Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la velez_mostar » 04 mar 2013, 00:41

Bez Miralema Pjanica cemo biti duplo slabiji, on nije "jedan od glavnih igraca" kao sto neko napisa, on je GLAVNI IGRAC reprezentacije, i ne znam cime smo ovo zasluzili!!!!

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 00:41

gringobih je napisao/la:Ma nandati se da nisu pukli ligamenti...
Sjecam se prije par godina da je Desno krilo liverpula za jednu utakmicu lige sampiona dva puta isto onako podvio stopalo i nastavio igrati ma da je izgledalo oba puta grozno...Mali crni sa afro frizurom????? :?

A sad nasa usrana Bosanska sreca sta nam je priredila.... :?
pennant'?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 mar 2013, 00:42

nishikori je napisao/la:
Sjecam se prije par godina da je Desno krilo liverpula za jednu utakmicu lige sampiona dva puta isto onako podvio stopalo i nastavio igrati ma da je izgledalo oba puta grozno...Mali crni sa afro frizurom????? :?

pennant'?
E taj...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2013, 00:43

Ma teniseri/teniserke stotinu puta iskrenu ovako ili slično zglob, prilikom onih klizanja za loptom i nastave meč nakon par minuta, nije valjda Mire toliki baxuz :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 04 mar 2013, 00:44

Kako javljaju italijanski mediji, Miralem Pjanić je u utakmici protiv Genoe zaradio ozljedu zbog koje će pauzirati od 30 do 40 dana!

"Romagiallorossa.it" piše da je naš reprezentativac obavio preglede na klinici i da nije utvrđen prijelom kosti, ali da se radi o takvoj ozljedi koja zahtjeva oporavak od najmanje mjesec dana.

Pjanić uz bolnu grimasu izašao u 39. minutu utakmice!

"Gazzettagiallorossa.it" piše da je Pjanić nakon obavljenih pregleda kliniku napustio na štakama, natečenog članka.

Kako sada stvari stoje, naša reprezentacija ostala je bez jednog od svojih ključnih igrača za susret Kvalifikacija za SP protiv Grčke 22. marta u Zenici. Ovo nam baš nije trebalo.
Kindže, kindže...

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 00:47

legenda reala je napisao/la:

Ma teniseri/teniserke stotinu puta iskrenu ovako ili slično zglob, prilikom onih klizanja za loptom i nastave meč nakon par minuta, nije valjda Mire toliki baxuz :roll:

ovo je sto puta gore od toga... i ja sam neki dan izvrnuo zglob , nisam mogao hodati 2 dana i treći ko da nista nije bilo... ali ovo je nesto gore... ne bi miralem onako udarao rukom da nije gadno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2013, 00:47

Odjednom mi se i bod cini kao dobar rezultat protiv Grcke. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 mar 2013, 00:50

i meni prolazi kroz glavu da je 0:0 protiv Grka odigrati :D

jer jedino je Pjanic mogao gurnuti dobru loptu iza odbrane Grka do Džeke i Vede..

i Miske u najboljim danima,,

teško ce sad ici bez Pjanica :(

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 04 mar 2013, 00:52

Neutralan88 je napisao/la:i meni prolazi kroz glavu da je 0:0 protiv Grka odigrati :D

jer jedino je Pjanic mogao gurnuti dobru loptu iza odbrane Grka do Džeke i Vede..

i Miske u najboljim danima,,

teško ce sad ici bez Pjanica :(
saida husejnovica pozvati,debi za dinamo i odmah gol, said umjesto pjanketa al nadam se da ce mire bit spreman, mire svi smo uz tebe, vjerujte ko da se meni to dogodilo tako se osjecam

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 04 mar 2013, 00:52

ma juuuuuurrrrrrriiiiiissssssssssssss ko god igrao , nabijem ih u recesiji na tuki

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 mar 2013, 00:54

bit ce rovit al ce igrati to sam siguran 100 posto. zmaj je to i to najveci. bio sam pretrnuo misleci prvo da je koljeno u pitanju. al i bez mireta sa disciplom i voljom mozemo grke otresti. samo biti coool
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 mar 2013, 00:58

Boze jeste smorili,svi se razumiju u vezi medicine,da to nije normalno :roll:

Vidjecemo sta ce biti,postoje strucnjaci za to u Rimu,ali koji ce nam racku oni kad ih ovdje ima na stotine haha..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 04 mar 2013, 00:59

Pjanic moze biti spreman za sledeci vikend a moze pauzirati i do par mjeseci. Prema tome, nista do utorka. I da samo napomenem da stake i otok ne moraju nista znciti. Jedne prilike isto mi se dogodilo na treningu u cetvrtak, a u nedjelju sam normalno odigrao utakmicu. Svi sa foruma do utorka jal' u dzamiju jal' u crkvu pa kolektivno da Boga molimo...

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 04 mar 2013, 01:00

Samo da bude spreman za Grke...ako njega izgubimo za tu utakmicu, jbg onda, ne moramo ni igrati...
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 04 mar 2013, 01:03

Bukowski je napisao/la:Samo da bude spreman za Grke...ako njega izgubimo za tu utakmicu, jbg onda, ne moramo ni igrati...
ima da Grcima ebemo kevu sa Pjanicem ili bez njega

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 01:04

BlazKraljevic je napisao/la:Pjanic moze biti spreman za sledeci vikend a moze pauzirati i do par mjeseci. Prema tome, nista do utorka. I da samo napomenem da stake i otok ne moraju nista znciti. Jedne prilike isto mi se dogodilo na treningu u cetvrtak, a u nedjelju sam normalno odigrao utakmicu. Svi sa foruma do utorka jal' u dzamiju jal' u crkvu pa kolektivno da Boga molimo...
a sta mi agnostici

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 04 mar 2013, 01:07

nishikori je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:Pjanic moze biti spreman za sledeci vikend a moze pauzirati i do par mjeseci. Prema tome, nista do utorka. I da samo napomenem da stake i otok ne moraju nista znciti. Jedne prilike isto mi se dogodilo na treningu u cetvrtak, a u nedjelju sam normalno odigrao utakmicu. Svi sa foruma do utorka jal' u dzamiju jal' u crkvu pa kolektivno da Boga molimo...
a sta mi agnostici
Vicite AMIIIIIN, AMIIIIIIIIN !!!!!!!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 04 mar 2013, 01:09

nishikori je napisao/la:
a sta mi agnostici
agnostici,ateisti?
vi sta vec obozavate,ne postoji ljudi koji ne vjeruju,ako ne u Boga onda u mercedesa,zenu ili ostale gluposti,sve ono sto ti okupira glavu.... ;)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 mar 2013, 01:12

Svi, ama baš svi mediji samo nagađaju a drugi opet prenose ta nagađanja i tako ukrug, ništa se ne može znati prije detaljnih pretraga. Nadati se najboljem, pogotovo zbog njega samog i njegove dalje karijere. Utakmica sa Grčkom jeste bitna ali ista se može pobijediti i bez Miralema, puno je bitnije da ga imamo za budućnost.

A ovih par KRETENČINA koji se sprdaju na račun ove povrede, dabogda im se oba muda osušila do sabaha. Mamicu vam neiživljenu i retardiranu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 mar 2013, 01:16

I da, vidim da mnogi sad nešto počesto spominju Misketa, pa zar on nije debelo krme koje ni potrčati ne može, da je njegovo vrijeme prošlo, da mu ne treba slati poziv, bla bla. I šta sad djeco? Šta ako Mire ne bude spreman?

Jednu reprezentaciju ne čini 11 igrača nego 18 ili 24 bolje rečeno. Ovo su situacije koje se dešavaju svakoj reprezentaciji i stoga se uvijek moraju u obzir uzeti i varijante B, C, D...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Google [Bot] i 8 gostiju.