrastima. Oba igraju napadaca,znam da imaju impresivnu brojku postignutih golova,isto znam da su razvaljivali po raznim turnirima. Konkretno nedavno razvalili Real u finalu nekog turnira,a jedan od njih je upisao Hattrick :mrgreen: .

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 avg 2013, 22:55

Mozda jedno glupo pitanje sa moje strane...
Hoce li ovaj termin Nedjeljom od 23 h biti standardan ili se ovo samo odnosi na prvih par kola ? Po meni su organizatori lige totalno promasili sa ovim stanicama odigravanja utakmice koje su uveli od protekle sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 avg 2013, 22:56

juznjak> je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Samo mi to malo nije jasno, Saul prosao skolu Atletica a Aaron, cini mi se, Valencie.

Fudbalska porodica. Stari im je igrao za Elche i to u periodu kada je Elche igrao Primeru. Imaju jos jednog buraza Jonhatana koji igra u Alcorconu ,on je i najstariji od njih trojice. Johny i Aron su poceli svoje karijere u Elcheu odakle su rodom ,Saul je najveci talenat i pred njim je sigurno velika karijera. On je nesto malo ,cini mi se do 14 godine igrao u Realovoj canteri prije nego je potpisao za kadete Atletica. Aron je bio dosta dobar u Grckoj odnosno Iraklisu gdje je cini mi se bio proglasavan za najboljeg igraca te lige. On je produkt Valencie a igrao je i za prvi tim dok se nije teze povrijedio .

Drago mi je sto Cedric dokazuje ono sto se za njega tvrdilo dok je bio u drugom timu Atletica. Definitvno su ga se prelako odrekli na Calderonu . Isto vazi i za Ibrahima Baldea koji sada razvaljuje u Kuban Krasnodaru .
Za njega se pricalo da je novi Drogba. Volio bih da se vrati u Primeru gdje definitivno ima mjesta za njega.
Imaju neka braca Obama trenutno sto razvaljuje u tim mladjim uzrastima. Oba igraju napadaca,znam da imaju impresivnu brojku postignutih golova,isto znam da su razvaljivali po raznim turnirima. Konkretno nedavno razvalili Real u finalu nekog turnira,a jedan od njih je upisao Hattrick :mrgreen: .
Aaron je bio najveci talenat koji je pojavio se posljednjih 30ak godina u Valenciji.Momak je sa samo 17 godina debitovao u LP protiv Rome.Predviđali su mu strasnu karijeru,a on vecinu vremena proveo u segundi.
Inace,steta za večerasnji poraz Betisa.Igrali su hrabro i dosta dobro.Onaj Cederic ce biti strasan igrac :D
Sad fino uzivancija uz derbi Sevilla-Atl.Madrid.Ocekujem dobru utakmicu i zasto ne golijadu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 18 avg 2013, 23:01

kakve su ovo procedure :P

a sevilla inace ima finu podrsku!
RIP CITY!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 18 avg 2013, 23:32

Odlicna utakmica.
Moram priznati da je ovo prvi put da gledam ovog Baccu,i prijatno sam iznenadjen.
Bio sam pomalo skeptican zbog toga sto dolazi iz (ipak) losije Belgijske lige,ali momak je odlican.
Jbt ovog Marina ko da mu 100. utakmica za Sevillu,jos samo da ne pres3raje.
28. minut trenutno,zasad precka Bacce,stativa Ville.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 18 avg 2013, 23:41

Kakav gol 8-)
RIP CITY!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 18 avg 2013, 23:41

jao golcine Perotia :shock:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 18 avg 2013, 23:43

111 je napisao/la:jao golcine Perotia :shock:
Uhhhh baš golčina.

Mogao je sada i Gabi zabit.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 avg 2013, 00:41

Diego Costa klasa, lijep pogodak ;)

1:3 kraj price. Atletico rutinski cak rekao bih.
RIP CITY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 avg 2013, 15:47

Tim kola :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 avg 2013, 18:50

Veceras Elche i Villareal 8-)

Zelim im puno srece u novoj sezoni.
RIP CITY!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 avg 2013, 18:57

Bas me zanima kako ce Rayo izgledati, to je ekipa koju sam prosle godine dosta pratio. Igrali su fin i tecan fudbal, Paco forsira igru slicnu igri nase reprezentacije. Izgubili su dosta glavnih igraca a doveli zamjene koje nisu na njihovom nivou, ali isto tako je i prosle godine bilo kada su klub napustili Diego Costa i Michu.
Vidjet cemo hoce li biti novog Lea, Michua... Svakako da se od Lassa ocekuje najvise ove sezone.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.