evo saće ljudi vitre davat' pa možda i dobiju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
konacno i zeman da okrene na pravu stranu
imas stari grb,nismo ni mi tu bas nesto konzistentni,cas petokraka,cas trobojka,nesto kao i onaj tvoj bivsi klub,cas fk,cas nk,pa onda opet fk,itd....
imas stari grb,nismo ni mi tu bas nesto konzistentni,cas petokraka,cas trobojka,nesto kao i onaj tvoj bivsi klub,cas fk,cas nk,pa onda opet fk,itd....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nemoj se ti samo meni nervirati a evo ja mogu obecati samo po jednu debilnu pjesmicu dnevno. Nesto mi pade na pamet, sta ti mislis da nije brko pobjegao zbog onog sa megafonom?bagrcavi je napisao/la:ooo pa jel nam to bordo prijatelj Benjo Isović odlučio da se registruje na ovaj forum i da nam plasira još debilnih pjesmica nakon neprevaziđenog hita "mi smo divovi"EXIT je napisao/la:ExKLUZIVNO:
Prica se da mu je dosta bilo i Dzele i Guse, da mu je dosta bilo baklji i evropske suse, i da ce se vratiti kad mu je klincu cejf jer ipak samo jedan je nas SEF... I prodje od tad sedam ramazanskih dana a babo Amar se nevrati k nama.... Kazu da je kod Pule vidio i vlak te da mu je navodno odmah i porastao tlak....ali more lijeci sve probleme........
KRIVO JE MORE.....
AMARE VRATI SE.............![]()
Bravo momčino ponosni smo na tebe.
Nekonta on izgleda taj ultras fazon. Fol stetite budzetu, ovo, ono....
Najbolje da se sad svi uhvatimo za ruke i da jednu baladu otpjevamo : Krivo je mooooooreeeeeee.....
Samo "mi smo divovi" ili himna farme dolaze u obzir 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma znamo i ja i ti da je sve ovo poslije rata samo dječija furka. Doći će to na svoje, samo polakoArmageddon2012 je napisao/la: imas stari grb,nismo ni mi tu bas nesto konzistentni,cas petokraka,cas trobojka,nesto kao i onaj tvoj bivsi klub,cas fk,cas nk,pa onda opet fk,itd....
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:
volim ja i taj grb,nisam @pile,hahaha....cetiri petine istorije naseg kluba je ispisano pod njim,i ne mogu da ga ne volim...
bez zejebancije,evo ja do ovog momenta nisam znao da je i zeljo izbacio petokraku iz grba,nisam nikad obracao paznju....kad smo poceli ovu pricu,odem na sajt i vidim da ni traga petokraci vise nema...
bez zejebancije,evo ja do ovog momenta nisam znao da je i zeljo izbacio petokraku iz grba,nisam nikad obracao paznju....kad smo poceli ovu pricu,odem na sajt i vidim da ni traga petokraci vise nema...
Naravno da jesu izbacili
Ali nećemo o tome, lafo politika zabranjena na forumu.
Ali nećemo o tome, lafo politika zabranjena na forumu.
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:
bio nekad u tuzli super casopis,POLIKITA

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nije svima.DukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jest ubacila, al nije izbacila. Još.samo_lijevo je napisao/la:Nije svima.DukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
koja politika? kominterne?DukeOfWellington je napisao/la:Jest ubacila, al nije izbacila. Još.samo_lijevo je napisao/la:Nije svima.DukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
Malo se educiraj ili idi na temu Tour de France vidio sam da si dobar poznavalac tog jako popularnog sportaDukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rekoh nije izbacila sa svih.moRAja je napisao/la:Malo se educiraj ili idi na temu Tour de France vidio sam da si dobar poznavalac tog jako popularnog sportaDukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
Još uvijek, letiće i sa Veležovog grba, što prije to bolje.
hajde otiđi do Češke i reci ljudima u Sparti, ili CSKA iz Moskve....možda te poslušajuDukeOfWellington je napisao/la:Rekoh nije izbacila sa svih.moRAja je napisao/la:Malo se educiraj ili idi na temu Tour de France vidio sam da si dobar poznavalac tog jako popularnog sportaDukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nisi upravu.Kome je god ubacila i izbacila je ali opet imas klubova koji u tu skupinu ne spadaju.Velezu su pokusali ali djaba im pokusaji,nije to klub od politike.DukeOfWellington je napisao/la:Jest ubacila, al nije izbacila. Još.samo_lijevo je napisao/la:Nije svima.DukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Eto ti ces je skinut wellingtonski konjusaru. Jaca je nasa zvijezda od one s americke zastaveDukeOfWellington je napisao/la:Rekoh nije izbacila sa svih.moRAja je napisao/la:Malo se educiraj ili idi na temu Tour de France vidio sam da si dobar poznavalac tog jako popularnog sportaDukeOfWellington je napisao/la:Šta će petokraka na grbovima? Politika ju ubacila, politika ju i izbacila.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Misliš na Slaviju Prag vjerovatno.AlemC85 je napisao/la: hajde otiđi do Češke i reci ljudima u Sparti, ili CSKA iz Moskve....možda te poslušaju
Imaš i bližih primjera, recimo Crvena Zvezda, njima bi bilo jako teško da promijene grb. Ne govorim o klubovima koji baštine isključivo komunističko naslijeđe, njima nema pomoći, Velež je ipak stariji od tog crikusa.
@samo_lijevo
Nije klub od politike samo nosi politička obilježja.
Wellington problem je u tebi koji mislis da i converse tene imaju veze sa politikom i komunizmom. Daj decko ne blamiraj se vise
samo da te podsjetim, Zvijezda petokraka je trebala postati početkom 20-tog vijeka zvanični simbol olimpijskih igara, ali se odlučilo za onih pet krugova koji simboluju 5 kontinenata...DukeOfWellington je napisao/la:Misliš na Slaviju Prag vjerovatno.AlemC85 je napisao/la: hajde otiđi do Češke i reci ljudima u Sparti, ili CSKA iz Moskve....možda te poslušaju
Imaš i bližih primjera, recimo Crvena Zvezda, njima bi bilo jako teško da promijene grb. Ne govorim o klubovima koji baštine isključivo komunističko naslijeđe, njima nema pomoći, Velež je ipak stariji od tog crikusa.
@samo_lijevo
Nije klub od politike samo nosi politička obilježja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.