Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rishaaa
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la rishaaa » 27 feb 2015, 23:35

harixs je napisao/la: vidi ovog delitanta, pa ubleho jedna da se pokusavam klonirat barem bi malo promjenio nick da ne izgleda providno.

e cuj Alen Skoro. mogo si i Dzemu Smjecanina :rol:
Nisi ti sposoban za to da prikriješ ;) Al' tema je Tino i taj jedan jedini gol,koji postavljate ko zna koji put :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 27 feb 2015, 23:42

rishaaa je napisao/la:
harixs je napisao/la: vidi ovog delitanta, pa ubleho jedna da se pokusavam klonirat barem bi malo promjenio nick da ne izgleda providno.

e cuj Alen Skoro. mogo si i Dzemu Smjecanina :rol:
Nisi ti sposoban za to da prikriješ ;) Al' tema je Tino i taj jedan jedini gol,koji postavljate ko zna koji put :D
momak imas :wave:

Rios

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Rios » 27 feb 2015, 23:58

Konkurencija TSS su trenutno Pjanic,Sejo,Medo,Vrancic,Prcic,potencijalni Stilic,eventualni Misimovic..Dakle kad se doda TSS to je vec 8 istih fudbalera u kadru..Da li nam treba toliko? Ja mislim da ne..Kolike su sanse TSS da se ugura u tih nekih 4-5 igraca tog tipa - trenutno mislim ne velike,jer i pored cinjenice da nisu standardni Medo i Sejo su kvalitetom i dalje ispred njega ( o iskustvu da i ne pricam),o Pjanicu da ne govorim,Miske ako nadje klub takodjer,Prcic je tu negdje,Stilic takodjer - za nekog bolji,za nekog slabiji,Vrancica nisam gledao nikad tako da necu povlaciti paralelu s njim,mada ono sto sam cuo radi se o dobrom veznjaku takodjer..
Momka svakako ne treba krizati definitivno,ako se nametne svojim igrama u Hajduku bujrum,ali pitanje je kakva to forma i kakve igre trebaju biti da bi uskocio ispred ostale konkurencije.. :?:
Ono sto njemu kao igracu sto prije treba je iskorak u karijeri,neka od jacih liga u Evropi gdje ce godisnje imati 15-20 jakih utakmica u sezoni..Bojim se da u HNL-u nema ni priblizno toliko,tacnije ima visestruko manje :kafa:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 28 feb 2015, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 28 feb 2015, 00:28

harixs je napisao/la:
Pivopija je napisao/la: Tino moze napraviti solidnu karijeru na klupskoj razini i vjerovatno ce napraviti, ali problem je sto je nezasluzeno otisao na svjetsko prvenstvo i odmah upao u prvih 11 reprezentacije, kao standardan reprezentativac. I preko toga niko normalan ne moze preci. Revolt prema Tini upravo proizilazi iz ovih cinjenica, a to moze zahvaliti Safetu, jer je takvim potezima narusio i atmosferu medju igracima. U svakom slucaju Tino ce morati dobro "zagrijati stolicu" kako u klubu (iz liga petice) tako jos vise u reprezentaciji da bi dobio povjerenje navijaca.
eto on narusio atmosferu a nije je narusio Medunjanin, Izet i drugi velemajstori sjedenjem na dvije stolice. ovakav cinizam jos samo postoji na Balkanu.
Medunjanin je dugogodisnji reprezentativac, koji je odigrao skoro sve utakmice u tim kvalifikacijama, Hajrovic je igrao kvalifikacije, dao jedan od najvaznijih golova i bio je igrac Galatasaraya.
Koliko je Tino odigrao u kvalifikacijama? Koliko je Tino odigrao utakmica za bilo koji uzrast nasih mladjih selekcija? Cime je to zasluzio poziv na svjetsko? Vjerovatno si tom izjavom zelio reci:"Ovakav nepotizam jos samo postoji na Balkanu".
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

HamburgCity
Kontakt:

Post Postao/la HamburgCity » 28 feb 2015, 10:27

E napušite mi se više i TSS i Calcio i Harixs i Virtual !!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 01 mar 2015, 17:14

Inter iz Splita trenutno gubi od najgore ekipe prvenstva :thumbup: :clap:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 mar 2015, 17:16

Sad će Tino magija da okrene rezultat.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 01 mar 2015, 17:23

Speed demon napravio penal za 0-2..hehe

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2015, 17:24

I kad znas da su dva igraca iz takvog kluba bili starteri na svjetskom. :yawn:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 01 mar 2015, 17:25

Kako igra ovaj Hajduk na kraju bi mogli zavrsiti na petom mjestu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 mar 2015, 17:26

Stop Kriminalu !!! Odlazi iz svetinje neznalico ,samo u nas ovakvi amateri mogu se ugurat u repku ! To je sramota za ostale igrace koji su kvalitetni koji su uspjeli u fudbalu sa borbom i kvalitetom a ne guranjem preko rodbine.

Ko god podrzaje ovu ublehu je isti kriminalac kao njegov amidza i njegova agencija !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 mar 2015, 17:27

Ma Hajduk prod'o utakmicu,da zeznu Dinamo :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2015, 17:29

HamburgCity je napisao/la:E napušite mi se više i TSS i Calcio i Harixs i Virtual !!!!
Jel' tim redoslijedom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 mar 2015, 17:32

TERKEŠ,kakva je to zvijer nekad bila u mladoj repki :ljepota:
slika

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 mar 2015, 17:56

Mogu mislit kako se navijači Hajduka osjećaju kad im u ekipi igraju "igračine" u vidu Maglice, Mezge, Tine, Avdije i ostalih krampi i koji gube od mrtvog Zadra 0:2 na poluvremenu i to igraju još na svom stadionu, da Zadar ima sekundu bolje igrace rezultat bi bio i veci u njihovu korist. Važno je napomenuti i to da se ekipa Zadra nalazi na posljednjem mjestu u Hrvatskoj ligi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2015, 18:00

Željooooo je napisao/la:Mogu mislit kako se navijači Hajduka osjećaju kad im u ekipi igraju "igračine" u vidu Maglice, Mezge, Tine, Avdije i ostalih krampi i koji gube od mrtvog Zadra 0:2 na poluvremenu i to igraju još na svom stadionu, da Zadar ima sekundu bolje igrace rezultat bi bio i veci u njihovu korist. Važno je napomenuti i to da se ekipa Zadra nalazi na posljednjem mjestu u Hrvatskoj ligi..
ako hajduk nece pomoci zadru ko ce drugi :?:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 mar 2015, 18:04

Da mu i oprostimo ovaj balon od Vrsajevica jer njegove centarsuteve niko ne gleda kao ozbiljne lopte pa je i Susic ovaj zicer zapucao pokusavajuci pritrcati onom cemu se niti nije nadao da ce doci. Ali opako mi ide na zivce zadnje vrijeme. Cini mi se da je on glavom negdje otisao pa vecinu vremena umjesto da igra mlatara rukama i glumata. Ako nastavi ovako obrukat ce se posteno. I sebe a i mene boga mi. Ona krampa od Vrsajevica po obicaju Hajduk primi gol skoro svaku utakmicu radi njega. Za sada bruka. Ovaj Hajduk kako igra zadnje vrijeme je zasluzio da ispadne iz lige. Niko nije gori od njega u ovih par utakmica u HNLu.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 01 mar 2015, 18:04

hahahahaha Tino uz tebe smo ;)

Nikad poraz, samo lekcija!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 mar 2015, 18:05

Greivis je napisao/la:I kad znas da su dva igraca iz takvog kluba bili starteri na svjetskom. :yawn:
Zaboravio si dodati: bili su starteri u jedinoj utakmici koju smo pobjedili na Svjetskom prvenstvu. Jedan od njih je cak postigao gol a drugi asistirao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, isko1807, Proximic i 25 gostiju.