Sent from my MB865 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
mandraX je napisao/la:Di Stefano.
Pa samo madridisti njega spominju kad se prica o nekim najboljim ikad...niko vise....al' kazu da je imao strasan dribling i jos ljepsu frizuru.
Bitch please,Zidane je za Krojfa nedostizni uzor a Zidanea spomenuo nisamlet3 je napisao/la:mandraX je napisao/la:Di Stefano.
Pa samo madridisti njega spominju kad se prica o nekim najboljim ikad...niko vise....al' kazu da je imao strasan dribling i jos ljepsu frizuru.
![]()
a npr. Krojfa (koji je docent doktor fudbala za Alfreda) ne pominju nikad...što li
Saberi se malo. Pogledao sam ja dovoljno njihovih utakmica da bi mogao ocijenit kakvi su. Ma kontas, koji qurac je taj Messi, samo sto je najbolji igrac svijeta u najjacem nogometu ikada...madridist je napisao/la:Luis Nazario Da Lima je otac fudbala za malog midgeta i prvi je u redu iza Pelea,Maradone i Di Stefana.Lillard je napisao/la:Jesi ozbiljan? Slazem se da Ronaldo ne moze u istu kategoriju s njima dvojicom.emir18 je napisao/la:Pele ima 3 sp.preko 1000 golova I vi Messia I Ronalda poredite sa njim
Ocemo Maradonu usporedit s njim?
Jadan i smijesan ceš ispast ako pokušaš umanjit velicinu gromada kakvi su nabrojani samo zato jer ih ti nisi na streamu gledao.
bježi tamo...svjesno trolaš napaceni narodmadridist je napisao/la:Bitch please,Zidane je za Krojfa nedostizni uzor a Zidanea spomenuo nisamlet3 je napisao/la:mandraX je napisao/la:Di Stefano.
![]()
a npr. Krojfa (koji je docent doktor fudbala za Alfreda) ne pominju nikad...što li.
Pusite se do sutra al najbolji koji je igro u blondgrani je drugi midget onaj Armando a od orginalnog midge meni je Luis Nazario za klasu bolji...
Kao igrac naravno da je Zidane nedostizan za Krojfa,kao treneri tu je druga prica zasad.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Sve kontam , prepucavanja i valjanje gluposti ali najezio sam se kada sam procitao da je Zidane nedostizan za Cruyffa.
Ni jedan vezni fudbaler u historiji ove igre nece biti ni zeru kvalitetan kao sto je bio Cruyff.madridist je napisao/la:Kao igrac naravno da je Zidane nedostizan za Krojfa,kao treneri tu je druga prica zasad.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Sve kontam , prepucavanja i valjanje gluposti ali najezio sam se kada sam procitao da je Zidane nedostizan za Cruyffa.
sve je u redu, ali šta onda koji q madridisti pišu o pokojnom Alfredu Di Stefanu kojeg se ne sjecaju ni naši djedovi.suhi je napisao/la:Ronaldo i Messi su 2 najbolja igraca svih vremena,koji je bolji je stvar licnog ukusa jer su 2 potpuno razlicita igraca.
Ne vidim smisao poredjenja s igracima koji su igrali prije 50 godina,jer se 99% likova na forumu ne sjeca ni maradone kamoli ostalih.
Pogodite ko je treciMost goal+assists in year 2014 (club+country, player top5 lgs)
Messi 57
C.Ronaldo 55
...
Lillard je napisao/la:
Pogodite ko je treci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.